Перейти до змісту

Электронная книга

Zerotul

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вот захотелось купить электронную читалку.А я в них понимаю чуть больше чем в конструкции адронного коллайдера.Имеющие такие цацки поделитесь опытом.Какие марки лучше,какие экраны,расширения,конфигурации итд.

Опубліковано

Пошукай тут по форуму обговорення Amazon Kindle.

Дуже багато говорилося. Книжечки кльові. В багатьох користувачів борди є такі. Навіть якщо розіб'єш, Amazon тобі пришле нову на заміну побитої.

Опубліковано

загалом є два типи книжок - на основі технології Е-Ink і TFT (ще там є якийсь SiPix)

не вдаваючись в технічні подробиці:

Е-Ink

+ надзвичайно мале використання енергії, великі кути огляду

- чорно-біле зображення, мала діагональ, після заходу сонця треба чимось підсвічувати, відносно дорогі

TFT

+ можливість перегляду відео, вночі проблем з читанням немає

- надзвичайно малі кути огляду

я зупинився на Prestigio Libretto PER3072B (TFT):

per3072bs0.png

Опубліковано
' timestamp='1310654480' post='1052412532']

я в чергу на адам став, мені прийшов дозвіл на покупку,

але доти уже пацани з хабра розписали його вздовж і впоперек -

не все там так класно насправді як у рекламі - через те і купляти передумав.

Приїде - подивимось. :smile3:

Опубліковано

електронній читалці нафік не треба ТФТ

журнали все ж в кольорі ліпше переглядати... та й зрештою і кіно в дорогу взяти можна... і фоторамка непогана

Опубліковано

тут багато обговорювали

...угу... а потім прийшов Шкодер зі своїм айпадом "и начался такой разврат"...

• 4 місяця потому...
Опубліковано

загалом є два типи книжок - на основі технології Е-Ink і TFT (ще там є якийсь SiPix)

не вдаваючись в технічні подробиці:

Е-Ink

+ надзвичайно мале використання енергії, великі кути огляду

- чорно-біле зображення, мала діагональ, після заходу сонця треба чимось підсвічувати, відносно дорогі

TFT

+ можливість перегляду відео, вночі проблем з читанням немає

- надзвичайно малі кути огляду

я зупинився на Prestigio Libretto PER3072B (TFT):

per3072bs0.png

Привезли мне сегодня этот девайс, сижу клацаю, пока нравицца!

Бу осваивать, читать люблю, особенно во время простоя в очередях на границе!

Поздже отпишу про впечатления!

Опубліковано

По чем кило?

Опубліковано

По чем кило?

920 uah

Опубліковано

Вот захотелось купить электронную читалку.А я в них понимаю чуть больше чем в конструкции адронного коллайдера.Имеющие такие цацки поделитесь опытом.Какие марки лучше,какие экраны,расширения,конфигурации итд.

А ты себе приобрёл или нет?

Опубліковано

А ты себе приобрёл или нет?

Неа...посчитал идорогим удовольствием-коплю на автошколу, а то вся семья баранку крутит, а я до сих пор не умею☺Поетому пока обхожусь бумажным вариантом

Опубліковано

З e-ink моделей я рекомендую книги lBook російського виробництва, вони найбільше форматів підтримують. Sony i Amazon Kindle більше заточені під купівлю книжок, часто не читають doc, pdf, взагалі не читають djvu

Опубліковано

..... Sony i Amazon Kindle більше заточені під купівлю книжок, часто не читають doc, pdf, взагалі не читають djvu

З електронних книг юзав тільки цю, тому ні з чим порівнювати не можу. http://mobile-review...ndle-2011.shtml Але залишились тільки позитивні враження. doc, pdf вона якраз читає без проблем.

Опубліковано

З e-ink моделей я рекомендую книги lBook російського виробництва, вони найбільше форматів підтримують. Sony i Amazon Kindle більше заточені під купівлю книжок, часто не читають doc, pdf, взагалі не читають djvu

Пользуюсь Киндлом несколько месяцев за это время прочитано семьей около 40-ка книг(40*30=1200),можно сказать себя окупила вполне.Ездила на моря(а это минус 3-4 кило багажа). Заряжаю раз в 3-4 недели. Проблем с форматами нет,так как есть чудесная прога Калибре,которая все в нужный формат и переводит.Хотя файлы с Флибусты перекодировать не нужно.Для ПДФа любая карманная эл.книжка не подходит. Дежавю,перекодирую тоже и читаю.МП3 присутствует,но ни разу не пользовался-для этого есть МП3-МП4 плеер. Вай фаем пользуюсь редко.

Выбирал из разных гаджетов долго и мучительно,но очень доволен что выбрал Амазон Киндл.Да кстати,на морях Киндл доказал,что он лучше других-я мог читать прямо на солнце без бликов,а сосед с Сонькой прятал экран в тень,экран Перл рулит.

ЗЫ: в связи с разборками в семье заказал еще один Киндл спешиал,который по ссылке в предыдущем посте(пофигу реклама-лечиться),жду передачи.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Юзаю kindle 4 Wi-Fi не Touch. Враження тільки позитивні, від touch відмовився тому, що там не можна повернути екран. Реклама дуже просто і швидко вимикається :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...