Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Phoinix прислухайся до поради MANJAK11. Я продав його як тільки заробив на Т-34. Мені А-20 геть не сподобався (БТ-7 та БТ-2 в мене до сих пір в гаражі), хоча я навіть встановив на нього найкращу пушку. І не світи відразу - зачекай секунд зо декілька десятків щоб ворог роз'їхався з бази, бо виносять з першого пострілу навіть не встигнувши засвітити.

yura2281 я від коментів ржав до сліз!!! :D

Опубліковано

Мені А-20 геть не сподобався (БТ-7 та БТ-2 в мене до сих пір в гаражі)

А-20 бабло добре заробляє, а от БТ-7 та БТ-2 взагалі не сподобались.

а за поради дякую:beer:

Опубліковано

Phoinix чесно я не зміг заробляти нажаль, мабудь толком не знаю як... живучесті там маловато і я у 99% був останнім у списку команди з виносом у перших номерах... коли почекати трошки, то можно виловити арту їхню десь у віддаленому куточку, мені так камікадзе дали бо на арту йшов на таран :) - але це було дууууже не часто.

Доречі граючи різними видами техніки розумієш де їх потім краще шукати і шо від них чекати :)

Опубліковано

Дивно... я колись спробував А-20, купив у стоці, 50% екіпаж, для фарму чисто. Бій - 60 секунд живеш, засвічуєш 10 танків, ні разу не пуляєш, вбивають, вихід - 7-8к при програші, 15к при виграші, ремонт 2к І це за 2 хвилини!! Потім граєш іншим танком і по кругу. :blink: Як на ньому можна не заробляти? В маньяка11 вже "розвідників" мабуть за сотню перевалило і бабла пару лямів тіко на А-20 і Лео назбиралось.

Опубліковано

бабло заробляють всі :), важлива кількість бабла!

а БТ-7 - кльовий легкий танк, правда продав, бо тре місце в гаражі, як раз Т34-85 намалювався.

чи далі в ліс (тобто прокачуюсь), тим товщі партизани... і тактику приходиться трошки змінювати.

Самий прикол був коли на PzIII попав в бій, де самий хреновий танк був Т-34, і ні одної арти :lol:, команда з мене постібалась, і запропонували постріляти по метеликах, тож чесно наробивши шухеру в стані ворога, благополучно "пал смертю храбрих".

а ще бісить карта "комарин" :) і танк М3 Lee мене доб’є :blink: ,щось не дуже виходить цим трьохбашенним чудом американської мислі грати... якийсь недотанк, недоПТ. а кидать не хочеться, до Шермана фігня осталась ),і на Т1 нада накосить^_^.

Доречі граючи різними видами техніки розумієш де їх потім краще шукати і шо від них чекати

100%

Опубліковано

Велодень! нажаль жодного разу в мене так не вийшло пограти :(, щось я не так робив.

так і єсть ,фармив ним поки Stug III не прикупив, ну не кожен заїзд канєшно, але грошики заробляв ним.

Опубліковано

На свому сайті присвятив грі навіть невеличку статтю))

http://gamedev.org.ua/index.php/news/109-world-of-tanks-

Касперський по ссилці трояна находить:

обнаружено: троянская программа Trojan-Downloader.JS.Agent.fwe URL: http://gamedev.org.ua/index.php/news/109-world-of-tanks-//index

по статті:

Маскують тільки стоячі дерева, звалені не маскують. Інформаія від розробників.

Опубліковано

На свому сайті присвятив грі навіть невеличку статтю))

http://gamedev.org.ua/index.php/news/109-world-of-tanks-

Касперський по ссилці трояна находить:

обнаружено: троянская программа Trojan-Downloader.JS.Agent.fwe URL: http://gamedev.org.ua/index.php/news/109-world-of-tanks-//index

по статті:

Маскують тільки стоячі дерева, звалені не маскують. Інформаія від розробників.

Постучу зара до хостера поскандалю. Сволоти вони.

Прокачую наразі M3 Stuart. В ангарі КВ, Т-34 і Су-5 з M3 Stuart.

На рахунок дерев. Як ще я міг пояснити принцип дії фізики в грі?)

Опубліковано

На рахунок дерев. Як ще я міг пояснити принцип дії фізики в грі?)

Не знаю, але своїх читачів вводиш в оману - це 100%.

Опубліковано

Мне после патча тигра капец как начал нравицца, аж продавать не хочецца(а продавать нада денег на КТ не хватает), критов стало меньше вдвое + взялись откудато непробития и рикошеты не знаю с чем связано.. экипаж на 100% прокачан + скилы по 80% а как поставил недавно досылатель дык это ваще зверюка стал.. Как тама КТ вплане фарма кто знает?

Опубліковано

су8 фармит... если попадать в энэми конечно... но покуда ета арта, и су5 тоже, сильно кривая - причем разброс стремится не к центру, а к краям "области сведения" (!)

посему чтобы нарубить бабла надо прикрутить топ-ган и запастись терпеньем - пулять на артовой карте по явно стоящим танкам ..

я как-то раз семь фрагов набил ею + медалька "коса смерти" - ван шот ван хэд..

на неартовых картах УГ.

планирую прикупить су-100 .. поидее потолще шкура и толще дудка отосительно су-85. . должен быть профит

Опубліковано

я тож на т 34-85 фармлю открыл т 43 а денег нету :rolleyes: купить его та и желания . Нада качнуть его без покупки сразу т 44 купить :unsure: . Кто фармит на а -20 сока за бой в среднем дают денег?

Опубліковано

yura2281 а ті всі шкуркі то тільки для мого танка, всі інші не бачать тої розмальовки? І чомусь я там скачати не можу - антивірус блокує ссилку.

Опубліковано

Кто фармит на а -20 сока за бой в среднем дают денег?

всередньому 5к це якщо не винесуть(екіпаж 71% обучений)

інколи і по 7к попадає

Опубліковано

Тут знайшо дещо http://www.playground.ru/files/world_of_tanks/

весчь :0123: :0123: :0123: Особенно точки пробития танков

Кто фармит на а -20 сока за бой в среднем дают денег?

всередньому 5к це якщо не винесуть(екіпаж 71% обучений)

інколи і по 7к попадає

Мда... не особо фарм то на т 34-85 10-15 к

Опубліковано

нє, ну народ, хоче всьо і сразу :). поки ви прокачаєте свій Т34-85, щоб відкрити наступний танк, кредитів набіжить так нічогенько, так що не переживайте. а так як граєте ви мінімум 3-ма танками, то з кожного по чуть, і все гуд. У мене особисто нема проблем з кредитами, це при тому, що у мене зараз не преміум, і я постійно купляю ремкомплекти, і всяку лабуду, яка допомагає вижити (вот вчора маскувальну сітку на Штуг притарив+стереотрубу :)

VaLeRa,

да, шкурки бачиш тільки ти, тобто ефект "чісто естетічєскій" :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...