Перейти до змісту

Сама найбільша везуха у Вашому житті.

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Олічка нарешті мені дала ! :friday::):g15: було ну дуже класно !!! :g15:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь

Вот все почему то связывают везение с какими то критическими моментами, опасность, прочее.

Щось типу того :)

Не поступила в свій час (не пройшла по балах), щоб вчитись на вчителя початкових класів.

Причому повезло (це вже я потім усвідомила) не лише мені, а й купі діток, яких я не вчила. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 1984 році мої батьки виграли в лотерею запорожець. Тоді мій дядько сказав, що ми використали свої шанси на везіння на кілька поколінь вперед:D.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

невдача? я подывлюсь,сколько народу поставят плюсик под етими словами ))))))

ну, Гетто, ну не можна ж так все буквально сприймати... ще й в такій темі ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Олічка нарешті мені дала ! :friday::):g15: було ну дуже класно !!! :g15:

Живуть в общазі три студенти в одній кімнаті. І до одного має прийти дівчина. Той просить своїх сусідів:

-- Хлопці, тож Олічка має прийти... тож, мабуть, дасть! Підіть десь на ніч, подіньтеся...

Послухали хлопці свого приятеля, залишили його на ніч самого.

Приходять на другий день... ліжка - проломані, подушки - потовчені... пір'я по всій хаті, стільчики поламані, стіл похилився... Питають в того щасливця, що Олічку чекав:

-- НУ ШО???

-- Д В А Н А Д Ц Я Т Ь . Р А З І В !!!

-- А вона шо?

-- А вона не прийшла...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От поки гуляла з дитиною в дворі пригадалася мені історія із студентських часів. І хоч я й не вірю у всі ці везіння, але завдяки якомусь такому щасливому випадку отримала "5" за екзамен з економіки. А було все так: другий курс, екзамен з економіки, із трьох питань білета знаю лише перші два, а третє питання - повний нульц. На перші два питання дала відповідь, а ось щодо третього у нас з викладачем відбувся ось такий діалог:

Викладач: Що у нас по третьому питанню?

Я: відповіді не маю

В: Зовсім нічого?

Я: :closedeyes:

В: Ну то розкажіть щось інше(в його розумінні "щось інше" - це мало бути якесь інше питання з іншого білета)

Я: Можу розказати казку "Конёк-Горбунок" - розуміючи, що ситуацію може врятувати лише крапля гумору...

В: Як? Знаєте на пам"ять цю казку? Цілу казку?

Я: Так, знаю...(я й справді її знаю на пам"ять)

В: Ну, розказуйте...

От я й розповіла йому добрих 10 сторінок казки... в результаті чого отримала "5" за екзамен.

Якщо шукати в цьому частку везіння - то вона в тому, що викладач видався з почуттям гумору і не відправив мене на перездачу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Олічка нарешті мені дала ! :friday:
-- А вона не прийшла...

От і я теж так подумала :D

Бо смайл :friday: , а не :0077:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бо смайл :friday: , а не :0077:

Ага, ще один:

-- Олічка, дай..

-- Не дам!

-- Олічка, ну дай, ну будь-ласка!

-- Не дам, сказала я!

-- Олічка, ну тож дай, ну то ж ну як же ж так ото, не даєш, і не даєш...

-- Ну, добре! Але нікому не кажи!

-- Ну-у-у, нє... так я не хочу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поминальна неділя 2010 року. Вертались з Хмельниччини. Авто завантажене - четверо дорослих + дитина, повний багажник речей, ще й на даху дубові бильця прабабціного ліжка.

Проїхали Бронники. Їду 100. Хто їздить до Рівного, той знає ту вузьку дорогу з суцільною осьовою між Зорею і Бронниками. Раптовий удар-поштовх в зад! Не зупиняючись, в заднє дзеркало бачу як відстає мерс-глазастік. З правим поворотом, намагаючись видивитись номер, з'їжджаю на обочину, що також робить і водій мерс. Далі не буду вдаватись в деталі: як намагались витягнути мене з місця ДТП, як телелись, як зовсім випадково, проїжджали і зупинились сестра з швагром-боксером :).... Як признав водій мерса: "Добре що ти різко не загальмував - інакше б я просто підкинув би тебе і могла б бути "бочка""... Брррр

Слава Богу, що все склалось якнайкраще!...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну если брать саму саму то дело было в Москве.Значит ходили мы с дедушкой в консерваторию,а как возвращались(уже под вечерочек),то погодка разыгралась не на шутку.На следующий день в новостях рассказывали о поваленных деревьях,убитых и травмированных и еще много разных ужастей.

А еще в США -у них же чурок переходы через каждые 100500 метров установлены(не привычно им видеть пешеходов).Ну так вот-лень было перется до следующего перехода и решил перебежать дорогу-ага счас-вышло как в анекдоте(хрен у меня проскочешь)-ну в общем если б не реакция водителя,размазало бы меня по по бамперу как пить дать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В під`їзді перд тим замінили старий бетонний "козирок" на новий, з гострої блискучої бляхи. Я провожу дівчину, десь після півночі, чекаємо таксі, на вулиці злива, тулимось під тим куцим, але з вигляду важким козирком. Вона сіла в таксі, від`їхала. Я ще з хвилину докурив, зайшов у під`їзд, злетів на перший поверх, чую БА-БАХ вертаюсь на вулицю, на землі лежить козирок під яким я три секунди тому стояв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найбільше в цьому житті мене радує,що я став батьком!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у чотири-пятирічному віці збив мене "Урал". солдат, який витягнув мене з під машини, сам здивувався, жодної царапини. це - везіння!

а з мозком все нормально? наслідків нема?

звичайно є)) (усі генії шизануті)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще згадалось як давним-давно одного ранку :) мав виходити з дому, але щось забув і чекав вже в ліфті, поки батько винесе мені те "щось"... Виходив з під'їзду, хотів двері закрити, а сусідка, яка стояла під під'їздом, не дала закрити... Я вже вийшов на дорогу біля будинку (метрів 10-15), і почув звук хлопаючої на вітру тканини, за ним звук удару і відразу крик тієї сусідки, що лишилась під під'їздом. Вертаюсь назад - під під'їздом лежить тіло жінки. Волосся стало дибки...

Як вже потім розповідали, то викинулась з даху жінка з нашого під'їзду. Стояла на обліку в психлікарні і за тиждень до цього виписали її додому....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І де "везуха" ? Кому повезло? .... маразм..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так розумію пруха в тому, що не пригнула на голову з Nнного поверху

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@, між моїм виходом з під'їзду і падінням пройшло секунд 20-30. Це раз. По друге, повезло сусідці НЕ зловити на голову самогубцю - вона впала в 3 метрах від неї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

одного разу з розетки під час грози вилетіла кульва блискавка...почала літати по хаті, і чомусь вирішила підлетіти і зупинитись біля морди на см 30 яка в ті секунди виглядала вот так :blink: постояла чуть а потім як шарахнула!!!Я аж відскочив....кажуть якби поворухнувся,тоб заліпила мені мій хлістачок :_33:

----------------

і ще кажуть що пташка сре на голову раз на 13 років.....то неправда :_15:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Предлагаю немного сменить название топстарта ибо Сама найбільша везуха у Вашому житті нас ждёт ещё в будущем, а в этом топике рассказывать об текущих, или прошедших везухах, что то типа В жизни так много разных радостей, но это немного два разных понятия - радости и везуха.

:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь у років 5-6 катався на новенькому зайчику і звичайно ж по дорозі, і коли перетинавши перехрестя я попав під автобус, який рушав висадивши пасажирів, мужчина який стояв поряд, побачивши мене, кинувся та витягнув мене зпід автобуса. За що я йому дуже вдячний. Ну а мій велосипед, ясне діло був переїханий автобусом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

----------------

а що, обідно, що за 24 могла 2 рази? Чи навпаки, Трапляється значно частіше? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

----------------

---------------

та ну на пташку обіжатись) мені якось пофігу.Я це з гумором все сприймаю...

раз на спину,раз на голову і раз на праву руку....Як говоритсо з ніг до голови обі... "добре шо корови не літають" :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мужчина який стояв поряд, побачивши мене, кинувся та витягнув мене зпід автобуса. За що я йому дуже вдячний

Колись працювала на Зв"язківців. Вранці, перед роботою, років 7-8 назад.

З Відродження повертала фура з причепом.

Я чекала світла, щоб перейти дорогу (зі сторони Колібріса).

Гололід. Причеп фури занесло і він летів прямо на мене (я була на тротуарі).

Мене тоді чогось від того всього так заштопорило, що я навіть з місця не могла зрушити.

Благо, якийсь дядько мене тоді за руку відтягнув (це навіть м"яко сказано, бо він мене так шарпнув, що я аж на сніг впала).

Потім допоміг піднятись, спитав чи все добре і пішов.

Якщо, можливо, він це прочитає: ДЯКУЮ ВЕЛИЧЕЗНЕ!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

----------------

---------------

та ну на пташку обіжатись) мені якось пофігу.Я це з гумором все сприймаю...

раз на спину,раз на голову і раз на праву руку....Як говоритсо з ніг до голови обі... "добре шо корови не літають" :smile3:

Це в тебе ще папуги немає :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виграшний білет в лотерею з виграшем 20000 грн. Було це наприкінці 90-х. Бавився колекціонуванням використаних білетів з ЦУМа, хтось виграв і викинув, а я не перевірив. Коли розібрався, то вже було пізно, сказали уже прострочений. Абідна )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...