Перейти до змісту

Вегетаріанство

laska

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 година тому, SΩLΩMΩN сказано:

кликів, кігтів і інших ознак хижаків виникає потреба в м"ясі при незбалансованому харчуванні.

знову пораджу сходити в поліклініку поцікавитися "хто тут вегетаріанці", згідно з аксіомою "про НЕ збалансоване харчування" їх там би мала бути більшість, якщо не всі

а якби тебе голодом поморити, то їв би броколі і не "жужжав"

а що робили з тою тваринкою перед тим  - страшно подумати.

• Відповідей 1,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
22 годин тому, Zevs_Isver сказано:

знову пораджу сходити в поліклініку поцікавитися "хто тут вегетаріанці",

а що робили з тою тваринкою перед тим  - страшно подумати.

Хто тут вегетаріанці, я думаю мені в поліклініці не розкажуть. Хіба що ваша персона відома там. А з священною коровою в Індії навряд чи щось погане робили. Ще раз раджу прочитати статтю на яку я дав лінк.

Опубліковано
14 хвилин тому, SΩLΩMΩN сказано:

ра зраджу прочитати статтю на яку я дав лінк.

описи знущань над тваринами не те що варто читати

Опубліковано
6 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

знову пораджу сходити в поліклініку поцікавитися "хто тут вегетаріанці", згідно з аксіомою "про НЕ збалансоване харчування" їх там би мала бути більшість, якщо не всі

хм... а в мнясоїдних (особливо тих, хто не має змоги їсти регулярно те саме мнясо) - в них не може бути незбалансованого харчування?

можливо, вегетаріанців мало в поліклініках тільки тому, що самих вегетаріанців в суспільстві дуже малий відсоток? (це як колись найбільше в ремонт мобільних носили нокії - тільки із-за того, що компанія була лідером ринку, а відсоток браку насправді в Нокії був найнижчим, поки всілякі там "лижі" і "гнусмаси" шишки набивали з мізерною часткою ринку).

зі знайомих - знаю особисто сотні людей, з них тільки декілька признались, що є вегетаріанцями. в декількох знайомих - гепатит. один з них - вегетаріанець. в цього вегетаріанця є майже дорослі діти (всеїдні, завдяки бабусі ;) ) - не можна сказати, що вони чимось більше чи менше хворіють (хворіли в дитинстві) - порівняно з дітьми мнясоїдів.

на жаль, не маю статистики тривалості життя вегетаріанців серед знайомих... може, в тебе є така статистика - наскільки довше (чи менше?) живуть вегетаріанці, порівняно з всеїдними гомо сапієнсами?

не знаю щодо корів (в нас в селах ніби особливо прецедентів не було), а от про те, що свиня (яка, до речі, фізіологічно дуже близька людині) при нагоді схрупає курку, яка випадково потрапить до неї в загорожу і не зможе вибратись - тобі про це могли б багато господинь розповісти (інколи свині й щурів жеруть!) ;)

Опубліковано
10 хвилин тому, rrid сказано:

хм... а в мнясоїдних (особливо тих, хто не має змоги їсти регулярно те саме мнясо) - в них не може бути незбалансованого харчування?

можливо, вегетаріанців мало в поліклініках тільки тому, що самих вегетаріанців в суспільстві дуже малий відсоток? (це як колись найбільше в ремонт мобільних

якщо вегетаріанство таке шкідливе для життя - то вегетаріанці повинні були б кучкуватися біля поліклінік, через своє НЕзбалансоване харчування

і відсоток мав би бути ЗНАЧНО більшим

Опубліковано
14 хвилин тому, rrid сказано:

упає курку, яка випадково потрапить до неї в загорожу і не зможе вибратись - тобі про це могли б багато господинь розповісти (інколи свині й щурів жеруть!) ;)

з голодухи ще й таке будеш їсти

Опубліковано
49 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

з голодухи ще й таке будеш їсти

з чого ти взяв, що з голодухи? просто свині - всеїдні! їдять все, в т.ч. і людей: http://svynarnyk.com/u-lvivskij-oblasti-svini-zyili-lyudinu-video-uzhgorod-vikno-v-yevropu-ua-reporter/

так само й про корову @SΩLΩMΩN - ти ж не став читати його посилання (хоча ройтерс - не зовсім вже жовта преса), а відразу вирішив, що корову там голодом морили. хоча в статті говориться тільки про збалансованість раціону - а під час індійської спеки далеко не кожна священна індійська тварина має вдосталь збалансовано корму навіть на свободі, без прив'язі.

а свиня ще підступніша за корову - вона й сита напасти може...

Опубліковано
17 годин тому, rrid сказано:

а під час індійської спеки далеко не кожна священна індійська тварина має вдосталь збалансовано корму навіть на свободі, без прив'язі.

а свиня ще підступніша за корову - вона й сита напасти може...

під час спеки кажеш...

під час спеки і не таке будеш їсти\пити

ройтерс ще ті жуки - коли не хочуть "рукі марать" наймають компанію, яка наймає аутсорсерів, а ті вже відриваються по повній :(

Опубліковано
20 часов назад, SΩLΩMΩN сказал:

Хто тут вегетаріанці, я думаю мені в поліклініці не розкажуть. Хіба що ваша персона відома там. А з священною коровою в Індії навряд чи щось погане робили. Ще ра зраджу прочитати статтю на яку я дав лінк.

1. Це поодинокий випадок.На основі якого робити припущення,що всі корови плотоядні-неправильно.В Чернівцях,я був в гостях,де в хазяїв був кіт,який все життя їв тільки рослинну їжу.Прожив 15 років.Але це винятки.

2. Ось кінцівка статті:
"Местные ветеринары сказали:корова  вероятно, страдает от болезни, но другие говорили, Лал был тигр в своем предыдущем рождении".

Тобто теля було можливо хворе,а можливо дійсно пам'ять попереднього життя в тілі хижака,була настільки сильною,що теля їло курей.

Опубліковано
7 minutes ago, zaHARE said:

2. Ось кінцівка статті:
"Местные ветеринары сказали:корова  вероятно, страдает от болезни, но другие говорили, Лал был тигр в своем предыдущем рождении".

Тобто теля було можливо хворе,а можливо дійсно пам'ять попереднього життя в тілі хижака,була настільки сильною,що теля їло курей.

А якщо теля було християнином, не вірило в попередні життя і молилось перед обідом?

Опубліковано
1 година тому, Ko3bMa сказано:

теля було християнином, не вірило в попередні життя і молилось перед обідом?

вегетаріанським обідом:)

Опубліковано
В 21.12.2016 at 15:08, Cherman сказал:

Тобто, ті, що в психлікарні вважають себе Наполеонами чи іншими видатними особистостями, може дійсно були ними в попередньому житті? 

Тобто ті,які в 4-5 років майстерно гарють на скрипках,фортепіано,барабанах і т.д. не вивчилися за 1-2 роки.

• 1 місяць потому...
  • 1 рік потому...
  • 3 місяця потому...
Опубліковано
В 06.02.2019 в 18:05, MANJAK11 сказал:

підкину на вентилятор

в більшості згоден з автором ролика

Так,говорить правильні речі,тільки не зрозуміло навіщо з самого початку накидує гамнєца на вегетаріанців,а потім розповідає,що згідно досліджень на тривалість життя впливає не їжа,а якісна вода,чисте повітря і рух.
 Про антропологічні гіпотези поржав.
двінув спіч про користь йогі. Саме еперехід на рослинну їжу є умовою просування на вищі рівні йоги.
  І  я з ним згоден в головному,що не кількість років життя головне,а якість.

• 4 місяця потому...
Опубліковано
5 хвилин тому, Олексій252 сказано:

я не проти вегетаріанства, але от коли батьки дітям не дають м'ясо то це неправильно. по-перше воно корисно для росту і розвитку дитини, а по-друге дитина не вибирав таку "дієту", у нього доолжен бути вибір

о, бот тему апнув,

відповім і грохну бота

згіден з ботом,

дайте вибір дітям що їсти - і вони будуть їсти тільки шоколад і запивати колою......

• 5 місяців потому...
Опубліковано
21 хвилин тому, Zheny@ сказано:

А чого бот?

мм, не пам'ятаю....

а пройшло всього якихось 6ть місяців.... то все через те що м'яса не їм

Опубліковано
17 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

то все через те що м'яса не їм

точно.

Рошенки даються взнаки...

Переходь на зелений салат!

Опубліковано
2 хвилин тому, Zheny@ сказано:

точно.

Рошенки даються взнаки...

Переходь на зелений салат!

зелений бє,

тра червонуватий їсти - він з йодом

Опубліковано

До речі, в штатах домашніх собак коли вони задуже непосидючі та грайливі, або коли трошки агресивні та багато гавкають, кидаються та гарчать на інших - ветеринари садять на вегетаріанський корм, і з часом це добряче змінює їх поведінку... цікаво, вегани, особливо мужики, без м'яса,  в своїй поведінці серед інших,  теж трошки "овочами" робляться?

Опубліковано
On 2/25/2020 at 1:47 PM, Zevs_Isver said:

брехня.

всі вегани злі!!!!

Гітлера памятаєш?  то він тоже

Хочеш сказати, у веганів дах теж так може з'їхати?

Опубліковано
31 хвилин тому, Waver сказано:

Хочеш сказати, у веганів дах теж так може з'їхати?

Вони без нього живуть! :lol:

Опубліковано

Наглядна історія тсн де добре видно як жінка зробила "овочів" зі своїх "чоловіків",  свого мужика та дитини хлопчика... чоловічіх рис та повадок там багато залишилось? Вважаю що в наших реаліях в школі тому хлопчику буде несолодко...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...