Перейти до змісту

Графік припинення подачі гарячої води

lilechka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Залишається у мене час до понеділка щоб вибрати і встановити бойлер. А то друге літо я мучитись незбираюся( Хто який порекомендую на 2 людей :_29:

в мене встановлений на 80літрів, вистачає на 4-х але по-бистрому.

думаю на двох - 50 буде достатньо... хоча, якщо є місце то бравби більшого.

по ціні - не на багато дорожче, зате комфортніше буде.

• Відповідей 589
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Залишається у мене час до понеділка щоб вибрати і встановити бойлер. А то друге літо я мучитись незбираюся( Хто який порекомендую на 2 людей :_29:

Думаю такий варіант для 2-ох людей повністю підійде - Бойлер Round Standart VMR 50 литров. Сам таким користуюсь.

19215994_w640_h640_round_vmr_501.jpg

Опубліковано

Купив в суботу в Новій лінії бойлер на 50л за 800 грн + 120 проведення електроенергії + 300 сантехнічні причандали (Виробник Росія), сам встановив))))

Сьогодні зранку вже мився теплою водичкою, думаю таких як я на 33-му сьогодні було не багато)))))

Опубліковано

Мого будинку в списках нема,але сьогодні зранку тепле джерельце пересохло. Добре,що бойлер є.

Ну так в списке же адреса котельн, а не домов

Опубліковано

ДПЗ блін на місяць вимкнули :( ! І дивлячись на розкопки тих "археологів" :wacko: в дворі, аби за цей термін встигли.

2 Zalepok44 Певно такий: http://www.nl.ua/ru/...a_V_80_Lux.html ?

А я "Арістона" на 80л взяв в суботу, за 1050 (+110грн на супутні "сувеніри"), встановлював і підключав теж самостійно, то ввечері того ж дня вже мився :) Приємно!

Опубліковано

ДПЗ блін на місяць вимкнули :( ! І дивлячись на розкопки тих "археологів" :wacko: в дворі, аби за цей термін встигли.

2 Zalepok44 Певно такий: http://www.nl.ua/ru/...a_V_80_Lux.html ?

А я "Арістона" на 80л взяв в суботу, за 1050 взяв (+110грн на супутні "сувеніри"), то ввечері того ж дня вже мився :) Приємно!

Угу щось схоже, тікі в мене на 50л, і значку італії там нема(

Во знайшов: http://www.nl.ua/ru/santehnika/teplotehnika/vodonagrevateli/vodonagrevatel_Aquila_V_50_Lux.html

Опубліковано

До речі, завтра не буде і холодної води:

Ще раз нагадуємо лучанам, аби запаслися водою на завтра.

Так, за повідомленням Луцькводоканалуу, 18 липня 2013 року з 09.00 до 18.00 години припинять водопостачання правобережної частини міста (центральна частина міста, Привокзальний район, 33-й та 40-й квартали, район вулиці Рівненської та прилеглі вулиці).

Причина - проведення профілактичних робіт на центральних водогонах та насосних станціях.

Опубліковано

Підкажіть, які деталі потрібні для монтажу бойлера? Ато мені майстер наспівав деталей на 500 грн.

Труби металеві. На холодну воду потрібно тільки тройнік прикрутити для подачі води, а вот в гарячу трубу потрібно врізатись

Опубліковано

Підкажіть, які деталі потрібні для монтажу бойлера? Ато мені майстер наспівав деталей на 500 грн.

Труби металеві. На холодну воду потрібно тільки тройнік прикрутити для подачі води, а вот в гарячу трубу потрібно врізатись

Дивися я робив сам.

Холодна: тройник+шаровий кран на тройник+шланг 2м за (70 грн вроді за один дав - не кращої якості), труби металопластик десь так само вишлоби. + магнітний фільтр 80 грн.

Гаряча: тройник ( я його впіндюрив замість фільтра грубої очистки що перед лічильником був, щоб нічого непиляти(неврізатися, звичайно після лічильника и зворотнього клапана) + шланг 2м. (Ще нада докупити крана напевне на перекривання гарячої, а то як відкрию центральне хз чи піде вода в бойлер по гарячому...

Короче на базарі за сантехніку заплатив 290 грн (але ще брав навсякий перехідники і пакля, герметик). Так що 500 це туфта, брав найдорощі деталі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...