Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

щось я скількі грав в рандомі на КВ5 - мене не закідало і не закідає до цих пір до 10 рівнів... щось хлопці ви не договорюєте чи недобачаєте :), максимум що зараз ви бачите нове, це СТ 9 рівня, які колись не баланисило до КВ-5..

Але як тількі ми з хлопцями виїжджаємо фарм-фзводом, КВ-5 з Левом або Т34 - добрий день 10й рівень :)

А пушка дійсно стала гірша після патчу :( - тут не поспорю. Доооовго цей танк не чипали.... хтіли покращити, а зробили тихенько навпакі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Победа!

Бой: Ласвилль 6 августа 2012 г. 8:19:21

Танк: T34

Получено опыта: 4 557 (x3 за первую победу в день)

Получено кредитов: 102 754

Достижения в бою: «Эксперт», «Эксперт» Германия

Піймав Ягдпантеру-2 .

Скоро полювання да радянськими ПТ =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ох не зря я вже місяць не граю)) Нерви ціліші))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це дійсно жах на КВ5.

Тільки що КВ3 чотири попадання,жодного ХТ не зняло.Відстань 150-200м. Убогий сарай виходить.Дарма купив.

Не все коту масленница. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Господи, Ти, Боже, ж мій!!! як мене задовбало те радянське пт! їзджу на СУ85Б - ні нормального зведення, ні прицільності, ні дальності, ні броні, ні НР! не те що німецькі машини! (гілка пт повністю прокачана), особливе відношення і повага до Ferdinanda.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Господи, Ти, Боже, ж мій!!! як мене задовбало те радянське пт! їзджу на СУ85Б - ні нормального зведення, ні прицільності, ні дальності, ні броні, ні НР! не те що німецькі машини! (гілка пт повністю прокачана), особливе відношення і повага до Ferdinanda.

Можете піти з гілки Т-34 на СУ-85 відразу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будь непомітним снайпером і все буде B)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Зливова феєрія Лори"

10 сек - 4 шоти - 3 фрага

post-6376-0-27750200-1344452135_thumb.jp

Куди там неслухняна арта потрапляє? :)

post-6376-0-85975100-1344452276_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я теж не витримав такого горя і пішов щляхом т-34

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я теж не витримав такого горя і пішов щляхом т-34

це Ви ще не грали на франц. пт...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б сказав, що проблеми на 85Б у мене були на непрокачаній машині з непрокачаним екіпажем. Трохи поїздь і має бути легше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я їздив на 85Б поки не відкрив су85,але за той час і воїна отримував, і так нормально фрагів зробив..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну в тебе й витримка Лорд....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та можу, але вже хочеться добити СУ85Б, раз почав :0156:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як мене дістав ВБР на арті..... то як "самонаводящіє" снаряди летять, то мажуть як з рогатки....

ніяк не можу вальнути Об. 268 до експерта СССР :), вчора майже добив, так приїхало чудо на Т-54 і добило....курва )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це дійсно жах на КВ5.

Тільки що КВ3 чотири попадання,жодного ХТ не зняло.Відстань 150-200м. Убогий сарай виходить.Дарма купив.

Не все коту масленница. :)

Я разбирал на кв3 кв5 но это скорее фарт и противник нуб чем правило.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опачки!!! :_09:

Wargaming.net купила компанию BigWorld за $45 млн

Белорусско-британская компания Wargaming.net (World of Tanks, World of Warplanes, World of Battleships) эксклюзивно призналась VentureBeat, что приобрела за $45 млн австралийскую компанию BigWorld — поставщика ПО для разработки и обслуживания MMO. CEO Wargaming.net Виктор Кислый сообщил, что покупка была обусловлена необходимостью контролировать технологии, которые использует компания в своих играх. Сделка критически важна для достижения результата, который наметила для себя Wargaming.net — годовой выручки в $200 млн. Численность персонала Wargaming.net увеличится незначительно — к списочному составу примерно в 1000 работников прибавятся еще 25.

Почему компания из Канберры стоит $45 млн? Кислый говорит, что ее ПО, во-первых, позволяет быстро разрабатывать MMO, а во-вторых, обеспечивает высокий уровень безопасности серверов; P2P-технологии BigWorld не котирует. Купив BigWorld, Wargaming.net рассчитывает не только снизить издержки на разработку, но и продавать австралийские технологии (вкупе с разработанными самостоятельно) другим компаниям, разрабатывающим MMO. Люди из Wargaming.net также намерены выстроить хорошие отношения с текущей клиентской базой BigWorld.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опачки!!! :_09:

Wargaming.net купила компанию BigWorld за $45 млн

Це вимушений хід. З одного боку треба покращувати танки, з іншого конкурентувати з гаджинами, які наступають на п'яти WoWP. Та й краще один раз придбати, аніж потім зайвий раз викладати гроші.

І знову ж таки трішки боян (2 число), але:

WARGAMING RENAMES WORLD OF BATTLESHIPS TO WORLD OF WARSHIPS

Wargaming, the award-winning global video game developer and publisher, today announced that its upcoming naval MMO action game, World of Battleships, has been retitled to World of Warships™. All further references to the game and its development will continue under the new title.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це вимушений хід. З Та й краще один раз придбати, аніж потім зайвий раз викладати гроші.

Це закономірний хід , тому , що все , що робить ВГ , базується на BigWorld , так що зробили вони правильно , буде легше модифікувати під свої цілі , та й вбереже від несподіванок в майбутньому .

одного боку треба покращувати танки, з іншого конкурентувати з гаджинами, які наступають на п'яти WoWP.

По літаках ВГ давно програв Гайджинам .

І я дуже радий , що є конкуркнт , нам , користувачам від того тільки краще . :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво чи буде доступний для покупки Тіпок59 після даної акції.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MrVes, так, але тільки по "святах".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

напевно, самий швидкий бій - 2хв 30сек

20120810_0730_france-Lorraine40t_06_ensk.wotreplay

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А підкажіть,як користуватися тим магазином подарунків.Хочу собі тип59 придбати.Що для чього треба зробити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...