Перейти до змісту

Что случилось на Кравчука 22

DarkMonk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

спілкувався з одним товаришем(Валютником), він сказав що один з тих поранених зараз лежить в реанімації у важкому стані, втратив багато крові.

Black, то ти вважаєш, що за правду потрібно так боротись? То можливо зараз кожному хто отримує зарплату в 1100грн і пенсію 850 грн. видати по вогнепальній зброї і гуляй народ, вибивай у валютників зарплату більшу...

• Відповідей 179
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Так в чому питання? я заробляю своїм способом, ви своїм, валютники своїм, правоохоронці своїм, а нападники своїм...

Повторюсь ще раз, хоч займатись обміном, займайся легально, в чому проблема? Простіше дати хабаря, щоб не чіпали, ніж організувати все легально? А інші працюють чесно. Можна і на форексі торгувати, але форекс мінялам не по зубам?

Законодавство визначає відповідне покарання і за обмін валюти без ліцензії і за грабіж, і за нанесення важких тілесних ушкоджень відповідно до степені важкості. Чому одні повинні відповідати, а інші ні?

Опубліковано

Так в чому питання? я заробляю своїм способом, ви своїм, валютники своїм, правоохоронці своїм, а нападники своїм...

я, ти, він, вона, вони ЗАРОБЛЯЄМО

нападники - ВІДБИРАЮТЬ (ще й калічать/вбивають)

Опубліковано

Такі серйозні напади здійснюють після ретельної підготовки і ЗНАЮЧИ, що у валютника є велика сума при собі.

Хтось здає, або банкіри котрі дали, або клієнти котрі замовили крупний обмін.

І ще, грабіжників банків знаходять, а ось грабіжників валютників ні.

Щось і чомусь з пошуком.

Опубліковано

я, ти, він, вона, вони ЗАРОБЛЯЄМО

нападники - ВІДБИРАЮТЬ (ще й калічать/вбивають)

Кожна несплачена копійка з обміну - це відібрані гроші у ваших бабусь і дідусів, у дітей-сиріт і т.д. А повірте суми там чималі крутяться. В національному масштабі це співставно з офшорами, про які тут писали.

Опубліковано

Black, ну раз ти такий борець, то чому ти тут розпинаєщся людям які тебе не розуміють, не витрачай даремно час сходи в міліцію/прокуратуру, врешті решт напиши листа президентові що в нас такий безпорядок з валютниками.

Опубліковано

Кожна несплачена копійка з обміну - це відібрані гроші у ваших бабусь і дідусів, у дітей-сиріт і т.д.

Приклад.

Я працюю на підприємстві, але зп отримую в конверті.

Тобто, здається, й чесно заробляю, але утримання з зп не сплачую.

То як?

Мене бити, але не сильно і відбирати кошти, але не всі (тільки ті, що для бабусь, сиріт...)???

Опубліковано

Прокуратура їх і кришує, а президент в нас двічі несудимий...

Втретє)))

Так ніби знову питання не до валютчиків, нє?

Опубліковано
Приклад.

Я працюю на підприємстві, але зп отримую в конверті.

Тобто, здається, й чесно заробляю, але утримання з зп не сплачую.

То як?

Мене бити, але не сильно і відбирати кошти, але не всі (тільки ті, що для бабусь, сиріт...)???

Бо це вже стало НОРМОЮ, так само як і давати хабарі в лікарні, університеті. Усі бояться, щось сказати своєму керівнику щодо цього, бо він знайде ще таких 20 на ваше місце, які мовчатимуть так само.

Опубліковано

Кожна несплачена копійка з обміну - це відібрані гроші у ваших бабусь і дідусів, у дітей-сиріт і т.д. А повірте суми там чималі крутяться. В національному масштабі це співставно з офшорами, про які тут писали.

Хочете допомогти бабусям, дітям сиротам і всім нужденним - гроші в руки і вперед. Від держави вони фіг получать. Тому, що є 450 дибілів, які маючи зарплату в понад 20 000 умудряються писати заяви на отримання матеріальної допомоги на тисяч 40 - і це з державного бюджету. І їм якось не стає та сума поперек горла. Гроші в бюджет не платять - то їх стріляти треба? А нафіга туди платити? Межигіря добудувати чи комусь на Бентлі не вистачає квадратних метрів? Не платять - бо не бачать результатів тих платежів - що платиш, що ні - жопа однакова. А умови створені щоб платити? Чи ліцензія коштує стільки, що він за рік її не окупить?

До слова про допомогу - декілька років назад вся Україна збирала на дитячу лікарню майбутнього. Ахметов і компанія кидали по 10-15 мільйонів грн. Де вони? Хватило тільки на проект???? Кого стріляти? Якщо Вам хочеться допомогти комусь - то нєфіг писати, що хтось в чомусь винен - а берете і допомагаєте.

З Вашим підходом Вас теж стріляти треба - бо замість того, щоб більше працювати і відповідно більше податків сплатити в бюджет для бабусь, дідусів і тд. - сидите на форумі :D

Опубліковано

>>Всім заздрісникам<<

Рецепт.

Берете торбу з грошима, всі шо є вдома, позичити ще в кумів, сусідів, родичів.

Купляєте доляри, стаєте в центрі біля аптеки.

Тіко під"їжджає якась гарна машина і вмикає аварійку - хутко до неї, головне не мешкатись, оп і є перший клієнт.

Треба розбити яких піїсят-сто ойро малолітнім сцику молодим дівчаткам, за котрих не забувають мами з сонячної Італії і тако, троха передали на морожино.

Ну а там далі стане понятно шо і як робиться.

Сложна трохи робота, але ж і тим дядькам - не сахар, там тако цілими днями, напрольот,при любій погоді мучитись.

Опубліковано

Бо це вже стало НОРМОЮ, так само як і давати хабарі в лікарні, університеті. Усі бояться, щось сказати своєму керівнику щодо цього, бо він знайде ще таких 20 на ваше місце, які мовчатимуть так само.

А Ви багато давали хабарів в лікарнях і університетах? З Вас Вимагали? Якщо так - то слабо було написати заяву в прокуратуру і інші інстанції? Писати як треба робити - героїв повно. Покажіть на реальних справах. Ви керівнику багато наговорили про незадоволення зарплатою.

Скажу Вам як роботодавець - 1 найманий працівник з мінімальною заробітною платою обходиться мені в районі додаткових 500 грн платежів до бюджету. А тепер зробіть вибір - ви отримуєте білу зарплату 1000 грн чи неофіційну 1500. Більшість вибирає неофіційно 1500. Кого тут стріляти? Мене чи моїх працівників? Чи Вам дати адреси і тих і тих, щоб Ви забрали частину для бабусь і дітей сиріт?????

Опубліковано
Кожна несплачена копійка з обміну - це відібрані гроші у ваших бабусь і дідусів, у дітей-сиріт і т.д.

і т.д. це "пенсіонери" із пенсією у 60000 грн.? Окау!

Опубліковано

Між тим з кожним нерозкритим нападом грабіжники діють зухваліше та цинічніше.Класика криміналу.Через рік ,якщо не зупинити- почнуть вбивати.

А от що робить міліція, яка живе за мої податки?

Опубліковано

Как всьо софпадає. Янек, кобра, з дорог фсе лехуси с х6 пропалі, валючікам п...ди дали. Говорят - зачотна мокруха була, денех не взяли, тачку гольфа 2 вже знайшли... :_06:

Опубліковано

Кожен заплатить за свої гріхи сам чи вже заплатив.... то всьо фігня цікаво скільки бабла забрали?

Интереснее бабла и налогов, когда поймают преступников, которые среди белого дня в жилом районе стреляют. Может им завтра захочется пострелять на рынке, или в любом другом жилом районе. Валютчики моей жизни и жизни моей семьи не несут угрозы, а вот стрелки......

Опубліковано

face%2Bpalm.jpg

Хаус повністю витіснив власну особистість

Опубліковано

спочатку приватбанк на 200 000грн, тепер валютчик на 1 300 000грн... Пацани, наступного разу мене візьміть, плс.

Кілер а ти замовлення по професії приймаєш чі нік тількі для прикола???

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...