Перейти до змісту

Liberta, вітаємо

Vika

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Наталя, вітаю з ДН!!! здоров'я та наснаги в життєвих ситуаціях!!! А як колега, то хочу ще додати - здобутків на професійній ниві та вдячних клієнтів!!!

• Відповідей 139
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Думав, вона сюда й не ходе, але бачу сутріцазабігла перевірить шо тут із вітаннями:-)

Прємногая і прєблагая, збичі мєчтів, досягання цілів, усіляких гараздів і несусвітенних оргазмів.(памойму, неплохо вийшло, ггг:-))

Наташа, ти опять уїхала на ДН?

Опубліковано

Бачу народ боарда дружній та не забуває про іменинників)))

ПРИЄДНУЮСЬ ДО ПРИВІТАНЬ! УСЬОГО НАЙКРАЩОГО!!!

Опубліковано

Вітаю, Наталю!

Хай усе буде гармонійно. Завжди вистачає часу і для цікавої роботи, для незабутніх подорожей, захоплюючої книги, ароматного коньячку в приємному товаристві, палкого кохання, для всього того, що ти любиш і того хорошого, що ще не осягнула.

10300163_10152495975368140_879145085627414673_n.jpg

Опубліковано

Mykola, Zheny@, bodia88888, Arven Rivendell, Smith, Emelka, Amelie, Lilechka, Tolik_lt, Sanver, la20, SvitlikOM, Oksana04, Zigorko, Laska – дякую за привітання!!! Стільки теплих і приємних слів!

Толік таки правий - зранку забігла і настрій на цілий день!

Опубліковано

Наталко, вітаю тебе! Бажаю здійснення мрій, натхнення - як на роботі, так і на відпочинку, кохання - пристрасного і солодкого, друзів - щирих, добрих і веселих! :)

5qvdxhcZdW0.jpg

Опубліковано

Дякую усім-усім за привітання!!!

Наташа, ти опять уїхала на ДН?

Нікуди не уїхала)) цього року в мене був оригінальний спосіб святкувати День народження - на 12 год. судове засідання) а потім до 20.30 на роботі)) і не за святкуванням, а за працею

зате кабінет зараз має такий вигляд

це за сьогоднішній день)) всі квіти, які були подаровані вчора, я вчора забрала додому)

так що не жалкую, що нікуди не поїхала))

post-9912-0-11491700-1401462496_thumb.jp

• 11 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...