fantazy Опубліковано 25 Березня, 2007 в 15:23 #1 Опубліковано 25 Березня, 2007 в 15:23 Чи можна убрати або краще пересунути нище Новости Hi-Tech ? Було так удобно як раніше... Можна, не можна ?
hawk Опубліковано 25 Березня, 2007 в 20:03 #2 Опубліковано 25 Березня, 2007 в 20:03 Підтримую. Гадаю краще поміняти місцями "Новости Hi-Tech" та "Останні повідомлення"
@Andrew@ Опубліковано 25 Березня, 2007 в 20:15 #4 Опубліковано 25 Березня, 2007 в 20:15 а я вже 2 день хочу створити таку тему а завжди фтикаю, респект за тему ! адміни зробіть так я просить народ, а то вже дуже тупо стало !
fantazy Опубліковано 28 Березня, 2007 в 20:24 Автор #5 Опубліковано 28 Березня, 2007 в 20:24 і ше одне не вимушене прохання... перенести оцю частину про КС... шоб була не пісня Новости Hi-Tech, а після ост. сообшєній... як раніше тобто....
mix_forever Опубліковано 15 Травня, 2007 в 06:55 #6 Опубліковано 15 Травня, 2007 в 06:55 А давайте не будем превращать борду в подобие свитлана. Не нравится вам что-то не пишите. Здесь же никто никого силой не держит и каждый имеет право на свое личное мнение.
Адміністратори kmd Опубліковано 15 Травня, 2007 в 07:00 Адміністратори #7 Опубліковано 15 Травня, 2007 в 07:00 факт.
D@ve Опубліковано 15 Травня, 2007 в 07:08 #8 Опубліковано 15 Травня, 2007 в 07:08 А в мене питання, це нормально, що людина, яка тут є модератором, дозволяє собі мене ображати, при чому ні за що, при чому регулярно? У відповідь на такі речі у вас нічого не робиться??? Побажання до адміністраторів: контролювати поведінку модераторів, інакше скоро це буде нагадувати тільки помийну модераторську яму, де решта людей нічого не може зробити.Хто з наших модераторів Вас образив? В якій темі? Лінкі будьте ласкаві.
difoto Опубліковано 15 Травня, 2007 в 09:10 #9 Опубліковано 15 Травня, 2007 в 09:10 2 Юлямпочка Я являюсь модератором разделов ФОТО и ВЕЛО , а к вопросу об уборке мусора отнесся как рядовой пользователь и имею свое личное мнение. Если ВЫ не заметили, я к ВАМ обращался на ВЫ и был предельно корректен с извинениями, которые были практически вкаждом моем сообщении, касавшемся ВАС. ВЫ же , называя меня по-разному недоразвитым типом в бессилии ответить что-либо аргументированно, пишете сюда жалобы администрации. В каждом посте есть кнопка "! Report" , жмите и на здоровье жалуйтесь на меня администрации, а не гадьте тут своими анонимками "кое-кто меня обижает". ЗЫ ВАС в детстве ябедой не обзывали?
Yarchik Опубліковано 15 Травня, 2007 в 11:21 #10 Опубліковано 15 Травня, 2007 в 11:21 Я являюсь модератором разделов ФОТО и ВЕЛО , а к вопросу об уборке мусора отнесся как рядовой пользователь и имею свое личное мнение. Если ВЫ не заметили, я к ВАМ обращался на ВЫ и был предельно корректен с извинениями, которые были практически вкаждом моем сообщении, касавшемся ВАС. ВЫ же ... Коли в інеті переходять на "Ви", в реалі вже давно б'ють морду... Юлямпочка, difoto - добра і всесторонньо розвинена людина, яка широко відома в вузьких колах своєю толерантністю і виваженістю Це правда. Вам треба познайомитися в реалі. На шашлику, на велогонках. Ви помиритесь. Це - по-перше. По-друге. Який (я не побоюсь цього слова) божественний шашлик у діфото виходить... а ще якщо м'яса не зажме - то ващє атас... По-третє: приходить Богатирьова до Януковича, і каже: "Там Ахметов після перенесеної мною пластичної операції мене обзиває "морда с подтяжками"... насваріть його, Вікторе Федоровичу... негоже - я ж лідер парламентської коаліції". І як ти думаєш, що сказав Віктор Федорович Ринату Леонідовичу? Так ото я провів аналогію між тим, що скажуть адміни для difoto... І наостанок. Жінок тут мало (на жаль чи на щастя - історія замовчує). І вас (осіб жіночої статі) тут люблять апріорі. Difoto в тому числі. От я в дитинстві скубав за кіски тих дівчаток, які мені подобались. Їм це не подобалось, та менше з тим. Може, difoto теж просто вирішив поскубати за кіски? (гусари, малчать!!!) Луцькобордова народна мудрість: "Хочеш посваритися з нормальними людьми - напиши щось в "Політика і тд і тп"".
mix_forever Опубліковано 15 Травня, 2007 в 11:27 #11 Опубліковано 15 Травня, 2007 в 11:27 У... Як все запущено... Пости Юлямпочки шос мені нагадують... Тіко от не можу пригадать шо саме... А... Осел идет вперед, повозку тащит, Воображая, Что он достигнет неба, где обрящет Блаженство рая, Где все ослы избавятся от тягот И мордобоя, Где львы и волки с ними рядом лягут У водопоя. И было так: один режим сменялся Другим режимом, Но свод небес, как прежде, оставался Недостижимым. Осел с поклажей двигался устало, Но постепенно Его питать в дороге перестало Надежды сено. Тогда, чтоб не свалил страдальца голод, Ему сказали, Что не на небе,— на земле тот город, Где нет печали, Где нет нужды, просторы многотравны И благовонны, Где нет бича, все твари равноправны, Добры законы. Осел поверил,— с горя, с перепугу Не понимая, Что он все время движется по кругу, И боль немая Ему не открывала правды жесткой: «Безумной целью Ты одержим. Плетешься не с повозкой, А с каруселью. На ярмарке на ней кружились боги, Ушли отселе И позабыли, разумом убоги, О карусели». И вот осел все вертится по кругу, Воображая, Что движется к сияющему лугу, К блаженству рая.
Yarchik Опубліковано 15 Травня, 2007 в 12:00 #12 Опубліковано 15 Травня, 2007 в 12:00 Важкий випадок... залишається тільки шашлик.
Адміністратори kmd Опубліковано 15 Травня, 2007 в 12:57 Адміністратори #13 Опубліковано 15 Травня, 2007 в 12:57 Саперави
D@ve Опубліковано 15 Травня, 2007 в 13:02 #14 Опубліковано 15 Травня, 2007 в 13:02 Вже ніхто й не памятає, з чого ж тема то почалась...
difoto Опубліковано 16 Травня, 2007 в 06:39 #16 Опубліковано 16 Травня, 2007 в 06:39 Вопрос исчерпан. Дам я люблю. Розы им дарить велю!
Plum Опубліковано 16 Травня, 2007 в 07:10 #17 Опубліковано 16 Травня, 2007 в 07:10 Важкий випадок... залишається тільки шашлик. І кого ти пропонуєш на шашлик пустити?
Yarchik Опубліковано 16 Травня, 2007 в 10:33 #18 Опубліковано 16 Травня, 2007 в 10:33 І кого ти пропонуєш на шашлик пустити? Якщо по вазі - то... доведеться вам між мною і Маньяком11 вибирати... Подумав оце. Значить, на наступну форумну тусовку з шашликом - я не йду...
Yurik Опубліковано 16 Травня, 2007 в 10:39 #19 Опубліковано 16 Травня, 2007 в 10:39 Подумав оце. Значить, на наступну форумну тусовку з шашликом - я не йду... Ми своїх не їмо
Юлямпочка Опубліковано 16 Травня, 2007 в 10:56 #20 Опубліковано 16 Травня, 2007 в 10:56 У... Як все запущено... Пости Юлямпочки шос мені нагадують... Тіко от не можу пригадать шо саме... А... Осел идет вперед, повозку тащит, Воображая, Что он достигнет неба, где обрящет Блаженство рая, Где все ослы избавятся от тягот И мордобоя, Где львы и волки с ними рядом лягут У водопоя. И было так: один режим сменялся Другим режимом, Но свод небес, как прежде, оставался Недостижимым. Осел с поклажей двигался устало, Но постепенно Его питать в дороге перестало Надежды сено. Тогда, чтоб не свалил страдальца голод, Ему сказали, Что не на небе,— на земле тот город, Где нет печали, Где нет нужды, просторы многотравны И благовонны, Где нет бича, все твари равноправны, Добры законы. Осел поверил,— с горя, с перепугу Не понимая, Что он все время движется по кругу, И боль немая Ему не открывала правды жесткой: «Безумной целью Ты одержим. Плетешься не с повозкой, А с каруселью. На ярмарке на ней кружились боги, Ушли отселе И позабыли, разумом убоги, О карусели». И вот осел все вертится по кругу, Воображая, Что движется к сияющему лугу, К блаженству рая. а хто хоть автор, щоб я знала, з яким віслючком мене порівнюють? Вопрос исчерпан. Дам я люблю. Розы им дарить велю!
Юлямпочка Опубліковано 16 Травня, 2007 в 11:12 #21 Опубліковано 16 Травня, 2007 в 11:12 А чому нема мамсько-папсько-дитячої гілки і літтворчості? Чи я неуважно дивлюсь?
Plum Опубліковано 16 Травня, 2007 в 13:09 #22 Опубліковано 16 Травня, 2007 в 13:09 А чому нема мамсько-папсько-дитячої гілки і літтворчості? Чи я неуважно дивлюсь? неуважно дивишся: http://board.lutsk.ua/forums/index.php?showtopic=9068 І кого ти пропонуєш на шашлик пустити? Якщо по вазі - то... доведеться вам між мною і Маньяком11 вибирати... Ну а якщо по ніжності м'яса, то, напевно, в першу чергу з Юлямпочкою попрощаємось
Yurik Опубліковано 16 Травня, 2007 в 14:22 #23 Опубліковано 16 Травня, 2007 в 14:22 Ну а якщо по ніжності м'яса, то, напевно, в першу чергу з Юлямпочкою попрощаємось Ану не ображати жіночу половину Нікого їсти не будемо, ті часи давно минули Будемо їсти шашлик з баранини
Plum Опубліковано 16 Травня, 2007 в 14:52 #24 Опубліковано 16 Травня, 2007 в 14:52 Ану не ображати жіночу половину Нікого їсти не будемо, ті часи давно минули Будемо їсти шашлик з баранини І чим, по-твоєму, баран кращий за молоденьку симпатичну дівчину?
Юлямпочка Опубліковано 16 Травня, 2007 в 15:45 #25 Опубліковано 16 Травня, 2007 в 15:45 Ану не ображати жіночу половину Нікого їсти не будемо, ті часи давно минули Будемо їсти шашлик з баранини І чим, по-твоєму, баран кращий за молоденьку симпатичну дівчину? Гм, за молоденьку дівчину пасіба, канєшно, аж застіснялась . Але, давайте, не будем мене їсти . Краще вже барана, хоча я вегетаріанка, баранів не їм... І вапще, чого б кави не попити? А стосовно творчості і мамсько-папсько-дитячої гілки, то їх нема. Там є тільки кілька постів по творчості, але окремої теми "Творчість лучан" чи "Поети і прозаїки", чи ще щось в тому плані нема. А про мам і дітей, взагалі нема . А пачемуть? Не актуально?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.