datacopy Опубліковано 9 Червня, 2011 в 07:38 #1 Опубліковано 9 Червня, 2011 в 07:38 Фірма шукає на роботу залізячника - енікейщика. Вік та стать вирішального значення не мають.Обов'язки:- Обслуговувати комп'ютерну та іншу переферійну(прінтери, телефони, ...) техніку організації.- Діагностика та блочний ремонт комп'ютера та іншої оргтехніки- Усунення проблем з ПЗ- Налаштування мережі- Встановлення, налаштування та адміністрування різних ОС- уміння користуватися технікою: (факс, модем, сканер, копір тощо).Знання:Базові знання володіння ПК - впевнений користувач - мінімум.Бажані Знання по побудові мереж ТCP/IP.Вимоги:- Націленність на результат- бажання працювати та вчитися- Комунікабельність- Відповідальність- Активність- Цілеспрямованість- Освіта не має значенняУмови:- БЕЗКОШТОВНЕ навчання для якісного виконання обов'язків - з\п на перід навчання від 500 грн.- Робочий день з 9:00 - 18:00.- Офіс в центрі міста- Персональне, зручно облаштоване робоче місце.- Робота в компанії з глобальними планами і великими амбіціями.- Чай, кава і стабільна робота в дружньому колективі – гарантована!Контакти в ПМ, або по телефону 067-3327797.[email protected]
Thorgalll Опубліковано 9 Червня, 2011 в 07:56 #2 Опубліковано 9 Червня, 2011 в 07:56 - з\п на перід навчання від 500 грн. - Робочий день з 9:00 - 18:00. О_О То может лучше, непозорится и вообще не платить? З.Ы. Прожиточный миниму на сегодняшний день 960 грн, что сходжится с минимальной ЗП в нашей стране (Слава богам ВР )
fenmix Опубліковано 9 Червня, 2011 в 08:02 #3 Опубліковано 9 Червня, 2011 в 08:02 Готовий працювати! З усим цим досвід троха є, навчатися хочу + поступаю на системного адміністратора! Роботка на літо пайдьот!))0634996518 Ігор[email protected]ICQ: 370115524Skype: FenMixThorgalll Це буде дуже величезний досвід для моєї подальшої спеціальності. Мені цікаво працювати з технікою, зарплата на період навчання не велика, але мені цього буде досить на перший раз. Я давно хотів навчитися головних принципів роботи з прокладкою мережі та іншим, але не було нагоди.Ах так, резюме))Досвід роботи:-Досконале знання російської, української мов. Технічний та розмовний рівень англійської (порозумітися і поговорити можна)-Операційні системи Windows, Unix (Ubuntu xD ) та їх встановлення, налаштування.-Робота, налаштування та адаптація практично з усім програмним забезпеченням.-Робота з інтернетом.-Набір тексту (250-260 символів в хвилину)-Робота з графічними редакторами (Adobe Photoshop, GIMP, Paint.net), а також робота з векторними редакторами.-Робота з відеоредакторами (Sony Vegas)-Робота з аудіоредакторами (Sony Soundforge)-Написання оригінальних текстів, художніх та технічних.-Адміністрування веб-порталів, сайтів, форумів. Встановлення та налаштування практично усіх CMS (Drupal, Joomla, Datalife Engine, PHP BB3, IP.BOARD...)-Знання та цікавлення усіма технічними новинками: мобільні телефони, смартфони, ігри, технології, аудіо, відео.-Знання Pascal, Basic, Delphi, PHP.-Знання принципу роботи мережі-Налаштування залізячки (прочищення кулерів, їхній ремонт, робота з різними платами, знання моделей, збірка)
fenmix Опубліковано 9 Червня, 2011 в 08:19 #4 Опубліковано 9 Червня, 2011 в 08:19 Ах так, забув сказати що в мене є унікальна особливість. Я не торчу в соціальних мережах, тобто "Вкантакте" чи в фейсбуці мене немає (в фейсбуці від вчора, бо сцуко рекламісти задовбали). Працюю у вільний від навчання час, все легально)
Fortera Опубліковано 9 Червня, 2011 в 08:22 #5 Опубліковано 9 Червня, 2011 в 08:22 - з\п на перід навчання від 500 грн. - Робочий день з 9:00 - 18:00. О_О То может лучше, непозорится и вообще не платить? З.Ы. Прожиточный миниму на сегодняшний день 960 грн, что сходжится с минимальной ЗП в нашей стране (Слава богам ВР ) Одразу скажу, що з топікастером і його фірмою не знайома. Але при таких вимогах: Знання: Базові знання володіння ПК - впевнений користувач - мінімум. Бажані Знання по побудові мереж ТCP/IP. зрозуміло, що це робота не для кваліфікованого компо-майстра, а для студента, чи випускника, який нічого не вміє, якого навчать та ще і 500 грн. заплатять. Сумніваюсь, що від нього в перші місяці буде велика користь - здебільшого це буде навчання. Особисто я не розумію, чому людині, яка нічого не вміє, і яку навчать мають платити, умовно кажучи, 3000 грн. Люблять апелювати, мовляв, на базарі більше заробити можна - варто зважати на те, що в торгівлі у тебе перспектив ніяких не буде + ніяких специфічних навиків не потрібно мати. Тому для студенства і випускників, а також просто для тих хто хоче освоїти железяки як на мене гарний варіант.
nikolas Опубліковано 9 Червня, 2011 в 08:46 #6 Опубліковано 9 Червня, 2011 в 08:46 за 500грн думаю оптимальний варіант це 6-7 раз на місяць заходити на офіс повіряти чи все працює і якщо є проблеми вирішувати. А так все інше по телефону або через TeamViewer
Fagot Опубліковано 9 Червня, 2011 в 08:51 #7 Опубліковано 9 Червня, 2011 в 08:51 що в торгівлі у тебе перспектив ніяких не буде + ніяких специфічних навиків не потрібно мати. Тому для студенства і випускників, а також просто для тих то хоче освоїти железяки як на мене гарний варіант. Про специфічність перспектив адміна в Луцьку можна говорити довго, а по факту їх нема, робота грязна, відношення керівників до енікеїв це взагалі окрема стаття, адмін-енікей це перший кого пошлють за кавою/сігаретами/попрацювати перфоратором. Знати потрібно дуже багато, мати аналітичне мислення, постійно розвиватись, при цьому тобі платять 500 грн. і ти маєш як раб сидіти в офісі - круто . Якби я мислив троха прагматичніше - я б вибрав торгівлю, хай і на базарі, люди при достатній хватці піднімалися саме з базару, є й такі, що стоять на базарі продають(навіть не власники) і мають 5 кілогривень в місяць, покажіть мені адміна з такою зарплатою(вони то є але ой як їх мало, і скіки їм прийшлося розвиватись для такого результату). Праця в торгівлі розвиває адекватне мислення в наших реаліях, з"являються необхідні зв"язки. Тому порівняння явно не на користь ІТ-сфери.
Maniko Опубліковано 9 Червня, 2011 в 10:19 #8 Опубліковано 9 Червня, 2011 в 10:19 - з\п на перід навчання від 500 грн.А потім скільки?
talja Опубліковано 9 Червня, 2011 в 10:51 #9 Опубліковано 9 Червня, 2011 в 10:51 Я в шоці. За будь-яку, навіть некваліфіковану роботу типу прибирання вулиць, розклеювання листівок, кур'єрство платять набагато більше, та й взагалі згідно законодавства є таке поняття як мінімальна заробітна плата і прожитковий мінімум.На сьогодні людина без освіти, без особливих навичок, але з бажанням вчитися і працювати, і яка себе хоч трохи поважає, не піде на роботу з оплатою менше 1000 грн., та і не буде інших переконувати, що це нормально.- Робота в компанії з глобальними планами і великими амбіціями.і з зарплатою від 500 грн. - офігенно гарно дивиться.
polsno Опубліковано 9 Червня, 2011 в 11:15 #10 Опубліковано 9 Червня, 2011 в 11:15 І що ви всі налетіли, написано ж на період навчання. Як на мене це можна розглядати як те ж навчання в універі, і відповідно стипендію. Тільки думаю, що там лабуди буде набагато менше, а зразу практика, причому якщо освоїшся то зразу можна і працювати а не шукати роботу. Так що навіть + перед університетом. Ви ж коли вчилися в універі то не казали не піду на державне, бо там стипендія 500 грн
Zheny@ Опубліковано 9 Червня, 2011 в 11:20 #11 Опубліковано 9 Червня, 2011 в 11:20 Припинили флейм. Для випробовуваного періоду оплачувана робота - ЩАСТЯ!!! Після офіційного працевлаштування (Якщо таке буде) все повинно змінитися. Вам пропонують роботу - за яку платитимуть, а ви ще тут розвели...Ще ніхто не пішов працювати туди, а вже заср*али роботодавця. ТУт готові були нахаляву вчитися і працювати.
talja Опубліковано 9 Червня, 2011 в 12:00 #12 Опубліковано 9 Червня, 2011 в 12:00 І що ви всі налетіли, написано ж на період навчання. Як на мене це можна розглядати як те ж навчання в універі, і відповідно стипендію. Тільки думаю, що там лабуди буде набагато менше, а зразу практика, причому якщо освоїшся то зразу можна і працювати а не шукати роботу. Так що навіть + перед університетом. Ви ж коли вчилися в універі то не казали не піду на державне, бо там стипендія 500 грн А слабо на період навчання поставити мінімалку? На те вона й мінімалка, що платиться не за особливі зусилля та за просту роботу. Крім того не вказано на який період передбачено навчання, що наводить на думку, що після періоду навчання мало хто лишався а тут: Фірма шукає IT.шніка-железячніка роботи багато-оплата мало П.С. Люди не треба недооцінювати свої можливості. Ви можете набагато більше і заслуговуєте на більшу винагороду. Треба просто добре старатися.
Zheny@ Опубліковано 9 Червня, 2011 в 12:26 #13 Опубліковано 9 Червня, 2011 в 12:26 Один я помітив смайл ? )) Ми всі багато працюємо, і мало отримуємо.
Varvara Опубліковано 9 Червня, 2011 в 12:33 #14 Опубліковано 9 Червня, 2011 в 12:33 Я 100 разів вже пожалкувала, що пішла працювати маркетологом, сьогодні зношу к іпіням вінду, ставлю лінукс і хай воно все йде лісом. А шо? одмін в корсетах і на підборах - розкішно, нє?
talja Опубліковано 9 Червня, 2011 в 12:34 #15 Опубліковано 9 Червня, 2011 в 12:34 Один я помітив смайл ? )) Ми всі багато працюємо, і мало отримуємо. але ж не 500 грн.
Fortera Опубліковано 9 Червня, 2011 в 13:17 #16 Опубліковано 9 Червня, 2011 в 13:17 Один я помітив смайл ? )) Ми всі багато працюємо, і мало отримуємо. але ж не 500 грн. Ага, наприклад, щоб вчителем в Луцьку влаштуватись молодому спеціалісту треба, або мати якісь підв"язки, або нести конвертик. І скоріш за все на повну ставку тебе не візьмуть, а візьмуть на пів із 400 грн. зарплати. Ну, якщо вже пощастить, то візьмуть на повну ставку і будете мати 18 годин в тиждень, зошити, контрольні, писання конспектів, морока з дітьми, втики від директора і завучів - і з/п на руки отримуватимете в розмірі 860 грн. І повірте, багато хто вважає, те що знайти роботу в школі це щастя - і вони праві! Бо молодому випускнику зараз знайти адекватну роботу САМОМУ(без підв"язок) майже неможливо. Люди, говоримо про молодих спеціалістів, які мало, що вміють - такі топікастеру треба. Він навчить, ще і заплатить. Хай 500 грн. Але 500 грн. з навчанням, імхо, краще ніж тверді 1000 грн. на базарі. Бо до 5000 грн. в з/п в торгівлі пробиваються одиниці, а якщо маєте мозок і навики(які пропонує Вас навчити топікастер) в сфері ІТ ви проб"єтесь більш вірогідно.
Zheny@ Опубліковано 9 Червня, 2011 в 13:19 #17 Опубліковано 9 Червня, 2011 в 13:19 а що 500 грн вже не гроші нє? Всі тут менш як за 5000 грн навіть не дивляться на вакансію ?? Сказано ж - ПОВЧИТИСЯ!!!! ти вчишся і тобі бабло платять - помойму - афігєнно. Зажралися ви народ.. Мівіну їсти не хочете. Чай заварюєте один раз ©Єгор Лупан.
talja Опубліковано 9 Червня, 2011 в 13:30 #18 Опубліковано 9 Червня, 2011 в 13:30 а що 500 грн вже не гроші нє? Всі тут менш як за 5000 грн навіть не дивляться на вакансію ?? А чого такі великі межі - 500 і 5000 грн., чому не 1000, 2000 і 5000 відповідно?А хіба зараз 500 грн. гроші? З них мінімум 300-400 піде на обід і доїзд.Якби це були гроші, то і б прож. мінімум був не 900-1000, а 500.Сказано ж - ПОВЧИТИСЯ!!!! ти вчишся і тобі бабло платять - помойму - афігєнно.Ти забув одну важливу деталь - протягом навчання працювати теж прийдеться.
Fortera Опубліковано 9 Червня, 2011 в 13:45 #19 Опубліковано 9 Червня, 2011 в 13:45 а що 500 грн вже не гроші нє? Всі тут менш як за 5000 грн навіть не дивляться на вакансію ?? А чого такі великі межі - 500 і 5000 грн., чому не 1000, 2000 і 5000 відповідно? А хіба зараз 500 грн. гроші? З них мінімум 300-400 піде на обід і доїзд. Якби це були гроші, то і б прож. мінімум був не 900-1000, а 500. Сказано ж - ПОВЧИТИСЯ!!!! ти вчишся і тобі бабло платять - помойму - афігєнно. Ти забув одну важливу деталь - протягом навчання працювати теж прийдеться. Уточніть будь ласка, за що працедавець гроші платить? За те, що Ви їсте, їздите, за квартиру платите, чи за те, що працюєте? Різниця в ІТ-сфері, і між тим сами базаром, що так званий поріг входження(знання, часові затрати) коли Ви будете приносити якусь користь у ІТ набагато вищий. Кажу з власного досвіду, так як я встигла попрацювати і в торгівлі і в ІТ. Я студенткою колись отримувала 530 грн.(2 роки назад), повірте мені вистачало. Притому, що в університеті мені крапали на мозок нікому не потрібну фігню, а топікастер дає справді потрібні навики. Навчання та ж робота, тільки робота цікавіша, і ти знаєш для чого ти її робиш
Zheny@ Опубліковано 9 Червня, 2011 в 13:45 #20 Опубліковано 9 Червня, 2011 в 13:45 СТоп. А краще сидіти дома не мати ніфіга (навіть тих же 500 грн) ???
vampirich Опубліковано 9 Червня, 2011 в 13:47 #21 Опубліковано 9 Червня, 2011 в 13:47 а практикантам у нас мульйони платять?якщо людина тямляча і навички має, то і за тиждень-два розгрібеться що і до чогоа далі вже піде зарплата як нормальному працівнику
talja Опубліковано 9 Червня, 2011 в 13:53 #22 Опубліковано 9 Червня, 2011 в 13:53 Уточніть будь ласка, за що працедавець гроші платить? За те, що Ви їсте, їздите, за квартиру платите, чи за те, що працюєте? Працедавець платить зп за виконану роботу, і її має вистачати мінімум на те, щоб не померти з голоду, та не ходити на роботу пішки.П.С. Цікаво, чи зараз хтось із тих, хто так ревно захищає автора теми, пішов би на таку зарплату працювати і вчитися.Хіба що захисники знаходяться з ним на одній стороні барикад.
fenmix Опубліковано 9 Червня, 2011 в 13:54 #23 Опубліковано 9 Червня, 2011 в 13:54 Припинили флейм.Для випробовуваного періоду оплачувана робота - ЩАСТЯ!!!Після офіційного працевлаштування (Якщо таке буде) все повинно змінитися.Вам пропонують роботу - за яку платитимуть, а ви ще тут розвели...Ще ніхто не пішов працювати туди, а вже заср*али роботодавця.ТУт готові були нахаляву вчитися і працювати. Я гадаю після цього поста флейм не закінчився)
Zheny@ Опубліковано 9 Червня, 2011 в 14:04 #25 Опубліковано 9 Червня, 2011 в 14:04 talja, я теж найманий працівник. Не роботодавець. АЛЕ!Якби я сидів дома і не мав роботи, а тут нехай навіть 500+ грн давали в місяць, та ще й змогу навчитися тому, чого я НЕ вмію. Щодо суми згоден - трішечки роботодавець загнався замало запропонував. Але все одно ж краще аніж гне мати ніфіга.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.