Перейти до змісту

Що за літаючі комахи?

SvitlikOM

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вийшла я сьогодні в обідню перерву на вулицю, а там стільки комах. Схожі на величезні мурахи, але з крильцями. Видно, сонечко пригріло, розплодились. Ці бридкі створіння буквально скрізь. Хтось ще помітив?

Опубліковано

Вийшла я сьогодні в обідню перерву на вулицю, а там стільки комах. Схожі на величезні мурахи, але з крильцями.

Період вильоту молодих маток

Опубліковано
' timestamp='1310124744' post='1052408761']

чьо то воно заздорове якесь

Так отож. І так бридко, як сяде на тебе - хвє)))

mur-krl.jpg

Опубліковано
' timestamp='1310124744' post='1052408761']

чьо то воно заздорове якесь

Так отож. І так бридко, як сяде на тебе - хвє)))

mur-krl.jpg

Сіла мені така хрень на шию,скинув рукою і пішов далі)

Опубліковано

Сіла мені така хрень на шию,скинув рукою і пішов далі)

Зробила те ж саме.

Ой який молодець - мужчина!!! А я впала на асфальт і почала битись в істериці. :D

Опубліковано
А я впала на асфальт і почала битись в істериці.

А я запухла і попала в травмпункт.

Йопт, а життя - многогранна штука))))

Опубліковано
' timestamp='1310124182' post='1052408752']

Вийшла я сьогодні в обідню перерву на вулицю, а там стільки комах. Схожі на величезні мурахи, але з крильцями. Видно, сонечко пригріло, розплодились. Ці бридкі створіння буквально скрізь. Хтось ще помітив?

фото?

на аватарці? :)

Опубліковано

Може вони?

Выход подёнок часто носит массовый характер, при этом можно наблюдать роение насекомых, во время которого происходит встреча полов.

(фото клікабельне)

Caenis.horaria.jpg

Опубліковано

А біля старого ринку ніхто не був?) Там взагалі ужс, літає тварюк многа-многа і кожна хоче тебе з’їсти.

Опубліковано

Може вони?

Выход подёнок часто носит массовый характер, при этом можно наблюдать роение насекомых, во время которого происходит встреча полов.

(фото клікабельне)

Подьонка давно вилетіла вже і вона літає тільки там де живе... біля річок. тому дальше стира її ви не побачите.

Опубліковано

Вийшла я сьогодні в обідню перерву на вулицю, а там стільки комах. Схожі на величезні мурахи, але з крильцями.

Період вильоту молодих маток

матріархат наступаіт :)

Опубліковано

Це молоді самки/самці мурах. Кожного року такі є. Залежно від виду літають від літа до середини осені. Просто прохолодно було до сьогодні, от і накопичилась "критична маса".

P.S. Для людей нешкідливі, хіба бридкі декому.

Опубліковано

Це молоді самки/самці мурах. Кожного року такі є. Залежно від виду літають від літа до середини осені. Просто прохолодно було до сьогодні, от і накопичилась "критична маса".

P.S. Для людей нешкідливі, хіба бридкі декому.

Хіба вони не кусаються?

Опубліковано

Хіба вони не кусаються?

Неперживай навіть якщо вони цілим роєм на тебе наваляться то з'їсти не зможуть.

п.с. мене ще ні разу така комаха не кусала. (тьху-тьху)

Опубліковано

Літає ось таке чудо

i5.jpg

Це мурахи-матки. Вони вже дозріли і вилетіли з рідного мурашника. Тепер вони у пошуках нового місця для створення власного мурашника

ПіСі: Ці та інші події з життя мурах цікаво описує Бернард Вербер у творі "Муравьи"

Опубліковано

Ці комахи вже давненько як відлітали. А сьогодні схоже матки мурах літали.

Подьонка давно вилетіла вже і вона літає тільки там де живе... біля річок. тому дальше стира її ви не побачите.

nickel Точно не падьонка.Вона летить 2-3 дня в середині Червня.Це звичайні комахи,як на постах вище.Фе-е.

фсьо-фсьо я поняв, вінават, каюсь. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...