Перейти до змісту

Metro: Last Light

sergmaestro

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а я ще перед підземеллям продав трохи патронів, щоб автомата покраще взяти, прийшлось монстрів руками душити :)

• Відповідей 97
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я на цього "монстра", витратив дуже мало патронів, саме головне втікати за колону, а коли монстр біжить на тебе та вдаряється головою в камяну колону, немов глушиться від удару і тоді стріляв йому по спині.

А знаєте, що можна стріляти грошо-патронами? Вони дуже потужні, та горять у тілі жертви. Задіяти їх можливо на будь якій зброї, комбінація наступна: натискаємо та тримаємо Tab, а потім R, артем автоматично перезаряджається на грошо-патрони.

Опубліковано

Ото думаю, качати чи не качати?

Прочитав, що знову власники відеокарт АТІ будуть мати секс. Як це уже було із ГТА4. Та ще кількома відеоіграми. (Знову ж + до Нвідії...).

Ладно. Буду пробувати. Ще ж я маю недограний Серіус Сем3. Так і не знаю, чи виправили баг із крутящим екраном / безсмертним скорпіоном. Чи ні...

Опубліковано

блін в мене зальот :) - дав потрона стриптизерші, а рядом син, дружина... короч аж монітора вимикати прийшлося :_07:

Опубліковано

Zheny@, та нормально все з відеокартами ATI - танців з бубном не спостерігалось)

Скачав версію 1.0.0.2 + 2DLC, навіть фізікс не встановлював - одразу запрацювало.

http://rutor.org/tor...epack-ot-fenixx

VaLeRa, +1 :D

Опубліковано

Поставив останні дрова на відюху, 2-й апдейт і все літає на високих.

На рахунок гри можу сказати, що розробники в цілому молодці, скільки приколів є... робили якби від себе а не для галочки.

Опубліковано

пройшов :beer:

подивився хорошу кінцівку в ютубі

було реально моторошно в Главі 26. "Мёртвый город" -

де блискає, а в цей час на стінах видно тіні,

хочеш побачити від чого вони,

крутиш автоматично мишкою, а в просторі нікого,

+ вдома на годиннику за північ :_09:

Ну й коридор з руками ще та фішка ;)

Доречі є репліки на українській на початку Глави 25. "Депо", що немогло не порадувати.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Трейлер Metro: Last Light - Мебиус

Опубликован новый необычный трейлер Metro: Last Light. Его создал один из сотрудников студии 4A Games - Александр Березняк aka Monakh. Ролик он создавал несколько месяцев в свободное от работы время. В видео камера облетает станцию метро в момент напряженной схватки с мутантами.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

ну з допомогою цієї програми можна будь-що скрінити, кеп

я мав на увазі,можливо є якась комбінацій клавіш,напр. Ф12+контрл чи щось у такому плані

Опубліковано

ну з допомогою цієї програми можна будь-що скрінити, кеп

я мав на увазі,можливо є якась комбінацій клавіш,напр. Ф12+контрл чи щось у такому плані

На 2 поста на форуме ты потратил в 2 раза больше усилий чем необходимо для инсталляции Фрапса

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...