Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

nickel, перевір на віруси, може шрифти пожерли...

Теж Тайпа взяв по акції,шкодую страшно.Стата 38%.Луплять як сидорову козу.

Як там кажуть... Прями руки. 220 боїв, 111 перемог, і то не скажу що я на ньому задротствую. Як фармив так і фармить, без змін.

Хіба в тебе руки до ст не лежать але про це треба було думати перед покупкою. КВ-5+Тип=Lowe і троха гривень на здачу.

Опубліковано

ну не знаю з патчем Тупе :) набагато важче пробивати бiльше рикошетiв , коротше набагато *злiший* танк став, коли ранiше на Т34 його особливо до уваги не брав то зараз таки стараюсь близько не пiдпускати. Т34 нiби як фармив так i фармить, он вчора бiй програли й 115к привiз (( Обiдно :( Виграли б , то скiльки бабала получив би :(

Опубліковано

Открыл пушку топовою Е-100 шото совсем не радует , как воевать то с ней?

Тільки голдом

та н*х він такий кому треба :_09:

Опубліковано

Де ви стільки фармите?? йомайо!

Я дікером 25 брудними приношу з 2-3 фрагами (- боекомплект)

при правильному підході на т-50-2 до 20 тис брудними доходить, а це фактично танк, котрий працює на мінус.

після патчу фармити стало фажче, але на арті французькій 5 рівня - щось там 13F стабыльно чистими 10 штук і це на стоці.

Опубліковано
Открыл пушку топовою Е-100 шото совсем не радует , как воевать то с ней?

Не играл с 0.7.6 но мне очень нравился Е-100. Рандом потерпал.

• Адміністратори
Опубліковано

После 8.0 100ка гнёт.

Для нормальной игры на этом танке, нужно уметь пробивать.

Опубліковано

я помітив якусь дивну закономірність - ставиш вміння безконтактна боєукладка і попадання від ворога в боєукладку або заряджаючого забезпечено. раніше такого у мене не було.

на цьому тижні - ні одного підриву боєукладки чи заряджаючого... ????????

Опубліковано

ооооо голдові пулькі за кредити.... інколи пару раз просто необхідно пальнути таковими в бою... гарна новина....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...