Перейти до змісту

WOT

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 249
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Dgura В клан хочеш?

А які бонуси за нове ягня в паству ? :0001:

Деяким ще треба довго пастись щоб в клан попасти, будь-які танки не беруть.

Бонусами є спілкування, бої разом зі своїми, а якщо ти цікавишся матеріальним питанням, то дають золото за умови якщо ти береш участь в боях за землі і виграєш їх.

Опубліковано

Dgura, kmd, то нічого, що пухи поки бл-9, докачаєте - скільки там тої пухи, раз до такого танку докачали. Я планую скоро ИС7 взяти.

Лучани, подумайте, я буду рада якщо в нашому клані з"явиться більше земляків. Хто має хоч один нормальний танк і хоче в клан - звертайтесь.

Опубліковано

Лучани, подумайте, я буду рада якщо в нашому клані з"явиться більше земляків. Хто має хоч один нормальний танк і хоче в клан - звертайтесь.

А це норм танк?

post-119-0-10030000-1303833749_thumb.jpg

Опубліковано

А це норм танк?

Імхо досилателя не вистачає :mdr:

Dgura В клан хочеш?

А які бонуси за нове ягня в паству ? :0001:

Деяким ще треба довго пастись щоб в клан попасти, будь-які танки не беруть.

Бонусами є спілкування, бої разом зі своїми, а якщо ти цікавишся матеріальним питанням, то дають золото за умови якщо ти береш участь в боях за землі і виграєш їх.

В реално серйозний клан з низьким процентом перемог не візьмуть ти хоч Маус за голд прокачай на паси :0002:

Опубліковано

А це норм танк?

Норм, але досилатель справді треба.

Dgura, все зрозуміла - просто запуталась з ніками, бо вони тут і у грі різні.

Опубліковано

В реално серйозний клан з низьким процентом перемог не візьмуть ти хоч Маус за голд прокачай на паси :0002:

Є різні клани, але якби ти попав зі мною у бій, то побачив би що я дуже рідко можу комусь запропонувати вступити у клан, хіба що дуже сподобалась гра певного гравця, а таких за останній місяць було не більше 2-х. А вам (лучанам) пропоную тому, що ми з одного міста, ніби-то й вище досить зрозуміло пояснила, але видно зрозуміло не всім... Та й менше сарказму щодо проценту перемог і якісних гравців, я сама входжу в 5000 кращих гравців, а це серед більш як одного мільйона геть не поганий результат

І до твого відома, звертають увагу не на відсоток перемог, а на загальний рейтинг і адекватність людини

Опубліковано
але задротствувати треба щоб нормально розвинутись

ІМХО

Краще просто грати - щоб отримувати насолоду :0003:

А не грати щоб щось розвинути :0138: або щоб кудись тебе взяли :0058: тощо.

:0075::0072:

Опубліковано

В кого є ТТ зробіть пару скрінів - куди з переду попадають і вражають "боеукладку,мотор,наводчік".

Про клани-нормально,можна грати на ИС-7,Маус,Т-54,Америкоси ТТ,арти-всі останього левела,все інше не підходить:)

Опубліковано
Імхо досилателя не вистачає :mdr:

Норм, але досилатель справді треба.

Не фсьо зразу blush.gif

Я ще по лінії легких і тяжів вирішив полізти - дяньгу тягнуть, хоча вже всі вдіті 0005.gif

Опубліковано

сьогодні що не гра на Т29 - то медалька :)

радує

отримав Медаль Бийота

Присваивается игроку, который выжил в бою и уничтожил хотя бы один вражеский танк или САУ, получив 5 разных критических повреждений (включая потери членов экипажа) при оставшемся уровне здоровья менее 20%.

і ще в одному бою отримав 38 попадань... паскудство що не вижив.

Опубліковано

А в мене во!Чудо-юдо 3-го Рейху.Із -за камня(високій),одне дуло торчить-ИС-4,Т-32 по люкам порвав,мене ні разу не вклеїли:smile-zachot:.Ну и не швидкій канечно.І ще пушка не топ:)

post-1137-0-44628600-1303998310_thumb.jp

post-1137-0-63382300-1303998335_thumb.jp

Опубліковано

Хочу запитати хто на якій конфігурації (компа) грає ? :0002:

Також обов'язково вкажіть:

1. розширення екрана (в грі)

2. насторйки графіки

3. швидкість інтернету

4. кількість FPS

5. пінг

Дякую :)

Опубліковано

1. розширення екрана (в грі)1440*900

2. настройки графіки скільки відяха тяне :rolleyes:

3. швидкість інтернету 2Mb

4. кількість FPS 50

5. пінг 90-100

Опубліковано

Microsoft Windows 7 Ultimate

DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333)

Asus P5QL-E

3328 Мб (DDR2-800 DDR2 SDRAM)

NVIDIA GeForce GTX 460 (1024 Мб)

1. 1680x1050

2. макс

3. 5

4. 30-115 FPS

5. 45+ ms

Опубліковано

1. розширення екрана (в грі)1440*900

2. настройки графіки скільки відяха тяне :rolleyes:

3. швидкість інтернету 2Mb

4. кількість FPS 50

5. пінг 90-100

А конфігурація ?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...