Перейти до змісту

Як пи№дять наші гроші

fedot

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Коли питання стосується особистої кишені депутатів, то всі партійні та ідеологічні суперечки відходять на якийсь там план назад. А про народ я взагалі мовчу.

Опубліковано

Я недавно трохи розгубився, не знав як розуміти слова покращувача:

11.02.2011

Президент Украины Виктор Янукович призвал украинцев «набраться терпения и затянуть пояса» в 2011 году для того, чтобы в экономике страны появились позитивные изменения.

Бачу тих позитивних змін не довелося довго чекати.

"Вон оно че, Михалыч..."

Опубліковано

Їм би мінімалку,тоді, може навели би порядок у країні.

Мінімалка не допоможе, вони туди не через зарплату лізуть, і, впринципі, вони всі не бідні. Але від халяви ще ніхто не відмовлявся.

Опубліковано

Згадались рядки з пісні, Тостер - Вбий депутата:

Економічна криза, в країні - руїна,

Крадуть все, що можна, бюрократичні свині.

І ми маєм служити на їхню систему,

У них все по плану, але по-своєму.

Приспів:

Скажи мені, буржуй, де мої гроші?

Бо коли вас обираємо, то ви - чесні і хороші.

Він давить законом підбитим під себе,

А ти дави силою, яка є у тебе!

На людей їм наплювати, головне в них - гроші,

А коли їх обирають, вони - чесні і хороші:

Обіцяють любити, робити й будувати,

А я закликаю: Не вір депутатам!

Приспів.

Система душить, система давить,

Політики і гроші цим світом правлять.

Розплодилось депутатів, як не різаних собак,

Звинувачують без причини просто так.

Опубліковано

Я вважаю що народу треба скинути нафік всі центральну владу а нову обрати на чітких однозначних умовах:

1. Чиновники усіх рівнів отримують не більше ніж 5 мінімальних зарплат. (нехай турбуються про те щоб в країні росла мінімальна зарплата - отримуватимуть більше)

2. Чиновники усіх рівнів мають право лікуватися лише в українських лікарнях, жодної відомчої Феофанії, всі одинаково доступні населенню (хай дбають про медицину яка змогла б їх вилікувати)

3. Чиновники їздять лише на автомобілях вітчизняного виробництва, хай подбають про автопром, а іномарки купити кілька лише для іноземних делегацій.

4. Діти чиновників учаться лише в межах України, хай подбають про освіту.

5. Відпуски лише на території України, не наравиться - розвивай українські курорти.

Ніяких надбавок та доплат, побачим чи полізуть туди бандюгани.

Ви прочитали науково-фантастичний витвір "В Україні це фантастика"

Опубліковано
Я вважаю що народу треба скинути нафік всі центральну владу а нову обрати на чітких однозначних умовах:

1. Чиновники усіх рівнів отримують не більше ніж 5 мінімальних зарплат. (нехай турбуються про те щоб в країні росла мінімальна зарплата - отримуватимуть більше)

2. Чиновники усіх рівнів мають право лікуватися лише в українських лікарнях, жодної відомчої Феофанії, всі одинаково доступні населенню (хай дбають про медицину яка змогла б їх вилікувати)

3. Чиновники їздять лише на автомобілях вітчизняного виробництва, хай подбають про автопром, а іномарки купити кілька лише для іноземних делегацій.

4. Діти чиновників учаться лише в межах України, хай подбають про освіту.

5. Відпуски лише на території України, не наравиться - розвивай українські курорти.

Ніяких надбавок та доплат, побачим чи полізуть туди бандюгани.

Ви прочитали науково-фантастичний витвір "В Україні це фантастика"

Навіть якби ця фантастика колись стала реальністю... Полізли б.

Не за зарплатами чи безкоштовною медициною у владу вони лізуть. У них свої інтереси і свої пріорітети.

photo_21634.jpg

Опубліковано

Тема изначально холиварная.

Поэтому буду краток: какой народ - такие и у власти.

Дождёмся очередных выборов,и вы опять будете опускать бюлетни в урны, сами выбирая себе депутатов, а через пару месяцев сами же и будете офигивать, и писать посты на ветке "Як пи№дять наші гроші"

имхо...

ЗЫ: ногами меня не бить... :)

Опубліковано

вы опять будете опускать бюлетни в урны

А ви ні?

ЗЫ: ногами меня не бить... :)

Як скажеш. На тебе і рук вистачить.

Опубліковано
А ви ні?

Нет, я голосовал всего лишь один раз в жизни, на президентских, за юльку, и то, потому что пообещал коллегам, что сделаю это... всё...

больше моей ноги на избирательных участках небыло и не будет... Почему? потому что я сам кузнец своей жизни,а не какие то там депутаты, и мне никогда не будет стыдно за то, что моя рука, бросая бюлетень в урну, ведёт очередного "избранника" к Корыту Власти...

Кстати, сегодня у меня будет возможность лично посмотреть в глаза тем, кого вы избрали, что б руководить разными отраслями в городе, да и самим городом тоже...

Я просто посмотрю им в глаза...

Як скажеш. На тебе і рук вистачить.

таки да... :rolleyes:

Опубліковано

getto, а чому ж ви будете, ви обираєте, ви, ви, ви...?

Шановний голосував\планує за Нінзів-черепашок?

Чи мо живе в сонячній Каліфорнії і ненька йому по цимбалах?

Опубліковано

Шановний голосував\планує за Нінзів-черепашок?

Чи мо живе в сонячній Каліфорнії і ненька йому по цимбалах?

Нет,Украина мне не по цимбалах...

Я люблю эту страну, я всегда буду жить только в этой стране, и лично я живу и работаю только на благо этой страны, и мне абсолютно похе... безразлично, кто там сидит у верхах, то ли витька 1, то ли витька 2, то ли юлька, то ли петька, то ли колька... повторюсь.. я сам хозяин своей судьбы...

Да, можно отметить, что существуют категории людей, судьба которых зависит именно от властьимущих (инвалиди, песнионеры, прочее)... но пока что меня это не касается.. коснётся - тогда и буду принимать решения... а пока...

Опубліковано

народ ну давайте начнем слюною бризгати і казати шо ми не винні то просто депутати падлюки і люблять красти... ну так же не буває.. самі ж винні що допустили такий сценарій.. то чого начинати давити на вищі матерії і змовчувати що ми їх за руку привели і навчили красти (гіпотетично)..

Опубліковано

Питання! А для чого вибори до Верховної Ради??? Кого ми вибираємо? Наступних дармоїдів, що сидять за податки простих громадян? ФАК!!! НУ так взагалі все ігнорувати!!!!!!

Опубліковано

самі ж винні що допустили такий сценарій.. то чого начинати давити на вищі матерії і змовчувати що ми їх за руку привели і навчили красти (гіпотетично)..

Вовка, винні такі як Гетто (з тобою я так і не розібрала).

Чого прогресивна молодь політичнопасивна (аполітична)?

Чого він (ти?) свій голос засунув в .опу і тепер ще й цим так пишається?

Опубліковано

Ксюш, так от власне я свій голос нікуди на запихав, просто після майдану і його результату я побачив реальність що в ж*пу всіх до одного хто там сидить.. не буде там порядку поки всіх дружно не вигонять...і не сядуть свіжаки не страші за 40 років.. і головне щоб страх був коли крадеш чи мутиш свіжу тЄмкО..конфіскат майна нахрен із всім майном родини до 3 сословності.. (це щоб не переписували всі права власності на братів, кумів і т.д.) вот тоді буде мисля про щось а так який смисл щось доказувати ? Вже доказували і навіть в пеній мірі всетаки доказали що може бути так як хоче народ і що з того ? Ющ иданув всіх і кожного окремо і буде це з остальними послідуючими бо немає ніякої відповідальності.. ніхто нікого не боїться з депмандатом..це ж фантастична новина була 2-оє суток підрят по ящику що ГАЇшник осмілився зупинити "ізбраного"... ну ппц просто..

самі ж винні що допустили такий сценарій.. то чого начинати давити на вищі матерії і змовчувати що ми їх за руку привели і навчили красти (гіпотетично)..

Вовка, винні такі як Гетто (з тобою я так і не розібрала).

Чого прогресивна молодь політичнопасивна?

Чого він (ти?) свій голос засунув в .опу і тепер ще й цим так гордиться?

Опубліковано

Чого він (ти?) свій голос засунув в .опу і тепер ще й цим так пишається?

а були варіанти?

Опубліковано

Питання! А для чого вибори до Верховної Ради??? Кого ми вибираємо? Наступних дармоїдів, що сидять за податки простих громадян? ФАК!!! НУ так взагалі все ігнорувати!!!!!!

Так точно!!!!Ігнорувати.Якщо ми проігноруємо вибори,то є шанс що після них не проігнорують нас.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...