MassimoUA Опубліковано 8 Вересня, 2011 в 12:23 #1 Опубліковано 8 Вересня, 2011 в 12:23 WalkPM.com — афіша, яка допомагає відповісти на питання «Чим сьогодні зайнятися?». Як сьогодні проект справляється з поставленою задачею? Яка ваша думка?Було б цікаво взнати чого не вистачає проекту?
Serpent Опубліковано 8 Вересня, 2011 в 13:46 #2 Опубліковано 8 Вересня, 2011 в 13:46 Було б цікаво взнати чого не вистачає проекту?Проекту не вистачає совісті чесно заплатити адмінам борди за рекламу. Халявна прихована реклама - рулить, чи це зараз такими методами SEO-шники працюють?
MassimoUA Опубліковано 8 Вересня, 2011 в 13:48 Автор #3 Опубліковано 8 Вересня, 2011 в 13:48 Особисто мені на проекті не вистачає відгуків про заклади. Я б, наприклад, заплатив, щоб їх написали, але керівництво заборонило. Хочемо, щоб відгуки були справжніми. Тож хочу попросити вельмишановну спільноту допомогти мені. Можливо ви знаєте якісь цікаві факти про наші луцькі заклади. Де несвіже пиво, хамлять офіціантки, несмачна їжа? Або навпаки, куди варто піти відпочити в нашому місті? Де найсмачніша кухня, гарна музика, приємна атмосфера, привітня обслуга?
adebt Опубліковано 8 Вересня, 2011 в 13:50 #4 Опубліковано 8 Вересня, 2011 в 13:50 Проекту не вистачає совісті чесно заплатити адмінам борди за рекламу. Халявна прихована реклама - рулить, чи це зараз такими методами SEO-шники працюють? Цікава думка. Якщо я все правильно зрозумів, то адмінам борди чесно заплатили за цілий розділ Як на мене, то важко це назвати прихованою рекламою.
MassimoUA Опубліковано 8 Вересня, 2011 в 13:52 Автор #5 Опубліковано 8 Вересня, 2011 в 13:52 Було б цікаво взнати чого не вистачає проекту?Проекту не вистачає совісті чесно заплатити адмінам борди за рекламу. Халявна прихована реклама - рулить, чи це зараз такими методами SEO-шники працюють?Я надіюся адміни підтвердять, що у нашого проекту є совість і за рекламу заплачено. Дуже хочеться поговорити по темі проекту.
Serpent Опубліковано 8 Вересня, 2011 в 14:05 #6 Опубліковано 8 Вересня, 2011 в 14:05 Я надіюся адміни підтвердять, що у нашого проекту є совість і за рекламу заплачено. Ну якщо так, тоді приношу свої вибачення.
MassimoUA Опубліковано 8 Вересня, 2011 в 14:12 Автор #7 Опубліковано 8 Вересня, 2011 в 14:12 От якщо хочеться попити свіжого смачного пива після тяжкого робочого дня. Куди краще піти? Проект на це питання відповідає так. Якого закладу вам тут не вистачає?
Naruto Опубліковано 16 Вересня, 2011 в 13:53 #8 Опубліковано 16 Вересня, 2011 в 13:53 От якщо хочеться попити свіжого смачного пива після тяжкого робочого дня. Куди краще піти? Проект на це питання відповідає так. Якого закладу вам тут не вистачає? Хочу попити свіжого смачного пива після тяжкого робочого дня - іду в магазин Куди краще піти? - Туди де не заважають насолоджуватись, проте це не клуби, харчевні, бари. Проект на це питання відповідає так. - хіба що для зовсім безнадійнно обмежених уявою. Якого закладу вам тут не вистачає? - Садка вишневого коло хати, де хрущі над вишнями гудуть.
Zheny@ Опубліковано 16 Вересня, 2011 в 14:05 #9 Опубліковано 16 Вересня, 2011 в 14:05 Я маю побажання для Вашого проекту, нічого не скажу, проект цікавий та перспективний, але: найміть грамотну людину писати тексти. Бо вже так примітивно звучить:Бар від пивзаводу Земан. Мають багато сортів пива власного виробництва. необхідно на кшталт:"Бар "Земан", має власний пивоварний завод! Його відвідувачі можуть насолодитися свіжозвареним пивом, що налічує понад хх видів (сотів). Приємна обстановка, невимушений музичний супровід створять необхідну для відпочинку (за кухлем пива) атмосферу!".
Yarchik Опубліковано 16 Вересня, 2011 в 14:11 #10 Опубліковано 16 Вересня, 2011 в 14:11 необхідно на кшталт: "Бар "Земан", має власний пивоварний завод!. Я чомусь думав, що це пивзавод має свій бар, а не навпаки Хоча - чому б і ні...
Zheny@ Опубліковано 16 Вересня, 2011 в 14:13 #11 Опубліковано 16 Вересня, 2011 в 14:13 Ярчику, це ж замануха, читай реклама, і написано навмисне. Я знаю, що навпаки, але ж їм хвалити заклад необхідно!казав про грамотність:Интер’єр «Хатинки» . майже всі речення починаються із слова "інтер'єр". Ріже око. А тут Интер'єр. Ще краще. Тут як серпом солі в око.Інтер’єр Піцерія «Фелічіта» з інтер’єром в італійському стилі. масло масляне.***Щось я розійшовся. Одним словом, Вам є над чим працювати і думати. Вперед.
adebt Опубліковано 16 Вересня, 2011 в 19:25 #12 Опубліковано 16 Вересня, 2011 в 19:25 Щось я розійшовся. Одним словом, Вам є над чим працювати і думати. Вперед.Женя, можна зареєструватися і самому виправляти тексти. Обмежень на сайті нема ніяких, це типу вікі
Zheny@ Опубліковано 16 Вересня, 2011 в 19:31 #13 Опубліковано 16 Вересня, 2011 в 19:31 не буду За гарну рекламу гроші платять.
fenmix Опубліковано 16 Вересня, 2011 в 19:45 #14 Опубліковано 16 Вересня, 2011 в 19:45 У вас є версія для Android, Iphone чи смартфонів? Якщо ні, то сенс в проекті практично втрачається.
mass Опубліковано 19 Вересня, 2011 в 06:18 #15 Опубліковано 19 Вересня, 2011 в 06:18 У вас є версія для Android, Iphone чи смартфонів? Якщо ні, то сенс в проекті практично втрачається. вже думаємо над цим. будемо реалізовувати найближчим часом
adebt Опубліковано 19 Вересня, 2011 в 07:04 #16 Опубліковано 19 Вересня, 2011 в 07:04 не буду…Іншої відповіді я і не чекав, якщо чесно
dasha Опубліковано 19 Вересня, 2011 в 14:27 #17 Опубліковано 19 Вересня, 2011 в 14:27 Ярчику, це ж замануха, читай реклама, і написано навмисне. Я знаю, що навпаки, але ж їм хвалити заклад необхідно!казав про грамотність:Интер’єр «Хатинки» . майже всі речення починаються із слова "інтер'єр". Ріже око. А тут Интер'єр. Ще краще. Тут як серпом солі в око.Інтер’єр Піцерія «Фелічіта» з інтер’єром в італійському стилі. масло масляне.***Щось я розійшовся. Одним словом, Вам є над чим працювати і думати. Вперед.Інтер’єр Піцерія «Фелічіта» з інтер’єром в італійському стилі.Інтер’єр - це заголовок опису, якщо відкрити повністью текст, то можна побачити!А на рахунок:"Бар "Земан", має власний пивоварний завод! Його відвідувачі можуть насолодитися свіжозвареним пивом, що налічує понад хх видів (сотів). Приємна обстановка, невимушений музичний супровід створять необхідну для відпочинку (за кухлем пива) атмосферу!"То це вийде реклама закладу, а на сайті неупереджені описи! Позитивні або негативні відгуки залишають користувачі!
Zheny@ Опубліковано 19 Вересня, 2011 в 18:44 #18 Опубліковано 19 Вересня, 2011 в 18:44 А я чомусь думав, що ви саме рекламуєте.
adebt Опубліковано 19 Вересня, 2011 в 19:22 #19 Опубліковано 19 Вересня, 2011 в 19:22 А я чомусь думав, що ви саме рекламуєте. Помилився, буває. Ти глянь скільки там закладів в різних містах, їх всі просто неможливо рекламувати
Zheny@ Опубліковано 21 Вересня, 2011 в 17:13 #20 Опубліковано 21 Вересня, 2011 в 17:13 Я розумію, що ви ніби доносите інформацію. Власне реклама теж несе інформаційний характер. Я про те, що гарний рекламний слоган вартує дуже дорого. І мені буде дуже прикро, якщо його хтось нахаляву використає.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.