Перейти до змісту

Де гаряча вода ?

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 100
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Мені подобається як в новобудовах (принаймі в Києві) зроблено. На даху будинку стоїть міні котельня, яка забезпечує опалення і гарячу воду. Розводка тепломереж зроблена таким чином, що вода на всю квартиру заходить по однії трубі (а не 4-5 стояків - половина з яких холодні а біля інших - Ташкент). На цій трубі стоїть кран і лічильник (в кожній квартирі індивідуальний) який рахує тепло. Цим краном можна регулювати топлоподачу в квартиру, тим самим економлячи на опаленні.

Це називається автономним опаленням. І у нас так "диво" є. Точно знаю, що в новобудові біля 26 школи є

Опубліковано

Щойно по "Аверсу" бачила, як Борис Клімчук вибачався за відключення гарячої води. Винними зробив міських голів 3-х міст області

Опубліковано

Це зрозуміло. Але чому повинні страждати рядові споживачі? Офіційно затверджену ціну за газ вони сплачують. Але газ не отримують. Якщо газовикам не доплачує держава - то хай вони з нею і розбираються, відшкодовують гроші через суд, ітд. Або встановлюють реальну ціну на газ для населення без державних дотацій. Все одно ми колись прийдемо до цієї ціни, рано чи пізно.

Ну я не уявляю як можна подати в суд на державу в Україні то, якщо в нас всі рішення і дії політичні.

Якщо все зробити по реальній ціні то зарплати в 2000 хватало б тільки на комуналку.

Правда хавчик був би дешевший і по ідеї техніка. Але в нас на таке не йдуть, бо це ж перший рік будуть злидні.

Мені от цікаво а в чому живемо ми? На межі?

Опубліковано

Yourbannywrote Луцьктепло... в мене мала дитина дома, думаю батьки зрозуміють, наскільки необхідна гаряча вода вдома. Що мені тепер, воду гріти методом "кип'ятильник у ванну"?

Дебілізм :dont:

Опубліковано

а шо, бойлера поставыты лень ? :sq_ye: Надеяться на Луцктепло - себя нае надурить.

А вот теперь подумай, что будет с проводкой в обыкновенном панельном доме, если все поставят себе бойлеры и в вечернее время 30%, как минимум захотят помытся и включат их?. :lopata:

Опубліковано
а шо, бойлера поставыты лень ? :sq_ye: Надеяться на Луцктепло - себя нае надурить.
А вот теперь подумай, что будет с проводкой в обыкновенном панельном доме, если все поставят себе бойлеры и в вечернее время 30%, как минимум захотят помытся и включат их?. :lopata:

Бойлер на 80л (потужність 1,5 кв)

Електрочайник 1,6л-2л (потужність 2,2 кв)

Що швидше зробить

большой ба - бах !!! :g05:
Опубліковано

yura2281 чайник нагревает воду за 3-5 минут, а вот на счёт бойлера я не уверен, и вот таких бойлеров 20-25 сразу включить...

Может я и ошибаюсь...

Опубліковано

Ну я не уявляю як можна подати в суд на державу в Україні то, якщо в нас всі рішення і дії політичні.

Якщо все зробити по реальній ціні то зарплати в 2000 хватало б тільки на комуналку.

Мені от цікаво а в чому живемо ми? На межі?

давай сравним:

di-1013056464046.jpg

ну и зарплаты:

- Средняя зарплата в Израиле — 7428 шекелей. Примерно $1650.В Израиле представителем среднего класса считают человека, имеющего постоянную работу или устойчивый собственный бизнес, зарплату не меньше $2000 в месяц чистыми, собственное жилье и автомобиль(о,в Украине нет среднего класса).

- Средняя зарплата зависит от региона. Например, в Бремене она составляет 18649 евро в год, или 1554 евро в месяц, — это самый высокий показатель в стране. Самый низкий средний заработок — в восточногерманской земле Мекленбург-Передняя Померания: 12886 евро в год).

Получатели пособия по долгосрочной безработице “зарабатывают” 345 евро в месяц, вдобавок государство оплачивает им жилье и медицинскую страховку. При этом “пособист” имеет право подрабатывать на сумму не более 160 евро в месяц.(более половины населения у нас бездельники???)

- США: медсестры получают $3000

Средний годовой доход на семью, по данным бюро переписи США, составил $44389 (то есть $3699 в месяц). Что же касается чистого персонального дохода (то есть дохода, которым располагает лицо после уплаты налогов, взносов в систему страхования и др. вычетов), то в 2004 году он составил $2447 в месяц.За чертой бедности сегодня живут 37 миллионов человек. Чтобы оказаться в их числе, надо получать максимум $1223 на семью из двух супругов с одним ребенком. А одинокому человеку — $782 в месяц.

Опубліковано

Не знаю как кто, а вот я 340 грн давненько уже платила, что-то цифрам не очень эти верю(

2-кімнатна квартира на ДПЗ, проживає і прописано двоє людей, на все, крім газу, стоять лічильники. На тепло стоїть лічильник один на весь під'їзд. Знайду роботу - поставлю лічильник і на газ.

Сьогодні платили за квартиру - 332 грн.

п.с. Згідний на середню зарплату :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...