Перейти до змісту

"Комсомолка, спортсменка и просто красавица"

Otto Kreer

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 191
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Необыкновенная, элегантная, яркая, сильная, мудрая...список можно продолжать очень долго. Поздравляю тебя, Ласочка, пускай самые сокровенные желания твоего сердца сбываются. С Днем Рождения!

%D0%9A%D0%BE%D1%88-%D0%B5%D1%81%D1%82-%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%8B1.jpg

Опубліковано

Бубочка! Вітаю тебе! Хай всередині цвіте та пахне твоє добре серце, люди навколо лише приносять радощі, а молодість твоя хай ніколи не закінчується! (та їй в принципі це й не грозить :))))

Опубліковано

Люд, вітаю тебе щиро! Ти володієш чудовим талантом - невтомно, натхненно, із дитячим захопленням досліджувати світ, насолоджуватись всіма його гранями, барвами, смаками. Бажаю тобі й надалі збагачувати своє життя, обдаровувати теплом і любов'ю свою родину і близьких тобі людей, бути коханою і завжди закоханою!

Ну і не можу не продовжити тему коте :D

08c56da3e251.jpg

Опубліковано

Присоединяюсь к поздравлениям, все что было сказано -- пусть сбудется, счастье, радость и удача сопровождают ежедневно, любовь пусть станет вечным жителем Вашего сердца, а верные Вам люди дарят только любовь и уважение !!!

Опубліковано

Вітаю зі святечком! Будьте такою, якою є - з чарівною ласкаво-лукавою посмішкою і бажанням жити!!!! :0153:

Опубліковано

Шановна Людмила Михайлівна!

Вітаю Вас з Днем народження! Бажаю Вам залишатись таким же мудрим педагогом, веселою та доброю людиною і прекрасною жінкою!

Хай сонечко світить із ясного неба,

Бажаю всього, чого тільки треба.

Хай Господь дарує довгого віку,

В усьому удачу і щастя без ліку.

Хай обминають дім Ваш тривоги,

Квітами гарними проляжуть дороги,

Щоб серце Вам зігрівало тепло,

Щоб завжди в душі панувало добро.

Краси і наснаги, здоров’я без ліку

І ніжності в серці бажаю довіку.

95995343_Podarok.jpg

Опубліковано

Люда, вітаю тебе з ДН!!! Лишайся завжди такою доброю, людяною та хорошою як ти є, а також гарною жіночкою!!!

lustivku-z-dnem-narodgennja.jpg

Опубліковано

тут уже столько надарили цветов и котиков, что ещё один был бы просто моветон :smile3: поэтому, лучший подарок – книга!

aCDKq.jpg

пусть книга твоей жизни будет полна ярких и красочных рисунков, романтических стихов и увлекательных историй,

пусть заметки на полях делают только любимые и дорогие тебе люди, а страниц столько, сколько пожелаешь сама!

с днём рождения! :ok2:

Опубліковано

Людась, квіточка наша бордівська.

Завжди весела та виглядаєш на всі 100. От, щоб в житті все цьому сприяло.

Цьом

Опубліковано

З року в рік не перестаєте мене вражати :_08:

Прямо купаюся в компліментах. Отак перечитаю і старіти стає не страшно :D

Щиро дякую! :_10:

Опубліковано

Трохи припізнився, але, чесно - я пам'ятав!:)

Вітаю! Не знаю, що тобі бажати, думаю, все в тебе є! Найголовніше, ти здаєшся справді щасливою!

Так тримати! :)

• 11 місяців потому...
Опубліковано

Бажаю здійснення всіх мрій, щоб усі бажання виконувались, щоб всі задуми вдало реалізовувались!

Море щастя та океан позитивних емоцій!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...