Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Mykola81, якщо не на марші то ставання "ромбіком" є досить ефективним.

Не завжди , при стрільбі в каток --- пожежа 50х50 . Маю на увазі стрільбу з танків його рівня . А так танчик класний .

Мені взагалі не щастило з ТТ8 .

ИС-3 -- качав зразу після релізу , Реди і т.п. за бабло вже вкачали ИС-4 і Тапки і мене завжди ставило проти них , тоді балансер чудив ппц .

КТ взяв --- і відразу ввели СТ9 . І КТ проти тараканів --- тоді був просто мясом з 88 мм , прокачав топ 105 --- почав тоді відстрілювати .

Опубліковано

Фармлю на С-51, ИС-3, Pershing та Т-43.

А бабла катастрофічно не вистачає :D

с премом?

На днях збирався взяти.

мда) жесть, ну буратино исчо понятно в плане фарма, но как ты фармишь на ис-3 и т43 без према для меня загадка :0159:

Опубліковано

Мав на увазі, в мене в ангарі КВ, Т20, Су-8 і AMX 12t. А фармлю на ту техніку. Ну шість мільйонів точно) ПРосто вже все вивчено :(

Опубліковано

аааа, ну на 6 лямов без према наверно пару месяцев фармить будешь.

Кстати позавчера покупал золото через терминал Epay, жесть развод,за пользование 1 грн снимают, кинул 75 грн на счёт пришло 1800 золотых звоню к к ним они говорят у нас типо комисия такая. Пришлось сегодня идти докидывать через приват банк есчо денег, так что не пополняйте через левые терминалы :huh:

Опубліковано

на Т-43, КВ, КВ-13 поставив фугасницю - так фарм приблизно +10-20 тис. чистими, особилво коли кидає в бої де я ближче до низу.

АМХ 13-75 теж +7-10 тис приносить іноді

це все без према

Опубліковано

Мені на Ягдпантері вдавалося фармити по 7-15 к срібла, думаю аналогічно можна фармити на інших машинках 7 лвл. Великі надії покладаю на М40/М43 (також 7 лвл), якщо зірки добре стануть, візьму сьогодні або завтра. Це при тому що під неї продав М12 та КоТе, і ще якусь дрібноту, все одно бабла не вистачає.

fenmix, я вже мовчу що в мене досліджено і не куплено: Е-75, Фєдя, М40/М43, СУ-152, Т-43, КВ-3, КВ-13, Квас, Франц тяж 5 лвл, ВК2801, ВК 3001 і назріває АМХ 13-75, Буратос, Т-20, Шлюггер... Добряче в мене КТ крові срібла попив, та й обладнання купа на складі, все потрібне...

Опубліковано

Ну як вам результат?

shot001.jpg

shot002.jpg

mnmmnm.jpg

Це дружина "дала бобу"... місяць як вдома сидить... вирішила мені "двойной опыт" позбирати. Сьогодні відправив в кадрове агентство :)
Опубліковано
Це дружина "дала бобу"...

%уясє, і давно вона так ганяє? Моя колись просила на КТ покататись, так я поставив умову що команду попереджу що за кермом жінка - не схотіла...

ЗІ. Т-34-85 в тилу рішає, да.

ЗІІ. "Коса смєрті" і список жертв наштовхує на думки про фрагодрочєрство, хоча хто з нас цим не промишляє ;)

Опубліковано

%уясє, і давно вона так ганяє?

навіть не знаю, я ж на роботі, а вона

місяць як вдома сидить...

Моя колись просила на КТ покататись, так я поставив умову що команду попереджу що за кермом жінка - не схотіла...

ЗІ. Т-34-85 в тилу рішає, да.

ЗІІ. "Коса смєрті" і список жертв наштовхує на думки про фрагодрочєрство, хоча хто з нас цим не промишляє ;)

Вона і слів таких не знає, та й тяжко не бути фрагодрочером, коли сам залишаєшся :)

Опубліковано
Великі надії покладаю на М40/М43

а вот це ти зря, їй урізали дохідність на 20% вроді, так що в мінус будеш влітати аж бігом :) (якщо валять)

Опубліковано
а вот це ти зря, їй урізали дохідність на 20% вроді, так що в мінус будеш влітати аж бігом (якщо валять)

Їй просто порізали дохідність до рівня не-арт 7лвл, як я про це писав пару сторінок назад і як про це написали у "Вапросах і атвєтах" потім. А +5 - +15 к срібла за бій мене влаштують - після патчу умудрявся на М12 підфармлювати, то на сток-гарматі і тут пофармлю, з різницею на ремонті якщо покоцають. Цікаво пачьом снаряди до топової, наскільки я пам"ятаю дешевші ніж на Об"єкті 212, то може і з нею буду в стабільному плюсі. З врахуванням того що арту я люблю і катаюсь на ній багато, вона буде не менш значимим фармєром (а напевно більшим) ніж М4АЗЕВ, АМХ12т і ті фармєри які отримали постійну прописку в ангарі. До того ж, кажуть що М40/М43 добре збалансована і дуже вдала арта, не така пальона як сородичі інших націй і маневрова, що на міських картах дозволяє часто використовувати її як ПТ, що тільки додає мені оптимізму :)

Наскільки я пам"ятаю, Варгамінг задумував фармєрів до 6 лвл включно, 7 лвл в "0" і 8лвл в слабкий мінус без према, далі стабільний "-". Та бачу що якщо руки добре заточилися під певний танк то на 7 лвл можна мати стабільний (місцями стабільно жирний) плюс (як в мене на Ягопантері), а на 9лвл "0" - слабкий "+"

Я без према на ньому (ІС-4) в нуль або слабкий плюс

В мене на КТ в хороші дні був стабільний середній, місцями жирний (до 25к "чистими"), плюс. От чому я від нової арти очікую лише пазітіва :).

Опубліковано

ну сматрі, без према на ній ти не пофармиш точно :) (зі слів людей у яких вона є), якщо валять, зальот обєспєчєн,

з премом всьо кльово, але при зливі мінус полюбому.

я тоже артовод (прем), так топова арта німецької гілки ГВ тип Е, якщо норм настріляв, і програли, 0 або слабенький плюс, інакше - 15-20, злив: - 20-26

при файних боях буває і +50К чистими ! ну але то рідко :) в основному +20-30К чистими, якщо не завалять.

Але ВБР він такий примхливий.... пару боїі "+", пару "-", так що всерівно або в 0, або невеликий "+", фармити на танках від 7-8-го левела, то гон, переконався на власному досвіді :)

Я на М7 Прайст умурядвся заробити 20-25 К :)

Опубліковано

вирішила мені "двойной опыт" позбирати.

поділись рецептом як так дружину видресирувати, щоб збирала такий подвійний досвід.

Опубліковано

поділись рецептом як так дружину видресирувати, щоб збирала такий подвійний досвід.

Та я її і не дресирую, сама сідає поруч і дивиться, як кіно, як я граю. А то почала на Тетрісі поігрувати, а на днях видала, що на Т-34-85 їй краще грається і вчора показала скріншоти, то я й сам трохи при%уїв. На т-34-85 я ще сам таких результатів не мав.

Розказувала, що стала на горці на базі, двох вклала, коли приїхали нашу базу брати, але почали її арти бомбити, хтось в чаті порадив переїхати під гору (що в центрі). Стала там, щоб арти не доставали. Ще двох заваншотила, а тоді пішла на їхню базу, званшотила одну арту, об'їхала по низу на другу сторону і званшотила другу арту. Тактик, хулє.

Опубліковано

А я плюнул и две недели назад взял КВ-5. Месяц фарма на ИС-7 мне показалось слишком :0022:

Танчик весьма зачетный, хорошо, что с ЗИС-6 есть опыт игры :smile3: За 140 боев нафармил 5.5кк серебра (без према выходит чистыми 45к за бой, в среднем). :ok2:

Ну и парочка скринов:

1umu.jpg2mdm.jpg

P.S. Без према :)

Опубліковано

Arden,

Ох попадися ти мені в рендомі, плач по своїй башенці і тріплексу.

Сисечки нада уметь прятать :_05:

Я з француза з 100 мм виношу КВ-5 з одного барабана.

Ну аленей много ;)

Опубліковано
А я плюнул и две недели назад взял КВ-5.

Как по мне, то КВ-5 - самый легкий фраг из 8лвл-премов. Тогда еще вроде китайцев продавали, че не взял? Не нравятся СТ? А как вкачаешь все ТТ, че буш делать? А как надоедят, а тут еще и этот КВ-5-фармер... Оно же, наверно, как? Вкачал ТТ10 лвл, и ужо неинтересно, типа как девушку уложил в постель, сделал приятное, а дальше шо? Правильно, хочется новую ;), так и тут. Дело твое канеш.

Fantom, не буду сперечатись, час покаже шо до чого. В Гіві-тигра ремонт скільки був?

Опубліковано

Как по мне, то КВ-5 - самый легкий фраг из 8лвл-премов. Тогда еще вроде китайцев продавали, че не взял? Не нравятся СТ? А как вкачаешь все ТТ, че буш делать? А как надоедят, а тут еще и этот КВ-5-фармер... Оно же, наверно, как? Вкачал ТТ10 лвл, и ужо неинтересно, типа как девушку уложил в постель, сделал приятное, а дальше шо? Правильно, хочется новую ;), так и тут. Дело твое канеш.

КВ-5 вообще самый легкий фраг из ТТ8. СТ8 розбираются на ура, главное борта им подставлять. Китай не взял, так как к СТ у меня руки ну просто не лежат :(

Пока я вкачаю все ТТ10 то рак свиснет :0024: А так о проблеме с серебром можно забыть) Я даж снова на 212 играть начал. А вообще КВ-5 не так прост, я уже 30+ стальных стен на нем взял (было до 50 попаданий держал). Ну и КВ-5 так быстро не надоест, так как в топе мы в 80% боев B)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...