Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

NetSerpent, поділись ссилкою на патч будьласка!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

NetSerpent, поділись ссилкою на патч будьласка!

Ссилка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

b0rg, от третего клипа я просто прослезился...... главное вслушаться в речь :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0.7.1b що поміняли хтось знає?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Взяв АМХ 50 120 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0.7.1b що поміняли хтось знає?)

"Туман війни" на глобалці ввімкнули

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось ніфіга не ввімкнули.... вчора відразу було видно склад противника...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні вмикають , читайте новини уважніше . =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вирішив такі встановити на 9-10 рівні шкурку з зонами... треба вивчити докладніше ті всі зони... бо в клані нема часу згадувати куди то краще пальнути. От як вже примількаються - поставлю назад стокові шкуркі.

Піднімають хранцузів у грі :)

Уважаемые игроки, с обновлением 0.7.1 в нашей игре стало на одну танковую ветвь больше – появились французские танки. Эти необычные, быстрые и скорострельные машины сразу привлекли к себе внимание и вызвали широкое обсуждение среди игроков. Мы рады вам сообщить о скором старте акции, в которой наибольший упор будет делаться именно на французскую технику… и не только.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вирішив такі встановити на 9-10 рівні шкурку з зонами...

Чьо там вивчати? Нбл, всякі віконця-дирочки, тріплєкси, збоків і ззаду взагалі по барабану (майже) куди шмаляти, я стараюсь або в БУ або в двигун. Правда БУ на різних танках в різних місцях, але зачасту або в башті або у верхній частині борта. Вицілювати 5 см2 інколи просто не маєш часу, особливо на качєлях або коли один на один в русі - будеш вицілювати - знизиш ДПМ. Хоч в мене на деяких танках вони ще позалишались, та заново не ставлю. Потрібні вони хіба шо якщо катаєшся на середнячках 5-7 лвл і не в першій п"ятірці.

Я б сказав ВБР сам направить снаряд куди треба - якщо має команда злитись - то й з трьох раз НБЛ не проб"єш однолевельнику (як я вчора на КТ проти Т-32), а як завідомо виграшна - будеш цілитись в гуслі а підірвеш БУ (також було). Прикольно коли бачиш як Т-50-2 Мишку зливає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Vadimm, та все вірно говориш, я 4000 боїв провів без тих зон, але дивлюся що в ротах нема часу згадувати де в того танку яка зона, воно має бути автоматично.. Всі ті 100% точкі я повивчав, але ТТ9-10 все ж такі встановлю для більш детального вивчення: над третім катком позаду стріляти чи в другий з переду, ну і Т.П. Бо з деякими танками не часто зустрічався в рандомі, а тут майже всі топові.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Погоджуюсь щодо рот. Десь на їхньому форумі бачив темку зі скрінами і замальованими зонами, як варіант можна роздрукувати і мати як шпаргалку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та краще 50 раз попасти в готову шкурку на єкрані, ніж 50 раз подивитись на шпаргалку, приміряти до танку, прицілитись і шмальнути :) я не сильно у захваті від тих кольорових квадратиків, але думаю так швиденько запамятаю всі зони топів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та краще 50 раз попасти в готову шкурку на єкрані, ніж 50 раз подивитись на шпаргалку, приміряти до танку, прицілитись і шмальнути :) я не сильно у захваті від тих кольорових квадратиків, але думаю так швиденько запамятаю всі зони топів.

Маєш шкурки? Кинь зсилку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні спробував в ротах грати. Нарешті від гри став отримувати велику кількість фану.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось декілька файних боїв. В основному на Типу 59 , та французу 13 90. можливо комусь допоможе=)

replays.rar

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маєш шкурки? Кинь зсилку

Пошукай на рутрекері в розділі модів, там багато цього барахла. Я собі качав з Кореан Рандом, але в них від 7 лвл і вище (приблизно), я так розумію що такі танки ти рідко ще бачиш.

Вирішив потихеньку качнути гілку німців в сторону Мауса, почав з того що вдруге вкачую 25+к досвіду на Пазіку. Видно з минулого разу руки в мене троха вирівнялися, зараз отримую з цього танчика фан, не такий він вже й унилий. З кожного бою виношу по 2-4 фраги, а раніше тупо їхав зливатися...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не можуй зайти - "не удается установить сеьевое соеденение"

це лише в мене так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не можуй зайти - "не удается установить сеьевое соеденение"

В мене норм :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маєш шкурки? Кинь зсилку

Пошукай на рутрекері в розділі модів, там багато цього барахла. Я собі качав з Кореан Рандом, але в них від 7 лвл і вище (приблизно), я так розумію що такі танки ти рідко ще бачиш.

Вирішив потихеньку качнути гілку німців в сторону Мауса, почав з того що вдруге вкачую 25+к досвіду на Пазіку. Видно з минулого разу руки в мене троха вирівнялися, зараз отримую з цього танчика фан, не такий він вже й унилий. З кожного бою виношу по 2-4 фраги, а раніше тупо їхав зливатися...

не бачу поки що тільки 10 левела. 9 левел рідко, а 7-8 майже в кожному бої. (це коли на ПЗ4, ДжагПЗ4, КВ та грилю)

Так що шкурки від 7 левел і вище - це те що тре!

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Певно що не те зовсім що тре - в тебе хіба КВ 7 лвл проб"є в зону пробиття (гріль не враховую, йому зони не потрібні), хоча ХЗ - десь на ютубі гуляло відео як в трені МС-1 мочив ВК3601.

Тим не менше, шкури із зонами від 4 лвл точно десь є, бо в мене Лео досі їздить розмальований, і це через скільки патчів.

upd

cорі, не одразу в"їхав що за Джаг4 - він також проб"є

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Певно що не те зовсім що тре - в тебе хіба КВ 7 лвл проб"є в зону пробиття (гріль не враховую, йому зони не потрібні), хоча ХЗ - десь на ютубі гуляло відео як в трені МС-1 мочив ВК3601.

ЗИС-6 без проблем пробивает все до 9 лвл, такая же пуха стоит на КВ-5.

P.S. Парочка боев из серии 15>0 B)

shot020.jpg

shot030.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЗИС-6 без проблем пробивает все до 9 лвл

Не знаю-не знаю, чет не верится что он пробьет в лоб 8 лвл без выцеливания зон, или борт (верхнюю часть) того же лвл с рациональным углом броньки, или маску орудия... Не надо обобщать. А за 7 лвл - "без питань", забираю свои слова назад, так как сам на Пазике на днях уложил Тигра без выцеливаний (но и не без посторонней помощи). Но это картон. Его стоило бы за компанию с Т30 зачислить к ПТ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЗИС-6 без проблем пробивает все до 9 лвл

Не знаю-не знаю, чет не верится что он пробьет в лоб 8 лвл без выцеливания зон, или борт (верхнюю часть) того же лвл с рациональным углом броньки, или маску орудия... Не надо обобщать.

Не, без выцеливания никак, но и это не гарантия успеха. Я имел в виду то, что пробить реально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...