Перейти до змісту

Вегетаріанство

laska

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Та нє,то просто як факт))). Нас того тут і зібрали,щоб ми стали кращими.То як тюрма.Виправився,усвідомив-на волю.Не виправився,навпаки ще гірший став-термін додають,кару збільшують.

Ось істина!

• Відповідей 1,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я так розумію часто основа вегетаріанства зара релігійна? Типу кришна рама ))))

До речі як там в тій темі з грошима? Бо я можу врятувати ваші души чи що там по вашій релігії. Забравши всі матеріальні ваші блага ) і зробити по справжньому вас вільними.

Опубліковано

До речі як там в тій темі з грошима? Бо я можу врятувати ваші души чи що там по вашій релігії. Забравши всі матеріальні ваші блага ) і зробити по справжньому вас вільними.

Я так розумію,шо читати гілку влом?

Продам свіжо скошену Альпійську траву з польовими квітами, несортована, подеколи вкраплення кізяків, дуже смачна. Доставка за рахунок покупця.

Опубліковано

До чого тут релігія і вегетаріанство :sq_ye: ? Люди просто обмінюються думками, досить цікавими і пізнавальними. Вам би, не помішало почитати гілку, для власного саморозвитку, освіченими стали б, і приємніші в спілкуванні.

Опубліковано

Питання харчування, то особиста справа кожного

поки той кого їдять не проти :)

І невже вам не пофіг, що я оберу миску овочевого салату, а не м"ясний стейк?

Я їм те, що мені смакує і те, що потребує мій організм

коли ти їси салатик то це плювок в лице всім хто "не може без 100гр і мняса (навіть 7го сорту, а це собачатина порубана разом з будкою)"

і це ображає їхню гідність

Опубліковано

коли ти їси салатик то це плювок в лице всім хто "не може без 100гр і мняса (навіть 7го сорту, а це собачатина порубана разом з будкою)"

прикол в тому що я тихенько, посміхаючись хрумаю салатик, а навколо хвиля незадоволення та намагання мене навчити розуму та всунути шматок м"яса

щодо сім"ї то я вже звикла...і вони потрохи миряться з тим що я сама "себе на уме" і переконувати мене марно

а от щодо колег по роботі...рррр...забилам би!

хоча там ще другий аспект присутній - жіноча задрість, так як влив здорового харчування помітний

Опубліковано

прикол в тому що я тихенько, посміхаючись хрумаю салатик, а навколо хвиля незадоволення та намагання мене навчити розуму та всунути шматок м"яса

щодо сім"ї то я вже звикла...і вони потрохи миряться з тим що я сама "себе на уме" і переконувати мене марно

а от щодо колег по роботі...рррр...забилам би!

хоча там ще другий аспект присутній - жіноча задрість, так як влив здорового харчування помітний

То фігня. В мене другу м'ясо підкидали в їжу. Думали зхаває і буде знову мясоїдом знову. Але обламались ))) він тупо схавав і як взнав просто проігнорував і спокійно попросив більше такого не робити.

Да і різні ситуації бувають. Мене також всі накормити хочуть. Теща бігає, мама бігає і намагаються всі накормить до тошноти. На відповідь не хочу реагують дивно. Був би я веганом був би напевно піпець в головах рідні. Взагалі би накрило.

Да і ви вегетеріанці різні буваєте. З одними даже ніколи за один стіл не сяду, постійни проповіді про всякі чакри і спроби наставити мене на шлях істинний. А з іншим другом я беру собі своє , він заказує своє. Я п'ю пиво, він сік. Я їм стейк він салат і спокійно спілкуємось. Один раз я навіть сам попросив його показати мені де типу вегетеріанці їдять. Так він мені екзотику показав де взагалі їжа без термообробки. Спробував потім. Не скажу, щоб сподобалось, але і не противно. Звичайна їжа.

Опубліковано

Да і ви вегетеріанці різні буваєте.

ми ще й на смак різні

Так він мені екзотику показав де взагалі їжа без термообробки. Спробував потім. Не скажу, щоб сподобалось, але і не противно. Звичайна їжа.

то Оазис біля Фуршету чи ще є десь таке?

Опубліковано

Надибав цитатку:

Дайте ребенку яблоко и кролика. Если он начнет играть с яблоком и есть кролика, я готов купить вам машину.

Харви Дайамонд

Опубліковано

Надибав цитатку:

Дайте ребенку яблоко и кролика. Если он начнет играть с яблоком и есть кролика, я готов купить вам машину.

Харви Дайамонд

1381995184_725844609.jpg

Народам півночі байка би сподобалась

Опубліковано

2 NoutM якщо, ви хочете остатися на їхньому рівні розвитку то в перед на північ, вони вас багато чого ще можуть навчити.

Опубліковано

Такі речі краще під спойлер, навіть якщо тут і не вегани.

В мене вузькоспеціалізоване питання: нут настільки краще від гороху, що потрібно паритись і десь його шукати, чи не паритись?:)

Опубліковано

2 NoutM якщо, ви хочете остатися на їхньому рівні розвитку то в перед на північ, вони вас багато чого ще можуть навчити.

А ви на більшому рівні розвитку?

Опубліковано

Надибав цитатку:

Харви Дайамонд

в народів півночі яблука не ростуть

Опубліковано

А ви на більшому рівні розвитку?

idiot.jpg

Опубліковано

idiot.jpg

Або так, із біблії.

Не мечите, бисер перед свиньями

Из Библии (церковно-славянский текст). В Евангелии от Матфея (гл. 7, ст. 6) приведены слова из Нагорной проповеди Иисуса Христа (рус. пер.): «Не давайте святыни псам и не бросайте жемчуга вашего перед свиньями, чтобы они не попрали его ногами своими и, обратившись, не растерзали вас».

Опубліковано

Надибав цитатку:

Харви Дайамонд

в народів півночі яблука не ростуть

Така біда, що інстинкт виживання дуже сильний. І якщо виживання потребує їсти, а навкруги збиральництвом не прокормишся і не вдінешся народ буде робити все щоб вижити. Так само як і сучасна цивілізація робить все, щоб виживати. В шкури вже не так вдягнуті, але одяг з синтетики виробництво якої шкодить живому на планеті земля не менше.

А коли війна, засуха і голод то люди втрачають і соціальні правила і закони. І легко вбивають інших людей, грабують і ведуть себе просто як тварина ціль якої вижити. Чому так не знаю, така природа людей напевно.

Опубліковано

Саме так ось:)

1. На севере Камчатки, среди малочисленной народности приморских коряков, на протяжении многих веков почиталось за большую честь, что гость вступает в интимную связь с женой хозяина. С этой целью супруга старалась выглядеть перед желанным гостем такой обольстительной, чтобы он не смог устоять перед соблазном.

Когда через год у радушной хозяйки появлялся от незнакомца ребенок, событие отмечали всем селом, как большой и долгожданный праздник. С чем это связано? С естественными проблемами замкнутой этнической группы. Младенцы коряков рождались хилыми, больными и часто умирали. Поэтому привлечение к «любовному процессу» даже случайного человека со стороны считалось здесь настоящим спасением, граничащим с чудом.

2. А вот эскимосы материковой Аляски и чукчи-оленеводы издревле практиковали передачу своих жен в краткосрочную аренду. Когда представитель более сильного клана собирался на промысел, он всегда мог взять себе чью-то супругу из тех, что ему настойчиво предлагали. За время охоты женщина изо всех сил старалась быть не только замечательной хозяйкой, но и пылкой любовницей. И дело тут вовсе не в распущенности нравов северных народов, а тоже, как и у коряков, в заботе о здоровье их будущих отпрысков.

Опубліковано

2 NoutM не хочеш, разом зі своєю жінкою, такий досвід північних народів перейняти? :)

Опубліковано

Саме так ось :)

1. На севере Камчатки, среди малочисленной народности приморских коряков, на протяжении многих веков почиталось за большую честь, что гость вступает в интимную связь с женой хозяина. С этой целью супруга старалась выглядеть перед желанным гостем такой обольстительной, чтобы он не смог устоять перед соблазном.

Когда через год у радушной хозяйки появлялся от незнакомца ребенок, событие отмечали всем селом, как большой и долгожданный праздник. С чем это связано? С естественными проблемами замкнутой этнической группы. Младенцы коряков рождались хилыми, больными и часто умирали. Поэтому привлечение к «любовному процессу» даже случайного человека со стороны считалось здесь настоящим спасением, граничащим с чудом.

2. А вот эскимосы материковой Аляски и чукчи-оленеводы издревле практиковали передачу своих жен в краткосрочную аренду. Когда представитель более сильного клана собирался на промысел, он всегда мог взять себе чью-то супругу из тех, что ему настойчиво предлагали. За время охоты женщина изо всех сил старалась быть не только замечательной хозяйкой, но и пылкой любовницей. И дело тут вовсе не в распущенности нравов северных народов, а тоже, как и у коряков, в заботе о здоровье их будущих отпрысков.

Ще не так давно в Європі існувало таке як право на першу барачну ніч. І це часто було не насилля над жінками, бо в деяких країнах за це платили навіть батьки нареченої як в Франції та Італії. Вважалось, що жінка коли втрачає цноту випускає типу злий дух і перший чоловік бере в себе кучу негативу ))) Як і на Русі і в Арабському світі. Тільки там свої заморочки були. В європі це явище зникло 3 століття назад. На русі 2 століття. Не так давно в мірках цивілізації.

Ну якщо вам мясоїди північних народів такі деградовані соціально то які ж для вас скандинави які також жили в таких умовах де рослиною їжею не витянути ніяк. Чи ті ж французи створивши таку різноманітну відому на весь світ кухню не від хорошого життя, а через перенаселення, постійні війни і голодні роки. Коли їли все від рослин, жаб, грибів, коріння. Бо те, що їли французи навіть перенаселений Китай не додумався їсти.

Опубліковано

До речі стосовно харчування чомусь дуже часто постає питання релігійні, моральні але дуже мало заглядають в нашу історію і днк. А людство ще ж досі не розмішалось і носить дуже різні дані не тільки на расовому рівні.

Є народи яким взагалі не можуть вживати алкоголь. Багато народів такі як більшість китайців в дорослому віці не можуть виробляти лактозу і переварювати молоко, а більшість європейців можуть. Та навіть генетично і зараз є народи носії різних геномів де переважать змішані гени предків, що займались збиральництво чи мисливством. Можливо відношення до вживання їжі різного походження десь на цьому рівні більше чим погляд на це вже в плані морального, релігійного чи ще чого там.

Опубліковано

Такі речі краще під спойлер, навіть якщо тут і не вегани.

В мене вузькоспеціалізоване питання: нут настільки краще від гороху, що потрібно паритись і десь його шукати, чи не паритись? :)

на порядок краще,а маш на порядок краще нуту.Шукати і паритись зараз нема потреби.І те й інше продають на старому(вхід в стару центральну клітку зразу зліва) і на Варшавці(Пасаж в азіатів).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...