Перейти до змісту

шроты Луцка

dimmon

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто знає де в Луцьку і навколо є розборка Опель Омега Б універсал? Саме універсал, тому що потрібна задня четверть.

• Відповідей 524
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

050 9402322 , в Ліпінах.Там є декілька Омег , але не знаю чи є універсал.  Або тут, але вирізана ліва четверть  https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/razborka-opel-omega-b-IDfAFZI.html#53e1b5c173 , або тут https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/kuzov-kuzovnye-detali-opel-omega-b-IDiLE0o.html#e6c1dcc8b2

Опубліковано

Колега шукаю задню частину Фольксваген Джета 2 з 1999 по 2001р.в, бажано білого кольору, з широким бампером задніми ліхтарями і кришкою багажника, буду вдячний за інформацію

Опубліковано

Напевно з 1989 по 1991-й.Тобто аналог гольфа -2, тільки седан. Хай подивиться на олх, чи авторіа. Якщо десь далеко, то відріжуть і перешлють "новою поштою"

• 1 місяць потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Де можна знайти шрот по MAZDA? Можна номера телефонів. Необхідний передній бампер до 626, 96рік.

Опубліковано

Із-за цих сраних дощів з морозами виламав зовнішню праву передню ручку в BMW E39.

Отаку:

28134107_w640_h640_38.jpg

Може хто в курсах, на якому шроті можуть бути і поділиться телефоном?

Опубліковано
7 хвилин тому, adebt сказано:

Із-за цих сраних дощів з морозами виламав зовнішню праву передню ручку в BMW E39.

Отаку:

Може хто в курсах, на якому шроті можуть бути і поділиться телефоном?

В підгайцях за мойкою поворот на право через метрів двісті на ліво і нагорку

0505609222 Максим

Опубліковано
11 минуту назад, ISV сказал:

В підгайцях за мойкою поворот на право через метрів двісті на ліво і нагорку

0505609222 Максим

Дякую

Опубліковано

Є у мене

3 годин тому, Wettal сказано:

Підкажіть, будь ласка, шрот по Рено Кенгу. Дякую.

Є у мене

о5о95735о2

о932258817 Сергій

Опубліковано
4 хвилин тому, Soprano сказано:

Потрібен передній бампер на mb w124 1995 року.

де по ним є шроти ?

Наберіть 0988325615 Роман.Він з Рафалівки мав кучу мерсів.а я буду в нього в пятницю.зможу забрати якщо що

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Кажуть в Ківерцях (по трасі поворот на Бодячів) є шрот по Рено Меганах. Можливо хтось знає туди телефон? Буду вдячний.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Добрго вечора панове, непідкажете де є шрот по wv t5 2004 1.9tdi потрібно 2 патрубки що йдуть з турбіни на інтер кулер, і внутрішню ручку з кріпленням на розсувну дверку з сторони пасажира.

Опубліковано
23 хвилин тому, Рома19 сказано:

Добрго вечора панове, непідкажете де є шрот по wv t5 2004 1.9tdi потрібно 2 патрубки що йдуть з турбіни на інтер кулер, і внутрішню ручку з кріпленням на розсувну дверку з сторони пасажира.

В Ківерцях,на території колишнього доку.

Опубліковано

Можливо хто підкаже шрот по Шкода. Треба дзеркало ліве (водійське) до Фабії 2010 року випуску. Чорне. Або пару червоних

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...