Перейти до змісту

Юрий Буданов убит в центре Москвы

SkyLight

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В центре Москвы в пятницу в 12:10 застрелен печально известный бывший полковник российской армии Юрий Буданов, отсидевший срок за похищение и убийство чеченской девушки Эльзы Кунгаевой.

Причины дерзкого расстрела возле нотариальной конторы на Комсомольском проспекте пока не установлены, однако уже появились первые версии, основная из которых - кровная месть. Следствие предполагает, что убийство было тщательно подготовлено, и за Будановым в течение некоторого времени велась слежка.

По словам официального представителя Следственного комитета РФ Владимира Маркина, у следователей есть данные, что в убийстве принимали участие как минимум два человека. Один из них стрелял, другой - мужчина славянской внешности - ожидал за рулем машины.

лінк

• Відповідей 102
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А от, рядові росіяни думають навпаки. :)

Рядові росіяни вже давно не думають, ім вже обдумане за них вкладається прямо у мозок пропагандою. <_<

Хоча я геть не знаю історії з тим Будановим.

Опубліковано

А от, рядові росіяни думають навпаки. :)

Рядові росіяни вже давно не думають, ім вже обдумане за них вкладається прямо у мозок пропагандою. <_<

"Рассия для русских" не в 90-тих роках було винайдено, як помилково вважається.

Я сумніваюся, що у більшості взагалі є телевізор.

Опубліковано

10 років за вбивство малої нелюді жіночої статі і випустили за зразкову поведінку...

Ніразу його не жалко. Смертна кара була б в самий раз.

Чомусь згадались покидьки в міліцейській формі, які забивають дітей до смерті у відділках.

Більше інфи тут

Опубліковано

10 років за вбивство малої нелюді жіночої статі

Cуд таки не доказав, що вона була снайпер!

Опубліковано

Фраза була написана з сарказмом з огляду на пропаганду політики етнічної чистоти і нетерпимості до інших народів російської імперії.

Опубліковано

Як то кажуть: «Пушкина не читал, но мнение имею»

Я сумніваюся, що у більшості взагалі є телевізор.

Звичайно. Звідки в них телевізор? Вони всі ходять в лаптях п’яні з балалайкою і мішкою на поводку.

Тут вже просто якись сюр починається.

Опубліковано

По-перше суд нічого і не доказує, суд тільки приймає рішення на основі доказів, які надає прокуратура та слідство. По-друге на цьому суді це питання і не повинно було бути доведене/недоведене.

Слухалася справа про вбивство полоненої. Навіть якби її придушили з якою-недуть СВД в руках — його б всерівно судили.

За те, що він скоїв, він відсидів. Шкода мужика, справжній був офіцер і воїн. Ви краще погугліть на тему погроз Буданову зі сторони Кадирова, все стає набагато цікавіше. І відразу стає зрозуміло, що всі звірі рівні, але є рівніші.

Опубліковано
Звичайно. Звідки в них телевізор? Вони всі ходять в лаптях п’яні з балалайкою і мішкою на поводку.

Ти ще циганів забув. ;)

Тобі треба побувати не в Москві, а звичайному російському селі, тоді ти зрозумієш про, що я пишу.

Опубліковано

По-перше суд нічого і не доказує, суд тільки приймає рішення на основі доказів, які надає прокуратура та слідство. По-друге на цьому суді це питання і не повинно було бути доведене/недоведене.

Слухалася справа про вбивство полоненої. Навіть якби її придушили з якою-недуть СВД в руках — його б всерівно судили.

За те, що він скоїв, він відсидів. Шкода мужика, справжній був офіцер і воїн. Ви краще погугліть на тему погроз Буданову зі сторони Кадирова, все стає набагато цікавіше. І відразу стає зрозуміло, що всі звірі рівні, але є рівніші.

В тих краях, у кожній, поважаючій себе, хаті є як мінімум 1шт. АК-47. Просто традиція того народу така, що у них зброя - як для нас сало, має бути в кожній хаті. Але це не означає, що вони її використовують проти когось. У них сімейні клани воюють між собою стільки, скільки себе пам"ятають.

Трішки спілкувався з ними і зрозумів, що цей народ себе поважає і знає хто він є. От тому такі, як Буданов, Путін і інші їх не змогли зламати і воюють з ними 300 років.

Буданов і йому подібні(а їх насправді незрахована кількість) - це просто закономірний результат страшної, найбрутальнішої, нелюдської війни, наскільки може озвіріти людина в бажанні підкорити собі іншу людину, зламати її, нав"язати її чужу систему цінностей, чужу систему мислення, поведінку.

Опубліковано

Тобі треба побувати не в Москві, а звичайному російському селі, тоді ти зрозумієш про, що я пишу.

Хе-хе :) Так про що ж ми мову ведемо? Про “більшість”, про яку ти там вище писав, чи про якесь сферичне у вакуумі село? З таким успіхом зкатайся на наше Полісся подивись, тоді і ти зрозумієш, що пишеш трохи не те ;)

Опубліковано

В тих краях, у кожній, поважаючій себе, хаті є як мінімум 1шт. АК-47. Просто традиція того народу така, що у них зброя - як для нас сало, має бути в кожній хаті. Але це не означає, що вони її використовують проти когось. У них сімейні клани воюють між собою стільки, скільки себе пам"ятають.

Ага, я зрозумів. Тобто всі оті поважаючі себе хати не живуть за законами і на КК клали великий і товстий? Гарні такі традиції, і звичайно ж вони зброю не використовують, навіщо. Я так розумію, що “кровна помста” це для тебе щось цілком нормальне?

Трішки спілкувався з ними і зрозумів, що цей народ себе поважає і знає хто він є. От тому такі, як Буданов, Путін і інші їх не змогли зламати і воюють з ними 300 років.

Буданов і йому подібні(а їх насправді незрахована кількість) - це просто закономірний результат страшної, найбрутальнішої, нелюдської війни, наскільки може озвіріти людина в бажанні підкорити собі іншу людину, зламати її, нав"язати її чужу систему цінностей, чужу систему мислення, поведінку.

Цей народ не поважає нікого і нічого. Тільки силу. От такі як Буданов змогли в другу чеченську загасити бандитів і сталося це, як не дивно, при Путіні, і при ньому не браталися генерали з бандитами як при вічно п’яному Єльцині. Як думаєш, чому Рамзан Кадиров власноручно по горах та лісах тих самих бандитів (своїх братів по крові) давить? Ну і про підкорення: погугли на тему входження Ічкерії до складу Російської імперії. Може що нове для себе взнаєш ;)

Опубліковано

adebt, якщо порівнювати наше Полісся з їхньою глибинкою, то SkyLight правий. Я був і там, і там, судячи з того скільки антен (я навіть не кажу про супутникові!) над хатами в нас і в них - телевізорів (працюючих) в нас на порядок більше. Та й взагалі в них по селах в більшості ситуація жахлива. Тому в жарті про лапті, балалайку і ведмедів на повідку тільки частина - жарт.

А з приводу Буданова - заслужив. В офіцера повинна бути честь і холодне серце - якщо вже вона і була снайпером - прийшов, кулю в лоб - і пішов. І тоді б він дійсно був би Офіцером і Героєм, і списали б все на бойові дії. А так він опустився до рівня місцевих абреків.

Опубліковано

А з приводу Буданова - заслужив. В офіцера повинна бути честь і холодне серце - якщо вже вона і була снайпером - прийшов, кулю в лоб - і пішов. І тоді б він дійсно був би Офіцером і Героєм, і списали б все на бойові дії. А так він опустився до рівня місцевих абреків.

Ты такой специалист по боевым действиям, аж интересно - ты где воевал? Может расскажешь, как это - вокруг тебя людей убивают, а ты сидишь такой спокойно-хладнокровный и ждешь, как бы прийти-пулю-в-лоб-и-уйти? Я, например, в армии не был и людей не убивал, но, вдруг, придется - тут-то мне твои советы и пригодятся.

Опубліковано

diezel, Де я воював чи взагалі служив в армії чи ні не є предметом теми. Тому утримайся від переходу на особистості. Якщо так цікаво - пиши в лічку.

...Нє, я офіцер-герой, отримав оперативну інфу що така-то жителька насправді є снайпером яка "поклала" N моїх хлопців. І я замість того щоб пристрелити її, спочатку принижу її, підведу під статтю підлеглих, і по-звірячому вб*ю. Ось справнє обличчя адекватного бойового офіцера. Ти, до речі, почитай троха за що його судили. Може він забув що війна на те і війна що на ній вбивають?

Скажи прямо - ти виправдовуєш дії Буданова чи ні?

Опубліковано

Скажи прямо - ти виправдовуєш дії Буданова чи ні?

Скажу прямо - мне безразличны действия Буданова. Тоесть, вот да, я считаю, что насиловать - это плохо, убивать - плохо, унижать - тоже плохо, но это плохо всегда вне зависимости от того, солдат ты армии РФ или киллер московский на Мазде-Митсубиси. А действия Буданова мне безразличны, потому что я не Буданов, не судья, не прокурор, не следователь. И становиться ими не собираюсь.

Мне интересно, как люди, подобные тебе, делают выводы и оглашают свои собственные приговоры. Написали в интернетах новость и ты сразу же вынес приговор? Или это уже после его убийства ты прозрел?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...