Перейти до змісту

Арешт леді Ю

vanus

235 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

А ну давай, блєсні інтелектом.

1. Які санкції накладені країнами на Білорусію і, саме головне, чому?

2. Які з них будуть накладені на нас, у випадку коли настане ювт-апакаліпсис?

3. Де про це заявлено, хоча б на рівні погроз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чомусь згадалось...

Ніколи не питай по кому подзвін – він по тобі

І ще:

...соціальна активність незабезпечених — низька і продовжує визначати обличчя суспільства: у бідних традиційно менше відповідальності за все, що відбувається у країні. Активність зростає в людей (як і відчуття щастя та затребуваності) прямо пропорційно рівню доходів.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1313650732' post='1052432783']

бідність дуже часто дорівнює глупості,

і от саме ця глупость зрештою визначає результати голосування - і - долю країни.

...соціальна активність незабезпечених — низька і продовжує визначати обличчя суспільства: у бідних традиційно менше відповідальності за все, що відбувається у країні.

Маргінали більше схильні до бунту, а не до соціальної активності

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у тебе, Андрій, хазяї нечесні, за 4 млн купляють. а його- хороші, у них по два мільйони.

В мене хазяїв, як в нього нема. А що стосується Тимошенко, то ти можеш сказати, що вона конкретно крала і де заяви прокурорів і судові процеси по корупції відносно неї? Було до цього дві справи і всі вони розвалились. Тимошенко нема зараз за що судити. Це у всьому світі вже розуміють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Які санкції накладені країнами на Білорусію і, саме головне, чому?

2. Які з них будуть накладені на нас, у випадку коли настане ювт-апакаліпсис?

3. Де про це заявлено, хоча б на рівні погроз.

Не прикидайся таким тупим, як [nd]. Вчися пошуком користуватись в інтернеті, якщо тебе деталі цікавлять. Кілька днів тому США наклали додаткові санкції на Лукашенка.

Тут головне не деталі санкцій, а результат, який вони дають. А результат вже очевидний.

Що стосується Януковича, то звичайно офіційних санкцій ще не накладено, але його вже попередили

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не прикидайся таким тупим, як [nd]. Вчися пошуком користуватись в інтернеті, якщо тебе деталі цікавлять...

Кому, кому, а не тобі оцінювати людину на предмет інтелекту.

Що стосується інтернету, то рекомендую читати фахову аналітику, а не

Мы, татары, хер война,

Мы, татары, прыг тайга.

Лес мы валим, шишку пялим.

Бурундук стреляй глаза!!!

І перш ніж шось писати включай інколи моСк, якщо він у тебе взагалі включається. У нас з Білорусією принципово різні внутрішні ринки і зовнішні конекти побудовані по іншому. Наводити аналогії по санкціям - брєд сивого котика. Відділ піару ЮВТ вже просто несе відкриту єресь. Менше читай лозунги на дешевеньких плакатах у тьоток, що стоять за 50 грн біля суду.

Так для довідки зовнішньому світу по-барабану хто в країні керує, хоть шаман, який сидить на мухоморах. Головне щоб не рушив загальні механізми. І дядя Вітя з цим обов'язком справляється на ура.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МОЛОДЧИНА!Повністю підтримую тебе!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zeuss. От поясни мені ти, чи хтось інший. От я читаю твої пости - мені дуже цікаво. Але в мене склалось таке враження, що це все трохи відірвано від нашого реального життя. Зовнішня політика, газові війни, оліграхічні клани. Проведи хоч одну паралель - яким чином будь-яка з цих трагікомічних історій відібється на моєму нікчемному житті: я працівник дрібного приватного підриємства в сфері послуг, коли є час - громадський діяч, люблю поїсти, відпочити, пишу проекти, щоб реалізувати за європейські чи американські гроші хоча б одну зі своїх амбіцій у сфері туризму. Проведи хоча б кілька таких паралелей, я буду дуже вдячний, а то вже геть заплутався у своїх висновках. Все ж таки не хочеться думати, що ВОНИ і МИ - це вже зовсім таки різні світи.

Але це лірика. До чого тут ВОНА?. Ось моя паралель.

Я не фанат ВОНОЇ. Навіть трішки недолюблюю, але отака думка в мене зявилась одного разу....

Прийшов я якось в податкову, освіжив враження від "співпраці" з нею. Іду собі і думаю.... нє, не про яника, не про азарова і навіть не про голову податкової (хто він?)..... я думав про наших рідних, братів і сесетр, друзів, колег, знайомих, сусідів, про тих цук і цукіних дітей, які абсолютно свідомо, нагло і жорстоко змушують кожного другого клінта податкової виходити в холодному поту. ОТУТ МОЯ проблема - в Луцьку, по кабінетах чиновників, по державних установах і т.д.

І я собі думаю: як арешт Леді Ю може вплинути на них?... і придумав. Це звичайно глибоко моє імхо, але до кожного з тих, хто в цей момент набирає в смс-ці суму хабаря, який я маю заплатити, дійде в моск сигнал наступного змісту: "НЕ ВАЖЛИВО ЧИ ТИ ПРАВИЛЬНО РОБИШ, ВАЖЛИВО - З КИМ ТИ ДРУЖИШ"...

лучшій не стане таварісчі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запомни Шарапов, наказания без вины не бывает!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если вас еще не посадили - это не ваша заслуга, это наша недоработка (с) мiлiцiя - спецслужби

В нашiй краiнi це стосуется якщо не кожного то через одного точно

А по темi: не схотiли втiлити в життя лозунг *Бандити сидiтимуть в тюрьмах* ну то сидiть тодi самi, може там навчитеся меньше пиз*iти i вiдповiдати за *базар*

Я б ще й Ющенка в сусiдню камеру посадив зi своею гоп компанiею

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1313779236' post='1052433799']

"НЕ ВАЖЛИВО ЧИ ТИ ПРАВИЛЬНО РОБИШ, ВАЖЛИВО - З КИМ ТИ ДРУЖИШ"...

це тіпа пофігу, що юля робила чи зробить в Україні до тих пір поки європа чи росія може смикати її за ниточки?

Ну я не те мав на увазі, але якщо ти так питаєш, то відповім - пофігу.

А все тому, що категорія "щось зробила" для мене надто неконкретна, щоб до неї апелювати. Особливо враховуючи те, що не тільки "ВОНА".

Для мене цікавий баланс між тим, що вона могла б зробити поганого в статусі опозиціонера між тим, що вона могла б не дати зробити януковичу і ко. Нічого особистого ні до юлі ні до яника, гола прагматика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кому, кому, а не тобі оцінювати людину на предмет інтелекту.

Якщо тобі разом з [nd] нема що сказати на захист свого шлеппера, то не треба преходити на особистості. В інших темах за це, я бачу, і банять деколи.

У нас з Білорусією принципово різні внутрішні ринки і зовнішні конекти побудовані по іншому. Наводити аналогії по санкціям - брєд сивого котика

Загальний набір слів... Можуть ввести санкції тільки на наш метал і це зразу призведе до проблем з бюджетом країни

Менше читай лозунги на дешевеньких плакатах у тьоток, що стоять за 50 грн біля суду.

А ти менше "методички" від Ганни Герман-Геббельс читай. Такої інформації, що хтось там їм платить не було. А от, що це за організація "Тимошенко до відповідальності" і хто її фінансує - це вже питання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А по темi: не схотiли втiлити в життя лозунг *Бандити сидiтимуть в тюрьмах* ну то сидiть тодi самi, може там навчитеся меньше пиз*iти i вiдповiдати за *базар*

Я б ще й Ющенка в сусiдню камеру посадив зi своею гоп компанiею

Президентом хто став в 2004 р.? Ющенко чи Тимошенко? В 2005 Тимошенко була звільнена. Та і зараз Ющенко повністю в судовому процесі на боці Януковича

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

какой полит-активный,однако )))

та всех на нары н*х!!

но юлька нам зарплату подняла,колы пры влади була,поэтому ей баланду с мясом.заслужила,так сказать)))

ющенку в камеру пару улей,пусть пчёл разводит,януковичу -контейнер шапок,он и так у себя дома,комунистам красный флаг...ну..сами знаете куда...остальные пусть пока привыкают.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1313650732' post='1052432783']

бідність дуже часто дорівнює глупості,

і от саме ця глупость зрештою визначає результати голосування - і - долю країни.

...соціальна активність незабезпечених — низька і продовжує визначати обличчя суспільства: у бідних традиційно менше відповідальності за все, що відбувається у країні.

Маргінали більше схильні до бунту, а не до соціальної активності

!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1313874261' post='1052434373']

для мене ж набагато більше позитиву у тому,

що з цих пір кожен, хто при владі, знатиме, що є реальні шанси сісти.

і заради цього - так, я згоден поступитися великим картавим риториком і полум'яною революціонеркою.

ой лучше бы показали реальные шансы сесть на Кивалове, Чечетове...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1313874261' post='1052434373']

для мене ж набагато більше позитиву у тому,

що з цих пір кожен, хто при владі, знатиме, що є реальні шанси сісти.

і заради цього - так, я згоден поступитися великим картавим риториком і полум'яною революціонеркою.

Це тільки в тому випадку, якщо їх (з луценком вкупі) садять за злочини (що ще треба довести). А якщо їх садять за політику, то твоя теза імхо не має змісту, бо питання між злочинень/не злочинець лежить виключно у площині вибору політичної сили, а не того скільки грошей ти вкрав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От от, можна подумати всі інші в українській великій економіці та політиці виключно чесні і порядні люди, святі з німбами і крилами. Якщо з таким підходом і завзяттям почати шукати найдрібніші грішки, як до юлі-юри взялися, то потрібно всіх пересадити, але ж в нас позбуваються виключно політичних конкурентів, або тих, хто говорить багато зайвого. А своїм можна все, бо вони частина системи поки що.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От от, можна подумати всі інші в українській великій економіці та політиці виключно чесні і порядні люди, святі з німбами і крилами. Якщо з таким підходом і завзяттям почати шукати найдрібніші грішки, як до юлі-юри взялися, то потрібно всіх пересадити, але ж в нас позбуваються виключно політичних конкурентів, або тих, хто говорить багато зайвого. А своїм можна все, бо вони частина системи поки що.

З такою точкою зору складається враження, що такого президента ми дійсно заслужили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бандитам тюрми.

всё правильно делает команда яныка,кто не пры владе-тот бандит,это аксиома.

команда помаранчевых проср...ла свою волну,теперь пусть ждут следующий прилив,после отсидки,а там,глядишь,и голубым настанет черёд баланду сёрбать,и так по очереди.

страна зеков и жертв политрепрессий.

весело однако,итить их всех в три коленки )))))

а чё? прикольная тема:видишь,что выборы проигрываешь-собирай тормозок, если выигрываешь-шукай киреева.

забавно)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всё правильно делает команда яныка,кто не пры владе-тот бандит,это аксиома.

команда помаранчевых проср...ла свою волну,теперь пусть ждут следующий прилив,после отсидки,а там,глядишь,и голубым настанет черёд баланду сёрбать,и так по очереди.

страна зеков и жертв политрепрессий.

весело однако,итить их всех в три коленки )))))

а чё? прикольная тема:видишь,что выборы проигрываешь-собирай тормозок, если выигрываешь-шукай киреева.

забавно)))

Нічого веселого тут не бачу. Навіть якщо тобі геть все-одно, що відбувається в нашій країні, то принаймі хоч якесь дрібнюсіньке почуття сорому за владу перед світовою спільнотою буде коректнішим ніж "моя хата скраю, посміюся з сусідів...."

Тут плакати треба, а так як ми вже до всього звикли, то більшість мовчить, але сміятися....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дабы не получилось перекрутки и подмены понятий хода моих мыслей,повторюсь,

"всё починается з малого,з зернинки хлиб,з проминчика зоря"

я,маленкий украинец,но лично я делаю всё для того,что МОЙ город,МОЯ область,МОЯ страна были лучше,уютней,красивей,и мне плевать,посадят ли сегодня тимошенко,или завтра януковича.

я делаю то,что могу,для блага моей Родины,а не лезу к корыту власти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут плакати треба, а так як ми вже до всього звикли, то більшість мовчить, але сміятися....

Так от у кого серце за країну болить, а всі навколо патріотів шукають :)

Ну а якщо більш серйозно, то сміх це метод приглушення біль від побаченого, якщо нашу політику сприймати серйозно то можна дахом поїхати, а так подивився-поржав і добре, позитивна реакція теж реакція.

От до помаранчевих ніхто про політику не думав, і всі були щасливі, а тепер кожен в порваній майці горює в себе на кухні, що у нього "нет рычагов воздействия на исполнительную власть". Потрібно думати тими подіями - на які маєш хоть якісь вплив, а не тим до чого жодного відношення не маєш...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...