Перейти до змісту

GTA IV

silia

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а можна буде гру норм грати на такому ноуті

Intel Core 2 Duo T5850 2.16GHz/ 4Gb/ GeForce 8600 512Mb/, бо на компі вона би шла круто а на ноутах хз як буде

кста гра в нас з'явиться 12 числа в продажі...то я можу комусь купити..здається ліцензія коштує 170-180 грн (на вихідних буду в луцьку тот зразу би і віддав би гру)

• Відповідей 448
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
Дякую!

Я лутче куплю нову відяху. GeForce 8600GT(DDR3, 512MB). Така нормальна відяха?

Це мінімум для такої гри. Краще вже GeForce 9600GT-9800GT взяти, або щось покруче.

Опубліковано

залізо то підходить

просто ноути то така зараза що там все працює гірше ніж на стаціонарному

правда Фаллаут 3 йшов на максимум і без лагів) код 5 на середньомулітав при розширенні 1440*9??

Опубліковано

Хто що не кажіть, але в мене без нета на вісті 64 вона йти не хоче.

Переставляв вже її 5 раз і 5 раз пробував різні креки... А вони провірку дати проводить, ввожу я номер, пише все пройдено, 5 секунд і знову перевірка... І вже міняв paul.dll в offline activation і не міняв і танці з бубнами 2 дні.

Надія на ліцензію і ту нормально зламають <_<

Опубліковано

Підмінювати потрібно три файла -- paul.dll, GTAIV.exe, LaunchGTAIV.exe

Запускати треба саме LaunchGTAIV.exe з параметром -norestrictions

В мене ніяких номерів не питало.

Опубліковано

Сьодня поставив ГТА4, все пішло на УРА без всякіх глюків, на максі 1920х1200 з всіма наворотами... фпс ~25-35 (правда щоб виставити все на макс нада було сняти обмеження грі)

моє перше враження - гра "бомба"

ЗИ. операційка - Vista 64bit SP1 , відео - Radeon 4850 512Mb , Catalyst - 8.12 RC3, розгона нема

post-141-1228851113.jpgpost-141-1228851131.jpg

post-141-1228851150.jpgpost-141-1228851169.jpgpost-141-1228851191.jpg

ЗЗИ. осталось тикі дождатись ліцуху і купить її :)

Опубліковано

ще не знаю чого так, не було ще з чим порівнювати

в грі воно нормально дивиться

хоча може із за бета-драйвера відяшкі...

Опубліковано

як оказалось проблема в АТІ

После того, как фанаты Grand Theft Auto IV остались недовольны тем, как работает игра, компания Rockstar анонсировала о том, что первый патч для игры уже завершен и вскоре должен выйти.

Патч исправляет различные проблемы, связанные с частыми некорректными завершениями работы игры, исправляет проблемы с тенями на видеокартах ATI Radeon X1900 и т.д. К сожалению, патч не исправит основную массу проблем, связанных с графикой, однако Rockstar обещает заняться ими в самое ближайшее время.

NVIDIA и Rockstar скооперировались при создании драйвера для видеокарт GeForce, который увеличивает производительность игры и мы надеемся, что ATI также последует примеру своего конкурента.

Ознакомиться со списком улучшений, где вы также сможете скачать драйвер для GeForce 180.84.

Опубліковано

ага, я тільки-що покатався трохи, і звернув увагу, що в мене іноді тіні такі ж як в тебе, а іноді нормальні. Залежить, ніби, від пори доби в грі :)

Опубліковано

напишіть будь ласка як і що робити після інсталяції

а то я робив

Качаєш крак http://board.lutsk.ua/index.php?act=attach...st&id=25404

Заміняєш його на той шо в паці з грою. Потім запускаєш Rockstar Games Social Club, причому інет ВИРУБИ!!! Там нажмеш подключиться. Воно напише шо не хоче, тоді жмеш офф-лайн режим. І воно загрузить і нажмеш кнопку играть.

і в гра не запускається вже 4 раза переставляв

вінда - віста сп1

Опубліковано

не кнопку плей потрібно натискати, а запускати файл LaunchGTAIV.exe, про це я писав вісьмома постами вище, просто прочитай, перш ніж писати.

Опубліковано

та сама проблема(((

можеш якщо не важко написати мені що треба зробити після встановлення...а то зараз переістальовую 6 раз вже)) просто надоїло вже

Опубліковано
P. S. Специально для тех, кто является «счастливым» обладателем карт ATI и испытал все прелести оптимизации GTA 4 на своем мониторе, спешу сообщить – новые драйвера для видеокарт уже можно скачать с сайта AMD http://ati.amd.com/support/driver.HTML
Опубліковано
дайте буль ласка посилання на найновіші драйвера до ГФ7300...наперед дякую.....

відяшка ниже мінімальних вимог гри

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...