Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
VadimM, мені здаєтьсядля "майстра" на арті треба пуляти голдою...

Більший сплеш тобі не дасть суттєво вищих результатів. Мені повезло, з трьох пострілів познімав over 3000хп, але саме влучанням. Саме везіння і треба.

Опубліковано

Победа Ласвилль 8 квітня 2012 р. 0:43:38

КВ Получено опыта: 3 300 (x3 за первую победу в день) Получено кредитов: + 27 363

Достижения в бою: Знак класcности: 1 степень, «Воин»

Опубліковано

хз, на 261 в мене було 1000++ досвіду (6 влучаль і 1 "накрыл"), а це тільки 2-га степінь...

А хтось брав майстра на "дорослій" арті?

Опубліковано

Перемога !

Бій: : Лінія Зігфріда 7 квітня 2012 р. 17:14:48

Танк: : BDR G1B

Отримано досвіду: 1 764

Отримано кредитів: 49 332

Досягнення в бою:: Знак класності: «Майстер», «Стрілець», «Снайпер»

Оце так ВБР до мене не повернувся задом цього разу :)

Опубліковано
хз, на 261 в мене було 1000++

в мене арта на 1 рівень нижче, тому під 1 степінь вимоги менші. зробив 13 пострілів/7 влучань, хз скільки "накрив".

MrVes, достатньо щоб об тебе розбився світляк

Опубліковано

Перший мій "Мастєр"

Песчаная река 8 квітня 2012 р. 13:42:29

СУ-152 3 363xp (x3) 35 726

Знак класcности: «Мастер»

11 влучань плюхою 152 мм, 3 фраги, 3 покоцав. Якось надто просто ці знаки отримувати з таким рандомом.

Опубліковано

Та ну її, ту шайтанку! П'ять боїв підряд злив повний. КВ-5 нею не пробивається, а час перезарядки такий що в мене встигають винести навіть на Т-28

Опубліковано
Не уявляю як світляк 8-го лвл розбивається об 212

Він може до тебе доїхати з 1-10 хп, тоді елементарно. Я взяв тараном на Тигрі Е-75 з кількома хп.

Про трикутничок також цікавить. Раніше думав що він з"являється коли впіння підвищуються на 1%, але це не так. Закономірності не бачу.

Підскажіть що брати другим скілом на Фєді:

1 скіл:

командир - 6 відчуття

наводчик - маскування

мєхвод - маскування

радист - радіоперехват

заряджаючий 1 - маскування

заряджаючий 2 - ще не доріс до 1 скіла.

Plum, а в тебе точно 152мм? Щось аж не віриться в такі трабли...

Опубліковано

VadimM теж на Федоті катаюся."Жую кактус,плачу",а всерівно їзджу.Перед боєм,якщо в топі,вибачаюся перед командою,що сток.Але вже 30000 лишилося до топ пухи.Надіюся,що ситуація поміняється кардинально.Прокачені ходова і перед топ двигун.Екіпаж з Яги пересаджений,навчений...Коротше чекаю...

Опубліковано

Я спочатку топ-двигун відкрив, чекати накопичення 60 000 досвіду на "пушку от Мауса" стало суттєво веселіше. Швидко займаю позицію, швидше її змінюю і тп. Тим більше що ним я часто рашу, особливо коли в противника нема Ісу з БЛ-10 та Льов. Всім іншим можна сміливо підставляти лоба (про французів мовчу, їм ти щойно підставляв лоба, а вже корму потрошить).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...