Перейти до змісту

Що краще купити?

Який смартфон краще взяти?  

37 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Постало питання у виборі смартфона. Хотілося б почути ваші рекомндації який краще взяти. І попрошу обгрунтувати вибір чим той чи інший девайс кращий від іншого.

Опубліковано

Сам имею Е50. Попробую "прорекламировать" :blink:

N72 уже устаревшая модель

на 3250 очень много жалоб

Е60 в целом хорош, но мне не нравиться размер

я перешел на Е50 с N80, это тот-же Е60 только с камерой и слайдер(и в два раза дороже:lol:)

Ну и как на меня дизайн Е50 супер, плюс батарея дня на 3-4, против невсегда одного у N80

Опубліковано

Yurik, а почему ты хочешь именно на симбиане смартфон? может есть смысл посмотреть в сторону WM2005 (смарты HTC) или вообще PalmOS (скажем Treo)

Опубліковано

Ще важливу роль відіграє ціна апарата. Недумаю, що я знайду смарти від WM2005 чи PalmOS по такій ціні як вказані у голосуванні. Якщо є щось по ціні не більше 1800 грн. то можна було б взяти

Опубліковано

цілком підтримую TreNeRа. Також мав N80. Ну і кучу інших смартів (в тому числі і на Symbian починаючи з версії 6.0, на Windows Mobile 2003 Smartphone Edition і 2005 Phone Edition). Зараз користуюсь Е50 (вже другим) і цілком задоволений.

Смарт на WM2005 -- штука дуже класна, з кучою функцій і можливостей. Але як телефон (дзвонити + писати повідомлення) особисто мені він не дуже зручний. Якщо потрібен нормальний телефон, але разом з тим серсорний дисплей і доступ до максимально можливої бази софта (в тому числі безкоштовного та вареза), то віддаю перевагу зв'язці смарт на симбіані + КПК на WM2005.

Я особисто зараз хочу купити КПК на вінді, бо маю потребу постійно вносити корективи в кілька xls-файлів, а для Е50 нормального (не тормознутого) редактора таблиць немає.

Опубліковано

Есть еще такой интересный девайс как НОКИА Е61. Как альтернатива связке "смарт на симбіані + КПК на WM2005" Но это уже на любителя. Так-же юзал я и СониЭрикссон М600. Тоже альтернатива связке "смарт на симбіані + КПК на WM2005". А М600 вроде собираются апгрейдить ВайФаем:)

2Plum Вместо КПК на WM2005 я думаю об этом этом

Опубліковано

Бачу є голоси за Nokia N72 і за Nokia 3250, а вот ніхто не написав чому саме проголосував за даний девайс. Оголосіть будь-ласка свою думку

Опубліковано

Недавно прикупил Nokia e-61. Аппарат супер. Особенно порадовала батарея, с включенным синезубом и нагрузкой примерно 1,5 ч/день разговоров, а также неприрывним клаценьем продержалась 4 суток. Стоит еще упомянуть этот впечатляющий экранчик. И вообще Nokia постаралась.

http://www.topwords.com.ua/Mobilnews/katal...a/nokia_e61.htm

Опубліковано

Перш ніж вдруге купити Е50, я довго (цілих півтора дні :D) придивлявся до Е61. Не спорю -- девайс класний, і навіть дуже. WiFi, потужна батарея, великий дисплей, SIP-профіль, вбудований софт для редагування документів *.doc та *.xls -- все це заставляє поважати цей апарат. Але відсутність Т9 і практично нульова можливість сліпого набору текстів (наприклад СМС, коли їдеш за кермом) ну і не зовсім зручний розмір (особливо враховуючи, що літо на носі) все-ж переконали мене взяти Е50. До того ж я досить часто міняю телефони (кожних кілька місяців), а Е61, думаю, в Луцьку продати не так вже й просто.

Опубліковано

Да, не спорю, Е-50 тоже хорош. Ты упомянул смс, я уже толком и не помню когда пользовался этим сервисом. Полная клавиатура весьма удобна при наборе мейлов и общении онлайн. А камера в трубе мне вааще ненужна, для этих целе имеется цифровой фотик. Мне труба обошлась в 1900 с гиговой флешкой. А вот сегодня знакомый заходил в "Евросеть" в "Глобусе" там, такой аппарат стоит около 2100(точно не помню) с базовым набором. Так что я смотрю цена на этот экземпляр идет в обратную сторону :)

Опубліковано

Вот и я себе взял Е61. Кайфофый смарт. Вчера пробывал говорить по скайпу, получилось :jeer: Чатится с него самое оно. А для звонков Е50 оптимал.

Опубліковано
Вот и я себе взял Е61. Кайфофый смарт. Вчера пробывал говорить по скайпу, получилось :) Чатится с него самое оно. А для звонков Е50 оптимал.

Поддерживаю, юзаю сей девайс (Е-61) около месяца и менять не собираюсь ближайшие пол года :jeer:

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Юзаю Е50-2. відмінний смарт. шукав саме цю модифікацію без камери, оскільки вона взагалі мені не потрібна. батарея як для смарта тримає нормально, корпус без люфтів, в кармані майже не відчувається.єдине що спочатку було не зручно після 6600 так це кляпати на кнопку меню, але привик буквально за 2 дня. також при виборі придивлявся до Е60 та Е61, але в цього більше дизайн сподобався. він мені чимось нагадує Sony J5 після якої залишились приємні враження.

Опубліковано

Чесно говоря не понял красоты этого девайса. Как по мне лучше взять Е65 и GPS Module LD-3W. Все естественно моя сугубая ИМХА. Очень нишевый продукт. Как полноценный навигационный прибор врядли удобен, так, только побаловаться.

Опубліковано

Я вже давно користуюсь своїм смартфоном як навігатором (встановлений ТомТом) для поїздок за кордон і для мене краще коли все в одному :)

і до речі саме цим приймачем LD-3W користуюсь

Опубліковано

Я ще брав по 140$ але це ще перед новим роком було зараз якщо пошукати можна найти за 100 до речі в комлекті є автозарядка як в нових Нокіях

смарт 6600

• 1 місяць потому...
Опубліковано
Бачу є голоси за Nokia N72 і за Nokia 3250, а вот ніхто не написав чому саме проголосував за даний девайс. Оголосіть будь-ласка свою думку

Дуже всім рекомендую брати Нокіу 3250, сам таким користувався десь 9 місяців телефон просто супер:

1. В першу чергу тому що ніякий Wallkman від Sony Ericsson не переплюне його по якості звуку(зараз юзаю Sony Ericsson M600 і вцьому переконався). Єдине що це не влаштовує то це оригінальна гарнітура від 3250 в ній дуже погані баси, але відмінні високі частоти. Тому завжди користувався оригінальною гарнітурою від 6280 в якій баси було просто відмінні. :ok: В купі 3250 і гарнітура від 6280 по звуку не зможе переплюнути даже самий дорогий плеєр якої б фірми він не був.

2. По друге операційна система в нього Symbian 9 а тому прогамного забезпечення на цей телефон не бракує.

3. В третіх самий корпус з середини залізний а по бокам є металічні вставки. Телефон не раз падав, йому нічого не було. Єдиним не доліком корпусу є задня кришка яка через певний час дуже добре подряпалась.

4. Батерея на 5+ . 10 годин музикі при повній зарядці. Перевіряв на власному апараті.

5. Дуже добре робити фотографії оскільки конструкція його у вигляді трансформера+допоміжні кнопки для фотографування. На компютері фоткі супер, але тількі при відповідному освітленні, оскільки вспишкою цей телефон не обладнаний.

Але взагалі при користуванні то тількі одні плюси. Всім ражу купувати. :ok:

Опубліковано
Єдине що це не влаштовує то це оригінальна гарнітура від 3250 в ній дуже погані баси, але відмінні високі частоти. Тому завжди користувався оригінальною гарнітурою від 6280 в якій баси було просто відмінні. :ok: В купі 3250 і гарнітура від 6280 по звуку не зможе переплюнути даже самий дорогий плеєр якої б фірми він не був.

В мене також 3250, а гарнітура від 6288, да звучить непогано, але не катить ні в яке порівняння з

I pod'ом і нормальними вухами для нього.

Опубліковано

Дуже всім рекомендую брати Нокіу 3250, сам таким користувався десь 9 місяців телефон просто супер:

1. В першу чергу тому що ніякий Wallkman від Sony Ericsson не переплюне його по якості звуку(зараз юзаю Sony Ericsson M600 і вцьому переконався). Єдине що це не влаштовує то це оригінальна гарнітура від 3250 в ній дуже погані баси, але відмінні високі частоти. Тому завжди користувався оригінальною гарнітурою від 6280 в якій баси було просто відмінні. :ok: В купі 3250 і гарнітура від 6280 по звуку не зможе переплюнути даже самий дорогий плеєр якої б фірми він не був.

2. По друге операційна система в нього Symbian 9 а тому прогамного забезпечення на цей телефон не бракує.

3. В третіх самий корпус з середини залізний а по бокам є металічні вставки. Телефон не раз падав, йому нічого не було. Єдиним не доліком корпусу є задня кришка яка через певний час дуже добре подряпалась.

4. Батерея на 5+ . 10 годин музикі при повній зарядці. Перевіряв на власному апараті.

5. Дуже добре робити фотографії оскільки конструкція його у вигляді трансформера+допоміжні кнопки для фотографування. На компютері фоткі супер, але тількі при відповідному освітленні, оскільки вспишкою цей телефон не обладнаний.

пункты 2-5 просто просмеялись! Афтору - зачьот!

это вроде как " покупайте Жигули, у них все четыре колеса накачиваются!"

пункт 1-й отдельно: да не обсерется любая нокия пародировать любой сонерик W- серии. И слышал я и АйПод и нокию N70 N72 и слушал W810 & K790(личный свой)

Пардон, но нокия в данном вопросе просто стоит на остановке:"А где тут в газенваген афтобус?"

АйПод выше Walkman, но несущественно.

Спасиба. Дасвидания. :ok:

Опубліковано

пункты 2-5 просто просмеялись! Афтору - зачьот!

это вроде как " покупайте Жигули, у них все четыре колеса накачиваются!"

пункт 1-й отдельно: да не обсерется любая нокия пародировать любой сонерик W- серии. И слышал я и АйПод и нокию N70 N72 и слушал W810 & K790(личный свой)

Пардон, но нокия в данном вопросе просто стоит на остановке:"А где тут в газенваген афтобус?"

АйПод выше Walkman, но несущественно.

Спасиба. Дасвидания. :ok:

Те шо ти чув Н70 і Н72 це ще нічого не означає бо проти цього телефона по звуку навіть Н80 отдихає, а якщо ти не чув то цей телефон із лінійки музикальних телефонів як і Н91 і Wallkman і близько не стояли біля цього апарату по звуку.

Опубліковано
Те шо ти чув Н70 і Н72 це ще нічого не означає бо проти цього телефона по звуку навіть Н80 отдихає, а якщо ти не чув то цей телефон із лінійки музикальних телефонів як і Н91 і Wallkman і близько не стояли біля цього апарату по звуку.

А мені взагалі то не музичний телефон треба :ok: А головне в ньому щоб було більше саме функцій смартфона і щоб в ньому було менше глюків, а 3250 щось довго "думає" перед тим як щось відкриється, чи це може такий телефон в руки попав

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...