Перейти до змісту

WOT: а что там у нас в ангарах стоит?

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В *опу тигр.

lerov, ти нє прав. Мені вистачило терпіння, топ-гармата рішає. Можна навіть при певних обставинах проти ІС-7 виходити 1 на 1. Вдалося фугасами близько 40%ХП збити. Нам ніхто не заважав)

Також брав по акції.

• Відповідей 350
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В *опу тигр.

lerov, ти нє прав. Мені вистачило терпіння, топ-гармата рішає. Можна навіть при певних обставинах проти ІС-7 виходити 1 на 1. Вдалося фугасами близько 40%ХП збити. Нам ніхто не заважав)

Також брав по акції.

Згідний з VadimM. Тигр з топовою гарматою може легко огризатись в поєдинку з танками вищих рівнів (якщо руки прямі).

Опубліковано
(якщо руки прямі)

Цікаво а який % перемог, в тебе, на Тигру без топ ган ???

В *опу тигр.
lerov, ти нє прав.

Моє ІМХО. :ok:

Опубліковано
(якщо руки прямі)

В *опу тигр.
lerov, ти нє прав.

Моє ІМХО. :ok:

У самого тигр был тигр со 100 % прокачанным экипажем , норм танк просто нада привыкнуть играть, ис 3 без проблем пробивает , а остальных фугасами лупил:g05:(которые выше по уровню) ставил досылатель , и стабилизатор наводки. ну и рассходники стандартные (аптечка,ремкомплект , огнетушитель)

• Адміністратори
Опубліковано

Другий тиждень нема часу погратись...:(

ИС-7 Топ

Т-34 Амер Топ

Льова - ясно шо топ

VK3601(H) Топ

Hummel Топ

Відкрита С-51

Відкрита т-44 Топ

Опубліковано

91 бій, 43 перемоги на Тигрі, з топ-гарматою грав боїв 10-15. Екіпаж 94%, встановлена тільки маск. сітка. Не блєск кашєшно, але фану вистачає.

З повагою до твого ІМХО, але ти нє прав. Так, в стоці Тигр - лайно, але в тебе просто не вистачило терпіня. :0011:

Опубліковано

Також брав по акції.

тю! я на А-20 двох маусів закручував після того як арту вбив і засвітив 15 ворогів! головне - прямі руки!

Опубліковано

T2lt без взвода ніколи не побачить ІС-7, а Т-50-2 - навпаки, ніколи не бачить танків 2-3 рівня, рівень боїв у нього такий, що він завжди внизу.

Опубліковано

T2lt без взвода ніколи не побачить ІС-7, а Т-50-2 - навпаки, ніколи не бачить танків 2-3 рівня, рівень боїв у нього такий, що він завжди внизу.

А хто сказав, що у рендомі? На світляку в ротах класно грати)

Опубліковано

А-20 топ

Т- 34 топ

Т - 34-85 топ

КВ топ

Су-5 топ до Су -8 ще гребсти

ПТ-САУ СУ 85 сток

коплю гроші на досліджений КВ-3

Опубліковано

Löwe досыл, приводы, экипаж 150%

Т-54 топ, досыл, стаб, оптика, экипаж 250%

ИС-4 топ - досыл, приводы, подбой, экипаж 150%

Объект 704 топ - досыл, масксеть, подбой, экипаж 250%

Тигра топ - досыл, экипаж 150%

VK3001(Р) сток (унылое г... даже за двойным лень выкатывать)

Т32 топ, открыт Т34 - досыл, сведение, экипаж 250%

ГВ Пантера топ - досыл, сведение, сетка, экипаж 150%

ЗЫ 250% - это 100% основного + 100% первый перк(ремонт в основном) + 50% второй (пожарники либо маскировка)

• Адміністратори
Опубліковано

Т-54 топ, досыл, вентилятор, стабилизатор, экипаж 250%

ИС-4 топ, досыл, вентилятор, экипаж 250%

ИСУ-152 топ, досыл, сетка, труба, екипаж 150%

Lowe - досыл, стабилизатор, екипаж 150%

ГВ-Тигр - сток, сетка, досыл,сведение, экипаж 95%

Т29 сток

Опубліковано

Сегодня прошел первую тыщу боев.

В ангаре:

Т-28 - ТОП, Екипаж 220% - весьма фармовый танк, больше 200-боев накатал, до этого так много ездил только на БТ-2 щас играю раз в день, скоро на продажу.

КВ - ТОП, Екипаж 150%, Сетка, Досылатель, Вентиляция - еще нада изучить КВ-1С и арту.

Хетцер - ТОП, Екипаж 84%.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

А мені тепер де б грошей взяти... вже мааааайже відкриті ИС-3, СУ-152 та Холодильна установка.... 2-3 вечора і повідкриваю всі. а що купити в пешу чергу навіть не знаю.

Опубліковано

Також майже досліджені - Фєдя та Т-43.

Досліджені - М12 (амер. арта), КВ-13, СУ-152. Фарм, фарм, і ще раз фарм.

Катаюсь на: КВ (тимчасово проданий), Т-34-85 (без 5 хв еліт), СУ-100 (еліт), Тигр (топ) (частенько навіть фармить!), Ягдпантера (топ, ~10к досвіду до Фєді), М41 (еліт), на всіх танках крім КВ всі модулі, качається 1й скіл (в середньому 70% на рило).

В планах є прокачати парочку якихось світляків для фарма і фана. Напевно почну з Лео.

Опубліковано

Для фарма не поганй КВ танк )якщо вміти ним гоцати... в мене на ньому більше 600 боїв, елітна машина, за його щот купив абсолютно всіт танкі вище нього аж до ИС-3 (і в принципі ИС-3 себе не окупає валить в убиток)

Опубліковано

Т-34-85 - сток, купил по акции, екипаж 90% и 70% ремонт - пока пилится.

СУ-5 - сток - пилится.

КВ - топ, 180% (маскировка), сеть, досылатель, вентиляция - танк для фарма.

КВ-3 - до топа мотор и башню, вентиляция, досылатель, приводы наводки - качаемся до ИСа.

Опубліковано

PzKpfw IV топ

VK 3601 (H) топ

PzKpfw VI Tiger топ, без екіпажу

PzKpfw VIB Tiger II топ, без екіпажу

VK 4502 (P) Ausf. B топ Maus

Hummel топ

GW Panther топ

GW Tiger топ

СУ-85 топ СУ-100

Опубліковано

Arden, советую еще немцев поюзать (во всяком случае СТ->ТТ а также ПТ) - у пушек дамаг меньший, но скорострельность и точность больше. Мож понравится. Лично мне очень даже. Больше чем советы.

Опубліковано

А-20 топ, екіпаж 163%

Т- 34 топ, екіпаж 162%

Т - 34-85 топ, екіпаж 188% машина ляля, поганяти на ній одне задоволення

КВ топ, екіпаж 167%

КВ-3,топ, ще 6К до 122мм. екіпаж 84%

КВ-13 топ, екіпаж 85%, до Т-43 залишилось 16К

Су-5 топ, екіпаж 149% але щось я про неї забув, вже більше місяця з нею не воював

ПТ-САУ СУ 85 сток

ИС-сток

Wespe - сток, давно не грав

M3 Stuart - сток, давно не грав

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...