Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Кожен танк в топ стані закідає далі, ніж в стоковому стані :). А танк дійсно гарний - в мене на ньому 55% перемог було і майстер, суто раном... Як купив Т32 то троха важче грати було... рівень танка більше, а пуха то не краща...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VaLeRa як думаєш,для фану з Т29 зробити цукерочку.Чи плюнути і Т32 відкрити чим скоріше?

Зараз в мене для фану КВ5 .Стата 54% і реально виходить на ньому грати.Але хочеться поміняти.Думав вивчати КВ4.Але це довго і терпеливо.

За свою манерою гри замітив,чим більше броні,тим більше я живу.Завжди пруся в перших рядах.Для такої тактики потрібна дамажна пуха.Ну і броні троха.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

zigorko, я зробив з нього Еліт..... пограв десь під 150 боїв, та продав :) - екіпаж качав на Т110... тому не було сенсу його лишати. Я потім лишив Т32 в ангарі без екіпажу, але качати знову екіпаж не зміг, тому і його продав... для чемпіонок вистачає ИС3, для Фанофарму КВ5 :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А зараз маю ще КВ4 без топ-двигуна, танк фановий, тим більше що екіпаж має майже по 3 скіли кожен :)... ехххх таку б пушку та до КВ-5 приклеїти.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вона дамажніша,ніж пуха на КВ5?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вона пробиває 227 мм і дамаг 320 проти 167 і 300

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І броня хороша у КВ-4

Ось скрін недавнього бою . Штурм . Тупо приїхав до них на базу , гляньте моє ХП і кількість попадань , обстрілювали тип , КВ-5 , пантера 2 і дрібнота . Хп в основному зняла арта , яку я задавив на базі =)

Без прему .

post-9119-0-57857800-1349637951_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mykola81, я так на КВ-5 отримав "Дозорного", покі по мені всі паляли - я світив :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні , зі мною було кілька дрібних танків , а треба , щоб світив сам =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вона пробиває 227 мм

але Т95 я однаково не зміг пробити в люки ("цицьки") зверху на рубці :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось бачив [GJA] Invader ?Чи це 1 на 50 боїв в суткі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Plum, ну там ще вицілити тра....

REVERS, їх там 50 чоловік на 500К народу.... навіть не хочу рахувати шанс попадання їх в команду ворога...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю (сливы) набагато почастішають,за гонкою халявної голди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отримав "бомбарира" на Т92. Голдою не стріляв)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нутк не дивно, тою дурою можна багато металу на полі зрівняти))

я на 212 частенько стріляв між борта)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О блін! Ще я так не програвав :)

post-11231-0-02774000-1349722980_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене таких було разів 4-5 :0159:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

причому такій рахунок, як правило, получається дуже швидко - 4-5 хвилин бою і все - 0 < 15 :). Теж був в команці яка програвала з таким рахунком.... а хто ж не був?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а хто ж не був?

Я не був :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а хто ж не був?

Нуп :_05::_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а хто ж не був?

Нуп б :_05::_07:

Нуб (нубас) — происходит от английского слова «noob», которое, в свою очередь, от «newbie», что переводится как «новичок», «чайник». Зачастую не несет негативного контекста, ибо все мы нубы в той или иной области. Но если нуба назвать нубом, то он может не понять, приняв это за оскорбление. Не стоит путать нубов и ламеров. Далеко не все нубы ламеры. Равно как и обратное: не все ламеры нубы. Чуть менее, чем полностью вытеснило и заменило в интернетах сходные по смыслу традиционные ИРЛ-понятия чайник, салага, желторотик, etc. Воинствующий же нуб именуется пионером.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нуп --- це по суті жартівливий варіант слова нуб =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та да... Всегда в таких боях успевал с собой кого-то из врагов прихватить))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я в нульову ніразу (принаймні будучи вбитий присутній в матчі) хоть одного да таки хапав з собою)

Та з таким рандомом бувають кофи 95%, 98% бачив то цілком закономірно вийти в повний слив)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та да... Всегда в таких боях успевал с собой кого-то из врагов прихватить))

можна подумати у вас не було боiв, коли ви зливаетесь чуть не першим не зробивши жодного пострiлу або лише один ? Чи ви до кiнця бою у всiх боях сидите ? То як ви можете стверджувати, що не були в боях з програшем 15*0 ?

я в нульову ніразу (принаймні будучи вбитий присутній в матчі) хоть одного да таки хапав з собою)

Та з таким рандомом бувають кофи 95%, 98% бачив то цілком закономірно вийти в повний слив)

вас це теж стосуется :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...