Перейти до змісту

Є пропозиція у розділі АвтоParty створити підрозділ АВТОЗВУК

Dimaxa

Ваше ставлення до такої ідеї.  

109 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Давно хотів запропонувати модераторам створити даний підрозділ на форумі.

Дуже не зручно шукати автозвук серед колес/машин/запчастин і тим більше спілкуватись на цю тему в розділі куплю/продам.

Думаю багато хто б хотів порадитись, сам порадити чи почути відгуки.

Наприклад дуже зручно і вдало зроблено в розділі "Велопаті", що захотів, те і глянув.

Прошу ногами не пінати і в разі визнання цієї ідеї брєдовою" витерти її, але перед тим поглянути на результати голосування.

Опубліковано

мені пофіг, бо автозвук не шукаю і не обговорюю. Да і ті хто шукає, напевно роблять це один раз :) (крім хіба меломаньяків). Не голосував.

Опубліковано

мені пофіг, бо автозвук не шукаю і не обговорюю. Да і ті хто шукає, напевно роблять це один раз (крім хіба меломаньяків). Не голосував.

То нащо тоді відписував?

Імхо, в Автопаті розділ "купи/продай" не тре - для того є розділ в Барахолці, наприклад. А вже от таааам і можна було б виділити окремо автозвук.

Опубліковано
в Автопаті розділ "купи/продай" не тре - для того є розділ в Барахолці, наприклад. А вже от таааам і можна було б виділити окремо автозвук

Воно то так, але малось на увазі, що можна було б порадитись, попитати щось, а в барахолці це сприйметься як флуд.

мені пофіг, бо автозвук не шукаю і не обговорюю. Да і ті хто шукає, напевно роблять це один раз (крім хіба меломаньяків). Не голосував.

Дуже оригінально і по-українськи.

Опубліковано

Воно то так, але малось на увазі, що можна було б порадитись, попитати щось, а в барахолці це сприйметься як флуд.

Ну тоді тре 2 розділі: "пагаваріть" - розділ Автозвук в Автопаті, "купіть-прадать" - розділ Автозвук в Торгівля: Вело-Авто-Мото.

Опубліковано
Ну тоді тре 2 розділі: "пагаваріть" - розділ Автозвук в Автопаті, "купіть-прадать" - розділ Автозвук в Торгівля: Вело-Авто-Мото.

Згідний, слушна думка.

Опубліковано

Не настільки наше автопаті велике щоб бити його на тематичні розділи.

Хто його зна - мо тому і невелике, бо незручне - всьо смєшалось: люді, коні...

Опубліковано

А що не можна пагаваріть про звук в Автопаті, без розділу Автозвук, а потім купіть-прадать в Вело-Авто-Мото, без розділу Автозвук? Завтра захочеться в розділі Автопаті-Автозвук добавити підрозділи Саб, Усілок і т.д.

• 1 місяць потому...
  • 2 року потому...
Опубліковано

В мережі купа грамотних статей на тему автозвуку і всього, що з ним пов'язано. Більше тут нічого сказати. А створити підрозділ для міряння "піпіськами" і гаманцями....А нащо?

Опубліковано

Треба такий розділ! А ще треба розділ сервіс, автошини і т.д. А то виходить анархія, порядку ніякого.

Чому ж анархія? Порядок є, тільки його кожен сприймає по своєму.

+1 до варіанта "Розділ-Сервіс-Автошини". Тільки от треба трохи буде попаритись, напевно, щоб теперішні теми у відповідний розділ "загнати".

А на рахунок "В мережі купа грамотних статей на тему автозвуку і всього, що з ним пов'язано"., то Дрім правильно сказав що "Хто його зна - мо тому і невелике, бо незручне - всьо смєшалось: люді, коні..."

ПС. Давайте тоді і на Борд.Луцьк грамотні статті писати. Є ж люди які в цьому розбираються.

Опубліковано

А скільки є тематичних статей за 7 років існування борди по автозвуку?

Жодної. І жодної не буде. Як максимум - перепост однієї, кількох або частин з кількох вже готових тематичних статей. Бо ніхто не буде видумувати велосипєда там, де це принесе лише мінус при значних фінансових затратах. Крім того, у нас, в Луцьку, наскільки я знаю, немає офіційних змагань...Де можуть оцінити автозвук і правильність його встановлення.

Тому т.зв. "тематичний" розділ "Автозвук" швидко переросте в "міряння піпіськами", точніше - гаманцями. Бо в кого саб півтора кіловата - той кручє музику має, ніж той, у кого семисотватний...)))

Опубліковано

Власне це було питання, яке дало б відповідь на голосування без самого голосування ;)

З.І. одна тема є :_07:

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Було б дуже непогано, якби зробили окремо розділи "Вело" "Авто" "Мото" зі своїми підрозділами

• 1 місяць потому...
Опубліковано

на мою думку треба, але куди та як, то вже хай адміністрація думає, за що ж їмбабки плотять :)

якщо розібратися крім всемудрих статтей та вже існуючих принципів є самодєлкіни, екперементи та маніпуляції з обладнанням, та хоч би поради та граблі на які наступали учасники борда... така темка має право на життя, моя особиста думка, оскільки є чим поділитись самому й хтів би почути думки інших. Так що буду вдячний автору теми та адмінам за створення та правильне розташування такої теми.

Опубліковано

я думаю що треба.

так як на борді часто зустрічались теми " як підключить мафон" , " продам саб усь" "не так робить мафон, усь " і так далі...

думаю це багато часу та ресурсів не займе.

Опубліковано

на мою думку треба, але куди та як, то вже хай адміністрація думає, за що ж їмбабки плотять :)

якщо розібратися крім всемудрих статтей та вже існуючих принципів є самодєлкіни, екперементи та маніпуляції з обладнанням, та хоч би поради та граблі на які наступали учасники борда... така темка має право на життя, моя особиста думка, оскільки є чим поділитись самому й хтів би почути думки інших. Так що буду вдячний автору теми та адмінам за створення та правильне розташування такої теми.

дякую за 2 мінуси, малодци!

Опубліковано

дякую за 2 мінуси, малодци!

шо за баран ще 1 мінус поставив? відпиши в ПП, там поспілкуємось, нащо мінуси в ничку ставиш, крисячити так не треба.

я висловив свою думку, адже це опитування, чи не так, а тут 2 мінуси, тоді ще 1, за який хр..н????

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...