Перейти до змісту

Кто что знает про Луцкий центр недвижимости?

militskis

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу снять квартиру в г. Луцке. Добрая половина всех якобы частных обяъвлений о сдаче квартир в Луцке ведет к Луцкому центру недвижимости. Это я уже обнаружил путем сопоставления телефонов в этих объявлениях. Ребятам конечно твердая пятерка (по старой системе балов) за продвижение объявлений в сети. Но меня настораживают несколько фактов:

- позвонил к ним - вариантов квартир у них просто огромное количество как для города Луцка. Если в Авизо я нашел 6 свободных объявлений о сдаче квартиры, то у них вариантов 200 - не менее.

- оплату берут не по факту сдачи квартиры, а перед тем, как они займутся поиском. Хотят 500 грн. Гарантий никаких. Хотя когда я интересовался парочкой квартир, которые видел в объявлении, то "брокер" брал тайм-аут на 5-10 минут, и потом перезванивал - одно сдано, второе - можно посмотреть.

Вот собственно это и смущает. Я привык к традиционнной схеме снятия жилья (в другом городе): заказ брокеру, брокер подбирает варианты, вместе просматриваем, если все устраивает - договор с хозяином, брокеру - 50% от арендной платы за один месяц. Все довольны. Сдесь я заплачу 500 грн, а потом пойдут разводилы - тут сдано, тут нету, там с ребенком не хотят, там предоплату на 600 лет вперед требуют и т.д. Чтобы не постить инфу полную - даю наводку - их офис находиться на ул. Крылова по-моему, в бизнес-центре "Гранд-персона". Сайтец убогенький, недоделаный, сделаный на бесплатном хостинге ucoz (даже доменное имя не смогли купить себе - пользуются бесплатным *.at.ua, и не оплатили отключение встроенно рекламы). Городских телефонов нету в контактах, но очень любят красивые мобильные номера - их несколько, которые фигурируют в объявлениях.

Отсюда, первый вопрос. Кто-то реально с ними сталкивался или из знакомых ваших?

И второй вопрос - подскажите брокеров (можно в личку), которые реально помогут снять квартиру в Луцке.

• Відповідей 132
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Пропоную спробувати без посередників і без "розводів".

Бачив багато оголошення про здачу квартир на Торг.юа і Емаркет.юа.

Також можна глянути на сайті Експрес нерухомість

А щодо газет, то в Луцьк більш популярні "Волинські оголошення", "Афіша Волині" і "Волинська реклама".

Опубліковано

Вот в том и проблема, что большинство объявлений там от посредников. Зашел на експрес-нерухомість - на каждом номере телефона правой кнопокй мыши -- искать в гугл -- и еще десятки объявлений разной направленности. Я не протоив брокера - только нормального.

Опубліковано

Ще колись на вул. Привокзальній була така шарашкіні кантора "Пріорітет" Теж закидали наживку в газету 600 грн квартрира з євроремонтом і джакузі))). Коли люди звертались їм давали трубку тел і вони говорили з "власником" квартири, який сидів в слідуючій кімнаті в офісі))) Незнаю чи посадили, але оргпни правопорядку закрили цей розвод.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Развод чистой воды заплатите нам 680 грв и мы будем искать вам варианты аренды у самих в нужном мне районе нет квартир кроме одной и те не хотят семью с ребенком.реально нет вариантов а деньги платите сегодня на предложение давайте найдем квартиру затем платим --нет мы так не работаем

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Развод чистой воды заплатите нам 680 грв и мы будем искать вам варианты аренды у самих в нужном мне районе нет квартир кроме одной и те не хотят семью с ребенком.реально нет вариантов а деньги платите сегодня на предложение давайте найдем квартиру затем платим --нет мы так не работаем

Взагалі то не хотів сюди писати... Так би мовити цехова солідарність, корпоративна етика і т.п.

Але доводиться, оскільки діяльність таких "колєґ" кидає тінь на всі агентства нерухомості.

З останнього:

Луцький Центр Нерухомості взяв з клієна ті ж 680 грн. і дав... (Увага!) наш телефон. Ото й вся робота.

• 2 місяця потому...
Опубліковано
Взагалі то не хотів сюди писати... Так би мовити цехова солідарність, корпоративна етика і т.п.

а ще це те саме агенство, яке періодично шукає дівчат на роботу (була ціла тема, шкода, не можу знайти)

Опубліковано

а ще це те саме агенство, яке періодично шукає дівчат на роботу (була ціла тема, шкода, не можу знайти)

Ту тему здається видалили, хіба модери допоможуть...

А якщо більш узагальнити - при оренді/купівлі житла - які агентства варті уваги а які ні?

Краще звертатись в агентства які:

1. Мають чималий досвід роботи на ринку.

2. Ті, які не вимагають наперед будь-якої оплати.

3. Ті, які не позиціонують себе "матерями Терезами" - ми з покупців (продавців) грошей не беремо і т..п. 6df0fc1c35da7938ec7306d35ecf7823.gif

4. ... багато інших нюансів, починаючи від відгуків знайомих, до власних відчуттів

Опубліковано

Взагалі-то ми пишемо для того, щоб почитали самі та перели іншим. Вчимося на чужих помилках.

Хочу додати ще одну ситуацію. Я теж є рієлтором. Мій клієнт теж пішов в Луцький центр нерухомості, щоб купити квартиру. Через тиждень прийшов до мене. Питаю - навіщо? ( сам працював у банківській сфері) Відповідь - у них був дешевий і класний варіант. Результат - мінус 680!!! гривень і все рівно прийшов до мене, матюкаючи всіх рієлторів разом взятих. Я за те, щоб заробляти гроші, але за чесно зроблену роботу. Сьогодні вийшли нові газети з оголошеннями, кожне друге оголошення -замануха (1-но кімнатні за 23 тис., 2-х кімнатні за 33 тис., дешеві будинки тощо). Мені цікаво скільки ще нормальних людей зроблять лохами в Луцькому центрі нерухомості? А потім будуть вважати такими всіх рієлторів. Прочитай та передай іншому!

Опубліковано

Взагалі-то ми пишемо для того, щоб почитали самі та перели іншим. Вчимося на чужих помилках.

Хочу додати ще одну ситуацію. Я теж є рієлтором. Мій клієнт теж пішов в Луцький центр нерухомості, щоб купити квартиру. Через тиждень прийшов до мене. Питаю - навіщо? ( сам працював у банківській сфері) Відповідь - у них був дешевий і класний варіант. Результат - мінус 680!!! гривень і все рівно прийшов до мене, матюкаючи всіх рієлторів разом взятих. Я за те, щоб заробляти гроші, але за чесно зроблену роботу. Сьогодні вийшли нові газети з оголошеннями, кожне друге оголошення -замануха (1-но кімнатні за 23 тис., 2-х кімнатні за 33 тис., дешеві будинки тощо). Мені цікаво скільки ще нормальних людей зроблять лохами в Луцькому центрі нерухомості? А потім будуть вважати такими всіх рієлторів. Прочитай та передай іншому!

Мінус 680 за що?

Опубліковано

За заключення договору. Після цього дають "мертві" варіанти або розказують, що тільки що квартира продалась і "чекайте".

При цьому вами ніхто займатись і не збирається.

Опубліковано

Тінь на посередників серед покупців буде неменуча.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Сам недавно з ними говорив, це просто ужас :0156: , зайшов до них в офіс, а вона не говорить ні слова окрім того, щоб підписав договір і вже вони 869 грн. беруть :_09: . Район міста і що ти шукаєш їх навіть не цікавить, для них головне підписати договір і збити з тебе бабла, це мене і насторожило. Хоча вже збирався їм заплатити, але після цієї розмови частково передумав і вирішив ще сам пошукати, а після цієї теми і повністю передумав!

Дякую тим, хто відписав, зекономили мені 869 грн.! :)

Опубліковано

Сам недавно з ними говорив, це просто ужас :0156: , зайшов до них в офіс, а вона не говорить ні слова окрім того, щоб підписав договір і вже вони 869 грн. беруть :_09: . Район міста і що ти шукаєш їх навіть не цікавить, для них головне підписати договір і збити з тебе бабла, це мене і насторожило. Хоча вже збирався їм заплатити, але після цієї розмови частково передумав і вирішив ще сам пошукати, а після цієї теми і повністю передумав!

Дякую тим, хто відписав, зекономили мені 869 грн.! :)

Аналогічно завтра збирався... Уже не збираюсь:) Дякую за темку!

Опубліковано

Так працювати з клієнтами, як вони працюють - то ще потрібно постаратися. І як ще люди до них приходять...

Нагадує Ккромберг енд Шуберт

Опубліковано

Слухи ходять що там і кадрове вже є. Так що хто шукає роботу - вперед))))

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Дивлюся оголошення, майже всi iхнi, аж злiсть нападаэ.

і 50-60 % цих оголошень чиста фантазія, аби створити видимість шикарної бази.

Цим вони хочуть, щоб люди неодмінно до них зайшли. А далі включають ще потужніший "лапшинарій".

Опубліковано

Нагадує Ккромберг енд Шуберт

Дивне порівняння. Глубоко поф на кромберг, але не путай лохотрон з реальним роботодавцем.

Опубліковано

Дивлюся оголошення, майже всi iхнi, аж злiсть нападаэ.

і 50-60 % цих оголошень чиста фантазія, аби створити видимість шикарної бази.

Цим вони хочуть, щоб люди неодмінно до них зайшли. А далі включають ще потужніший "лапшинарій".

У них і однокімнатні по 18 тис і двохкімнатні до 30-тки, а як до діла то типу давай 700 грн (приблизно) і ми вам знайдм все що потрібно. І тоді 1-км стають по 25-30, а двушкі від 35...

Опубліковано

Не знаю, за яким принципом працюють інші АН, але номер цього "центру" висить на більшості під'їздів, де я буваю ("Куплю/зніму квартиру у вашому будинку")

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...