Перейти до змісту

Запитання та пропозиції до адміністрації Adrenalin Сity

Соромітник

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

скажімо чесно, в Проміні було не краще і плюс фільми були не першої свіжості.

Так.

Але на горбатих не рівняються.

Краще вже рівнятися тоді на Рівне, де є кілька кінотеатрів з досить непоганою якістю як картинки, так і звуку. І до них не треба пертися аж на край міста.

• Відповідей 171
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Запитання таке, що будете робити коли відкриється "Порт Сіті"?

Як будете заманювати людей, цінами чи там ще якими атракціонами?

та закриються нафіг. Але Адреналін то ж не тільки кіно. Їм у такій ситуації потрібно щось робити ВЖЕ.

Опубліковано

.

Запитання таке, що будете робити коли відкриється "Порт Сіті"?

Як будете заманювати людей, цінами чи там ще якими атракціонами?

ПортСіті - торговий центр з елементами розваг, Адреналін-сіті - розважальний центр з елементами торгівлі

пересікатися будуть кінотеатром ну і від сили ще декількома атракціонами.

тому, думаю, заважати одне одному сильно не будуть.

а кінотеатр адреналіна - так його мабуть і відкривати не варто було в такому форматі як воно є. Тому переживати із-за закриття не буде ніхто з клієнтів.

Хоча (десь я вже писав то) якщо в Портсіті зроблять таку ж дурість і будуть тянути сінему самотужки - то буде в Луцьку 2 конкуруючі лайно-кінозали. Якість може принести лише якась велика мережа типу "Планета кіно"

Опубліковано

Кінотеатр "Промінь" не путайте, там за свої пару рублів цілком знаєш на що йдеш.

В "Порт Сіті" думаю ті самі, хто "мутив" кінотеатр в Адреналіні, "замутять" і в Порт Сіті :) Порт Сіті виграє розташуванням, зручніше чим Адреналін.

Опубліковано

Якщо хтось був у Києві у "OCEAN Plaza", то могли побачити, що там аж 8!!! кінотеатрів. Правда зали не дуже великі, але завжди повні і у кожному різний фільм і обладнання суперське. Якщо подібне у ПортСіті замутять - то буде гуд!

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Маю пропозицію до кінотеатру в Адреналін сіті. Вже не перший раз з цим стикаюсь, можливо комусь теж буде корисно.

1) на сайті власне кінотеатру немає категорії "Зворотній зв'язок", що є не дуже зручно, оскільки не мала куди звернутись зі своєю пропозицією. Знадобилось трохи часу, щоб знайти цю тему на Борді. Сподіваюсь, адміністратори прочитають моє повідомлення.

2) ну і друге. Бронюю квитки он-лайн. Наприклад, забронювала три квитки, потім з'ясувалось, що одна людина не зможе піти, або навпаки ще одна людина добавляється, але я вже не можу так би мовити "добронювати" квиток, а коли повністю скасовую своє замовлення в особистому кабінеті, то заново забронювати квитки на цей самий фільм і цей самий сеанс я вже не можу. Трошки це все непродумано. Вважаю, що можна зробити доступною послугу зміни свого замовлення до певного часу (ну наприклад, за годину до фільму змінювати вже не можна, або якимось іншим чином зробити цю послугу зручнішою для глядачів).

Опубліковано

адміністрація Адреналін-сіті ніколи не заморочувалась такою туфтою як "зручність для клієнта"... тому їх і не цікавить зворотній зв'язок. Їм просто пофігу бо альтернативи в населення немає поки що.

Опубліковано

Наприклад, забронювала три квитки, потім з'ясувалось, що одна людина не зможе піти, або навпаки ще одна людина добавляється, але я вже не можу так би мовити "добронювати" квиток, а коли повністю скасовую своє замовлення в особистому кабінеті, то заново забронювати квитки на цей самий фільм і цей самий сеанс я вже не можу.

Теж стикнулась з таким недавно. Повторно замовити вдалося тільки після 24:00 коли база обновилась.

Опубліковано

бо альтернативи в населення немає поки що.

ключові слова "поки що". Їм (адміністрації "Адреналін Сіті) потрібно було б вже починати задумуватися, як вони будуть боротися за клієнта, коли добудують та відкриють "ПортСіті" (а там і розташування зручніше, і думаю спектр послуг та їх якість буде набагато вище).

Опубліковано

Маю пропозицію до кінотеатру в Адреналін сіті. Вже не перший раз з цим стикаюсь, можливо комусь теж буде корисно.

1) на сайті власне кінотеатру немає категорії "Зворотній зв'язок", що є не дуже зручно, оскільки не мала куди звернутись зі своєю пропозицією. Знадобилось трохи часу, щоб знайти цю тему на Борді. Сподіваюсь, адміністратори прочитають моє повідомлення.

2) ну і друге. Бронюю квитки он-лайн. Наприклад, забронювала три квитки, потім з'ясувалось, що одна людина не зможе піти, або навпаки ще одна людина добавляється, але я вже не можу так би мовити "добронювати" квиток, а коли повністю скасовую своє замовлення в особистому кабінеті, то заново забронювати квитки на цей самий фільм і цей самий сеанс я вже не можу. Трошки це все непродумано. Вважаю, що можна зробити доступною послугу зміни свого замовлення до певного часу (ну наприклад, за годину до фільму змінювати вже не можна, або якимось іншим чином зробити цю послугу зручнішою для глядачів).

це було зроблено для того, щоб одна людина не могла забронювати "весь зал"...

на даний момент діють обмеження:

- можна забронювати не більше 10 квитків;

- заборонено "добавляти" місця до попереднього замовлення;

- може бути заброньвано не більше ніж половина залу (вього броні через сайт).

"змінити замовлення" можна тільки по телефону... вводити "обмеження по часу" або робити інші зміни - це тільки б ускладнило "функціонал сайт" (програмно), тому було прийнято рішення - заборони всі зміни....

на рахунок "зворотнього зв'язку" - можна залишати питання в коментарі до фільму... робити щось окремо поки не планується (просто щоб не "читати" спам, якого раніше було дуже багато на форумі Адреналіну)

Ну то можна зробити обмеження в бронюванні, тобто можливість здійснювати зміни в замовленні в межах 10 заброньованих місць через один особистий кабінет, в чому проблема, просто треба комусь зайнятись цим і трішки помізкувати, як зробити сайт зручнішим для глядача. Я вважаю, що добронювати місця - це нормальна послуга. Те, що Ви пишете про "функціонал" сайту, іншим сайтам кінотеатрів доступно, можливо варто перейняти досвід. В он-лайн-бронюванні втрачається взагалі весь зміст і потреба, якщо все одно доводиться уточнювати чи робити зміни по телефону.

І знову ж таки на рахунок зворотнього зв'язку, до чого тут коментарі до фільму, якщо наприклад питання до адміністрації кінокомплексу чи скарга на роботу кінокомплексув цілому або окремої його послуги, то в коментарі до якого конкретно фільму це писати??? Послуга зворотнього зв'язку - це елементарна послуга, доступна на більшості сайтів тих закладів, які надають послуги. Думаю, можна якось вже розібратись із спамом.

Ви самі не розумієте, що пишете, а судячи з Вашого стилю відповіді, Вас так все дістало, що я мабуть ще маю подякувати, що Ви мене нах не послали зі своєю писаниною.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

наскількі мені відомо відповідальний за звук в адреналіні директор кінотеатру промінь. Принаймі був тоді коли відкрили синю залу. Чув від працівників кінозали. ( інформація не перевірена ! )

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

на рахунок "зворотнього зв'язку" - можна залишати питання в коментарі до фільму... робити щось окремо поки не планується (просто щоб не "читати" спам, якого раніше було дуже багато на форумі Адреналіну)

в коментарі до якого фільму можна лишити запитання/скаргу на тему: навіщо робити анонс фільму усередині кінотеатру (афіші, трансляція по телевізору в головному фойє, а також анонс у рубриці "Незабаром" на сайті кінотеатру), про те, що з 16 травня стартує прем'єра фільму "Великий Гетсбі", коли фільм не те що не починає транслюватись, а взагалі при наближенні терміну зникає будь-яка інформація про нього??? це взагалі в голові не вкладається... є анонс - є очікування глядачів, а тут - бац, хрін вам, а не Гетсбі, розмріялись! :0017:

Опубліковано

в коментарі до якого фільму можна лишити запитання/скаргу на тему: навіщо робити анонс фільму усередині кінотеатру (афіші, трансляція по телевізору в головному фойє, а також анонс у рубриці "Незабаром" на сайті кінотеатру), про те, що з 16 травня стартує прем'єра фільму "Великий Гетсбі", коли фільм не те що не починає транслюватись, а взагалі при наближенні терміну зникає будь-яка інформація про нього??? це взагалі в голові не вкладається... є анонс - є очікування глядачів, а тут - бац, хрін вам, а не Гетсбі, розмріялись! :0017:

Якщо дуже хочеться подивитись, їдьте сюди http://kino.rovno.ua/ua/archive/668/

Опубліковано

Якщо дуже хочеться подивитись, їдьте сюди http://kino.rovno.ua/ua/archive/668/

та це зрозуміло, просто бісить сам принцип роботи цього чудо-комплексу!

Опубліковано

да ще не довго залишилось тому чудо-комплексу, а жаль, задум вроді був і них непоганий :(

тільки б робили там все для людей, а не по принципу, "заплатив і йди звідси побистріше"

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Еще один здоровенній МИНУС адреналину, а особенно администрации.

Искал, где отпраздновать ДР дочки, заехал в стоп-кадр, ценs конечно не дешевые, прикинули стол на 20 человек. сумма в пределах 4000 грн, в принципе терпимо, (хотя это очень даже не мало как для наших луцких заведений, 100-150 грн на человека + свой алкоголь и фрукты в среднем везде), уже собрались делать заказ, но.....нам запретили принести самый главный подарок для доци - ИМЕНИННыЙ ТОРТ, мотивируя тем, что у них тожэе есть кондитерский цех.

Елки палки..я же не водку с собой хотел принести и не еду..а подарок ребёнку, а если бы не начался этот разгвор, мне бы что, запретили торт на стол поставить - ох и был бы скандальчик.

Короче я и так был не в восторге от данного заведения, а теперь и помимо, туда не ногой, да и рекламка им не очень хорошая пошла по устам.

Опубліковано

Проблема андриналіна це кадри, і тупоголові начальники які не можуть підібрати собі нормальні кадри, і тут не в зарплатах справа хто щось там скаже...

Тому скоро адреналіну буде просто гаплик, аплодисменти :)

А якщо серйозно то якби там зробили правильний підхід, то не страшні були б і конкуренти, всі б там тусувались, але там все через ОПУ, тому й так і є.

І це тупо відмовити людині яка хоче принести в твій заклад 4000 грн. - думаю було б більше, бо це день народження, через маленьке прохання з'їсти свій торт :) а якби ви сказали щоб готували з вашої картоплі, вони б мотивували те що у них є свій город :))

Я б мотивував все так, якщо хтось отравиться щоб до закладу не було ніяких притензій, бо в такому випадку ми не можемо гарантувати якісь вашого торту, тому прошу вас підписати додатковий папір (стандартна якась процедура має бути), і це ще додає великого плюса до іміджа закладу, тому він піклується про своїх клієнтів. І тоді будь ласка приносьте свій торт, ми його можемо винести коли вам буде потрібно, або може хочете щоб торт винесли в оригінальній формі, наприкдад торт принесе якесь звірятко (це якщо для дитини), а якщо для дорослих, то якась гарна дівчина з великими тітьками, чи там ще щось... , допоможемо вам його розрізати і так далі....

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Якщо ви при скасуванні броні на квитки (в кінозал) оплатите ЗАМОЛЕННЯ цього гріха, то вам ще й гроші повернуться! ;)

post-8369-0-32734100-1389170507_thumb.jp

Ну і по ділу - до працівників Адреналіну (до адмінів сайту):

Вирішив я забронювати квитки на сеанс кіно... Зареєстрований на сайті я вже був (трішки раніше вже бронював). Після закінчення процедури бронювання сайт мені видав номер броні та прізвище, на кого заброньовано... Тут я побачив, що прізвище вказано інше (я згадав, що бронював для знайомих), а йти на кіно має моя мама з моїми дітьми (бабуся з онучками) і щоб не виникло якихось там непередбачуваних проблем я вирішив відмінити бронь (побачив, що на сайті є відповідна "кнопка") і розібратись з прізвищем.

Насміявшись над "ЗАМОЛЕННЯМ", бронь я відмінив (сайт це підтвердив), знайшов де змінюється прізвище, змінив його, і знову пішов бронювати...

Але тут сайт мені сказав "на даний сеанс Ви вже забронювали" (ну чи щось типу того)... :_09:

...Заходжу в "Переглянути всі замовлення" (в "Особистому кабінеті") - пише

Да даний момент у вас немає жодного актуального замовлення. Перейти добронювання онлайн

Переходжу по запропонованому посиланню до "бронювання онлайн" - отримую

Ви вже замовляли квитки на цей сеанс. (Переглянути)
:0143: Переходжу знову і туди - результат вже очікуваний -
Даного замовлення не знайдено
:_28:

Для перевірки ще раз перехожу через "Особистий кабінет" до "Переглянути всі замовлення" - отримую очікуване

Да даний момент у вас немає жодного актуального замовлення. Перейти добронювання онлайн
(саме так, з помилкою "Да", ну це вже якби єрунда і не смішно).

...

Ну, реєструюсь по-новому, бронюю тіж самі бажані місця, все ок, все проходить, за бабусю спокійний... але! ...Ну якщо вже ти чіпляєш на сайт форму скасування броні - НУ ПЕРЕВІР, ЧИ РОБЕ ВОНО! Невже це так важко?!...

Короче, запитання: От нафіга на сайті взагалі запитується і згадується те ПРІЗВИЩЕ для броні, якщо все-одно видається НОМЕР броні??? А якщо ви вже так хочете знати прізвище, на кого бронь має бути, ну то чого немає можливості вказати його (те прізвище) в процесі бронювання?!?!

Хлопці (це я звертаюсь до адмінів сайту), я можу зрозуміти, що платять мало, вимагають більше, але якщо вже ти робиш щось, ТО РОБИ! Як казав мій батько: "Якщо ти вже взявся щось робити - старайся робити добре! ... бо "погано" - воно й само виходить..."

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...