Перейти до змісту

Kromberg&Schubert

byiviter

Рекомендовані повідомлення

То нащо там робить якшо вимагають багато а платять мало?

Не так вже й багато у Луцьку робочих місць, де будуть платити більш менш, та ще йлегально при цьому, не у конверті

Нічого не зробиш. Відповідь буде проста від роботодавця: Не подобається: шукай нову роботу!

У пості 306 Zevc_Isver абсолютно реально написав як воно відбувається. Ніколи й нікому не заплатять тут зарплату європейського рівня, але завжди будуть вимагати від робітника працювати по європейські важко та багато.

Я не знаю який темп праці на "Крошу", повторюю, я був там на екскурсії, але й того, що я там побачив, вистачило. Це є типовий, європейський стиль організації праці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 354
  • Створено
  • Остання відповідь
Звичайно можливий варіант без членства в Євросоюзі. Для цього потрібна сила волі, рішучість, самодисципліна і суспільна організованість.

Для цього потрібна нормальна профспілка і кількатижневий загальний страйк із залученням макс. кількості ЗМІ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для цього потрібна нормальна профспілка і кількатижневий загальний страйк із залученням макс. кількості ЗМІ.

Там би і кількаденного вистачило, контракти з автомобілебудівниками такі, що краще їх не порушувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там би і кількаденного вистачило, контракти з автомобілебудівниками такі, що краще їх не порушувати.

тю,

местные проффсоюзные лидеры всегда на подсосе у руководства,и живут за его счёт , у нас такой закон :)

а не будут работать - понабирают других

а тем временем остальные заводы будут делать по 110% плана что-бы не сорвать поставки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тю, местные проффсоюзные лидеры всегда на подсосе у руководства,и живут за его счёт
Для цього потрібна нормальна профспілка
кількатижневий загальний страйк
а тем временем остальные заводы будут делать по 110% плана что-бы не сорвать поставки

довго так не протягнуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тю,

местные проффсоюзные лидеры всегда на подсосе у руководства,и живут за его счёт , у нас такой закон :)

На Кромберзі два профсоюзи, один дійсно на підсосі, а другий, ніби, незалежний.

Якби можна було на інших заводах видавати нагора 110% плану, то німці вже б давно заставили саме стільки і видавати. Бо якщо можна видати 110, а видають 100, значить обладнання простоює. Все імхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кількатижневий загальний страйк

всеукраинский ?

Якби можна було на інших заводах видавати нагора 110% плану, то німці вже б давно заставили саме стільки і видавати. Бо якщо можна видати 110, а видають 100, значить обладнання простоює. Все імхо.

на некоторых заводах и по 3...

и все честные-честные

а 110% это НЕ за теже деньги

введут добровольные дополнительные смены (ночные, работа в выходные) - соотвенственно оплачивается как переаботка, или наберут временных рабочих

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...или наберут временных рабочих

Німці справді тугі, їм здається, якщо хтось перевиконує план (а в нас до яких тільки хитростей не вдаються, щоб це зробити, заради премії), то можна частину працівників скоротити.

Zevs_Isver, набрати тимчасових працівників - не зовсім ефективно, вони почнуть давати план не раніше як за півтора-два місяця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Німці справді тугі, їм здається, якщо хтось перевиконує план (а в нас до яких тільки хитростей не вдаються, щоб це зробити, заради премії), то можна частину працівників скоротити.

Ну, це ти так вважаєш.

А насправді не такі вже вони і "тугі" як тобі хотілося б думати. Навіть з точністю до навпаки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо перевиконуєш план то:

1. Порушуєш техпроцес.

2. Цілі занижені (ефективність, продуктивність).

Якщо відділ контролю якості продукії не знаходить відхилень то значить пункт 2, й тоді те, що перевиконується, стає планом, якщо у відділу продаж є такі цілі. У іншому випадку, тобто коли є відхилення техпроцесу, тобто брак, надають по голові.

Має бути ДУЖЕ вагома мотивація щоб перевиконати план. Як на мене, простіше план виконувати, але не перевиконувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Хто що знає чи працює на відділі пакування? цікавить яка там зарплата і об"єм роботи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як такого відділу немає

Є пакування продукції, окремо на кожній лінії

після пакування вона транспортується на склад, а звідти погрузчіками в фури і се ля ві за кордон

наприклад на лінії Мерседес Спрінтер ака HLS, за зміну треба спакувати приблизно 140 проводок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А взагалі, на Кромберг варто йти працювати тим, хто хоче навчитися життю і випробувати себе і своє здоров'я. Місце повністю офіційне. В разі чого будете соціально захищені. Я там вірою і правдою пропрацював без малого два роки, старався, мене ніхто не ображав і зайвий раз не нагружав. Яке б ви місце не займали на заводі, працювати все-одно доведеться із людьми. Зарплату за 2 роки, які я там трудився ніхто не затримав ні разу. Якщо хочете навчитися терпінню і стати наполегливим та працьовитим, то вам точно на Кромберг. Однак який би це не був європейський завод, готуйтеся до того, що на ньому працюють наші люди, тому на 100%-кову демократію надіятися не варто. Проте все залежить від вас, якщо не вдарите в грязь лицем, знаючи свої обов'язки, зможете хоча б трохи захистити свої права. Як я казав, Крошу - гарна школа життя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А взагалі, на Кромберг варто йти працювати тим, хто хоче навчитися життю і випробувати себе і своє здоров'я. Місце повністю офіційне. В разі чого будете соціально захищені. Я там вірою і правдою пропрацював без малого два роки, старався, мене ніхто не ображав і зайвий раз не нагружав. Яке б ви місце не займали на заводі, працювати все-одно доведеться із людьми. Зарплату за 2 роки, які я там трудився ніхто не затримав ні разу. Якщо хочете навчитися терпінню і стати наполегливим та працьовитим, то вам точно на Кромберг. Однак який би це не був європейський завод, готуйтеся до того, що на ньому працюють наші люди, тому на 100%-кову демократію надіятися не варто. Проте все залежить від вас, якщо не вдарите в грязь лицем, знаючи свої обов'язки, зможете хоча б трохи захистити свої права. Як я казав, Крошу - гарна школа життя.

Що значить "пропрацював"? Ти ж збирався там карьєру зробити. ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

надо усвоить:на мою работу приходят либо на несколько дней,либо на всю жизнь. Я на своей больше 10 лет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що значить "пропрацював"? Ти ж збирався там карьєру зробити. ???

У мене з дитинства була хвора щитовидка, працював я на заводі із задоволенням, якщо чесно. Але одного разу, повернувшись із зміни, повечерявши я ляг спати. Прокинувся від незрозумілої тривоги і поганого самопочуття. Мені було дуже недобре, я здогадувався, що це через щитовидку, бо було права її частина уже давно збільшена.

Якщо коротко і без ліричних відступів, то наступним чином: Зробили дві операції, першу в кінці листопада 12-го року, а другу в січні 2013 року. Обидві в Києві, і опісля пройшов радіойод у Львові. Весь цей час знаходився на лікарняному, який мені безпроблемно оплачують (по моїй "зп" місяць лікарняного - це приблизно 1800~ грн.).

Мені Луцька МСЕК дала ІІ групу інвалідності на рік.

Звільнення із заводу було лише моєю власною ініціативою, бо відчуваю, що тепер давати план мені буде важче.

Якщо імхо, то мені школи Крошу вже достатньо. Не думаю, що погодився б працювати там далі, лише тоді, якщо іншого варіанту не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо імхо, то мені школи Крошу вже достатньо.

Що ж то за школа Крошу така? ;) Робота як робота, як і скрізь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені, як молодому працівнику, якого комісували від військової строкової служби через здоров'я, ця робота видалася хорошою життєвою школою, тому можете не акцентувати, як я писав, це все "In my humble opinion".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Цікаво, скільки отримують електронщики ^_^

А хто такий "електронщик", по-твоєму? На Крошу такої посади немає. Є електрики, механіки, столяри і ін.

Посади немає , а працівники такі є ...а отримують вони не набагато більше простих операторів (а іноді і менше ).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 10 місяців потому...

Цей, вредний для здоров"я людей завод, потрібно вже давно закрити - за повну не відповідність санітарних норм. В країнах Євросоюзу, заводи такого типу заборонені. Дуже сильно хочу вірити, що в нас скоро теж цей завод закриють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В країнах Євросоюзу, заводи такого типу заборонені

Звідки така інформація? Ти там був і десь про це взнав, чи ляпнув просто так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дівчина працювала на заводі тільки третій день...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я там працюю вже 8 - й рік і зімною все добре. Так там є шкідливе лише те що пиль зверху осідає і коли вони в літку включать вентилятори то воно буде гудіти і пиль ганяти. Як би зробили кондишен норм то було класно, бо із-за такого літом важко дуже робити. Винні лікарі які допустили до роботи, бо зовсім не перевіряють, тому що коли я проходив медичний огляд то питали чи я здоровий, сказав що здоровий і все, і мене не перевіряли.

В нас випустили газету кромберг і там пише що медпункт дуже класний і є ліки зарубіжні. Все це брехня, може і є, але лише для офісу, а таким простим робочим дають парацетамол від всіх хвороб, а коли контактом руку роздереш, сам обробляєш собі, а вони собі сидять і пиздять. Колись як 37 температура то відпускали додом і напрвляли на лікарняний, а зара навіть 38 не хочуть відпускати.

Саме мені цікаво за дівчину чи відразу визвали швидку допомогу, бо говорили що вони дзвонили до директора заводу Кочмарика і питали дозволу чи можно визивати їх. Сама більша вина я думаю це директора заводу і тих хто в медпункті робить....Читав що вона померла від тромбозу легенів, але можливо що в неї сталась алергічна реакция на провода, бо вони чимось обробляються. До нас в літку залітаються комахи то відразу дохнуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так там є шкідливе лише те що пиль зверху осідає...

...можливо що в неї сталась алергічна реакция на провода, бо вони чимось обробляються. До нас в літку залітаються комахи то відразу дохнуть.

Все хорошо, прекрасная маркиза

Алло, алло?

Джем какие вести?

Давно я дома не была

Пятнадцать дней, как я в отъезде

Ну как идут у нас дела?

Всё хорошо, прекрасная маркиза

Дела идут и жизнь легка

Ни одного, печального сюрприза

За исключеньем пустяка

Так ерунда, пустое дело, кобыла ваша околела

А в остальном, прекрасная маркиза

Всё хорошо, всё хорошо

Алло, алло?

Мартель, ужасный случай

Моя кобыла умерла

Скажите мне, мой верный кучер

Как эта смерть произошла?

Всё хорошо. как никогда

К чему скорбеть от глупого сюрприза

Ведь это право ерунда

С кобылой что - пустое дело

Она с конюшнею сгорела

Всё хорошо, всё хорошо

Алло, алло?

Паскаль мутится разум

Какой неслыханный удар

Сажите мне всю правду разом

Когда в конюшне был пожар?

И хороши у нас дела

Но вам судьба, как видно из каприза

Ещё сюрприз преподнесла

Сгорел ваш дом с конюшней вместе

Когда пылало всё поместье

Всё хорошо, всё хорошо

Алло, алло?

Лука сгорел наш замок?

Ах до чего ж мне тяжело

Я вне себя, скажите прямо

Как это всё произошло?

Узнал ваш муж, прекрасная маркиза

Что разорил себя и вас

Не вынес он, подобного сюрприза

И застрелился в тот же час

Упавши мёртвым у печи он опрокинул две свечи

Попали свечи на ковёр и запылал он как костёр

Погода ветреной была ваш замок выгорел дотла

Огонь усадьбу всю спалил, а с ней конюшню охватил

Конюшня запертой была, а в ней кобыла умерла

Всё хорошо, всё хорошо

Леонид Утесов - Все хорошо, прекрасная маркиза - Текст Песни, слушать онлайн http://megalyrics.ru...m#ixzz324pR7lkN

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

la2xaoc, викликали то зразу, але на територію заводу не пускали хвилин 20-25, додзвонювались до директора, питали дозволу на пропуск.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...