fedot Опубліковано 16 Березня, 2011 в 21:01 #1 Опубліковано 16 Березня, 2011 в 21:01 тицьСам до кінця не дочитав. Не вистачило морально.
talja Опубліковано 16 Березня, 2011 в 21:14 #2 Опубліковано 16 Березня, 2011 в 21:14 Наши ветви власти ведут себя как сучья
Smith Опубліковано 16 Березня, 2011 в 21:17 #3 Опубліковано 16 Березня, 2011 в 21:17 Коли питання стосується особистої кишені депутатів, то всі партійні та ідеологічні суперечки відходять на якийсь там план назад. А про народ я взагалі мовчу.
IncvizitoR Опубліковано 16 Березня, 2011 в 21:28 #4 Опубліковано 16 Березня, 2011 в 21:28 Я недавно трохи розгубився, не знав як розуміти слова покращувача: 11.02.2011Президент Украины Виктор Янукович призвал украинцев «набраться терпения и затянуть пояса» в 2011 году для того, чтобы в экономике страны появились позитивные изменения.Бачу тих позитивних змін не довелося довго чекати."Вон оно че, Михалыч..."
flashmax Опубліковано 16 Березня, 2011 в 23:01 #5 Опубліковано 16 Березня, 2011 в 23:01 Їм би мінімалку,тоді, може навели би порядок у країні.
nickel Опубліковано 16 Березня, 2011 в 23:23 #6 Опубліковано 16 Березня, 2011 в 23:23 Їм би мінімалку,тоді, може навели би порядок у країні.Мінімалка не допоможе, вони туди не через зарплату лізуть, і, впринципі, вони всі не бідні. Але від халяви ще ніхто не відмовлявся.
BIKTOP1970 Опубліковано 17 Березня, 2011 в 06:17 #7 Опубліковано 17 Березня, 2011 в 06:17 ...Але від халяви ще ніхто не відмовлявся.
Shraick Опубліковано 17 Березня, 2011 в 07:00 #8 Опубліковано 17 Березня, 2011 в 07:00 Згадались рядки з пісні, Тостер - Вбий депутата:Економічна криза, в країні - руїна,Крадуть все, що можна, бюрократичні свині.І ми маєм служити на їхню систему,У них все по плану, але по-своєму.Приспів:Скажи мені, буржуй, де мої гроші?Бо коли вас обираємо, то ви - чесні і хороші.Він давить законом підбитим під себе,А ти дави силою, яка є у тебе!На людей їм наплювати, головне в них - гроші,А коли їх обирають, вони - чесні і хороші:Обіцяють любити, робити й будувати,А я закликаю: Не вір депутатам!Приспів.Система душить, система давить,Політики і гроші цим світом правлять.Розплодилось депутатів, як не різаних собак,Звинувачують без причини просто так.
IncvizitoR Опубліковано 17 Березня, 2011 в 07:44 #9 Опубліковано 17 Березня, 2011 в 07:44 Я вважаю що народу треба скинути нафік всі центральну владу а нову обрати на чітких однозначних умовах:1. Чиновники усіх рівнів отримують не більше ніж 5 мінімальних зарплат. (нехай турбуються про те щоб в країні росла мінімальна зарплата - отримуватимуть більше)2. Чиновники усіх рівнів мають право лікуватися лише в українських лікарнях, жодної відомчої Феофанії, всі одинаково доступні населенню (хай дбають про медицину яка змогла б їх вилікувати)3. Чиновники їздять лише на автомобілях вітчизняного виробництва, хай подбають про автопром, а іномарки купити кілька лише для іноземних делегацій.4. Діти чиновників учаться лише в межах України, хай подбають про освіту.5. Відпуски лише на території України, не наравиться - розвивай українські курорти.Ніяких надбавок та доплат, побачим чи полізуть туди бандюгани.Ви прочитали науково-фантастичний витвір "В Україні це фантастика"
BIKTOP1970 Опубліковано 17 Березня, 2011 в 08:04 #10 Опубліковано 17 Березня, 2011 в 08:04 Я вважаю що народу треба скинути нафік всі центральну владу а нову обрати на чітких однозначних умовах:1. Чиновники усіх рівнів отримують не більше ніж 5 мінімальних зарплат. (нехай турбуються про те щоб в країні росла мінімальна зарплата - отримуватимуть більше) 2. Чиновники усіх рівнів мають право лікуватися лише в українських лікарнях, жодної відомчої Феофанії, всі одинаково доступні населенню (хай дбають про медицину яка змогла б їх вилікувати) 3. Чиновники їздять лише на автомобілях вітчизняного виробництва, хай подбають про автопром, а іномарки купити кілька лише для іноземних делегацій. 4. Діти чиновників учаться лише в межах України, хай подбають про освіту. 5. Відпуски лише на території України, не наравиться - розвивай українські курорти. Ніяких надбавок та доплат, побачим чи полізуть туди бандюгани. Ви прочитали науково-фантастичний витвір "В Україні це фантастика" Навіть якби ця фантастика колись стала реальністю... Полізли б. Не за зарплатами чи безкоштовною медициною у владу вони лізуть. У них свої інтереси і свої пріорітети.
Гетто Опубліковано 17 Березня, 2011 в 08:28 #11 Опубліковано 17 Березня, 2011 в 08:28 Тема изначально холиварная. Поэтому буду краток: какой народ - такие и у власти. Дождёмся очередных выборов,и вы опять будете опускать бюлетни в урны, сами выбирая себе депутатов, а через пару месяцев сами же и будете офигивать, и писать посты на ветке "Як пи№дять наші гроші" имхо... ЗЫ: ногами меня не бить...
Oksana04 Опубліковано 17 Березня, 2011 в 08:33 #12 Опубліковано 17 Березня, 2011 в 08:33 вы опять будете опускать бюлетни в урны А ви ні? ЗЫ: ногами меня не бить... Як скажеш. На тебе і рук вистачить.
zaHARE Опубліковано 17 Березня, 2011 в 08:50 #13 Опубліковано 17 Березня, 2011 в 08:50 Народ хотел демократии,а демократия это когда во всем виноват народ.
Гетто Опубліковано 17 Березня, 2011 в 08:51 #14 Опубліковано 17 Березня, 2011 в 08:51 А ви ні? Нет, я голосовал всего лишь один раз в жизни, на президентских, за юльку, и то, потому что пообещал коллегам, что сделаю это... всё... больше моей ноги на избирательных участках небыло и не будет... Почему? потому что я сам кузнец своей жизни,а не какие то там депутаты, и мне никогда не будет стыдно за то, что моя рука, бросая бюлетень в урну, ведёт очередного "избранника" к Корыту Власти... Кстати, сегодня у меня будет возможность лично посмотреть в глаза тем, кого вы избрали, что б руководить разными отраслями в городе, да и самим городом тоже... Я просто посмотрю им в глаза... Як скажеш. На тебе і рук вистачить. таки да...
Deemon Опубліковано 17 Березня, 2011 в 08:52 #15 Опубліковано 17 Березня, 2011 в 08:52 getto, а чому ж ви будете, ви обираєте, ви, ви, ви...?Шановний голосував\планує за Нінзів-черепашок? Чи мо живе в сонячній Каліфорнії і ненька йому по цимбалах?
Гетто Опубліковано 17 Березня, 2011 в 09:03 #16 Опубліковано 17 Березня, 2011 в 09:03 Шановний голосував\планує за Нінзів-черепашок? Чи мо живе в сонячній Каліфорнії і ненька йому по цимбалах?Нет,Украина мне не по цимбалах... Я люблю эту страну, я всегда буду жить только в этой стране, и лично я живу и работаю только на благо этой страны, и мне абсолютно похе... безразлично, кто там сидит у верхах, то ли витька 1, то ли витька 2, то ли юлька, то ли петька, то ли колька... повторюсь.. я сам хозяин своей судьбы...Да, можно отметить, что существуют категории людей, судьба которых зависит именно от властьимущих (инвалиди, песнионеры, прочее)... но пока что меня это не касается.. коснётся - тогда и буду принимать решения... а пока...
DrFaust Опубліковано 17 Березня, 2011 в 09:04 #17 Опубліковано 17 Березня, 2011 в 09:04 getto - підтримую на всі 100 %... без варіантів
BIKTOP1970 Опубліковано 17 Березня, 2011 в 09:05 #18 Опубліковано 17 Березня, 2011 в 09:05 ... а пока...А пока можна самоусунутись і "перевести стрілки" на когось іншого...
Ko3bMa Опубліковано 17 Березня, 2011 в 09:06 #19 Опубліковано 17 Березня, 2011 в 09:06 бльо, 450 дармоїдів - і, скажіть мені, н*хєра?
DrFaust Опубліковано 17 Березня, 2011 в 09:09 #20 Опубліковано 17 Березня, 2011 в 09:09 народ ну давайте начнем слюною бризгати і казати шо ми не винні то просто депутати падлюки і люблять красти... ну так же не буває.. самі ж винні що допустили такий сценарій.. то чого начинати давити на вищі матерії і змовчувати що ми їх за руку привели і навчили красти (гіпотетично)..
swen1989 Опубліковано 17 Березня, 2011 в 09:11 #21 Опубліковано 17 Березня, 2011 в 09:11 Питання! А для чого вибори до Верховної Ради??? Кого ми вибираємо? Наступних дармоїдів, що сидять за податки простих громадян? ФАК!!! НУ так взагалі все ігнорувати!!!!!!
Oksana04 Опубліковано 17 Березня, 2011 в 09:14 #22 Опубліковано 17 Березня, 2011 в 09:14 самі ж винні що допустили такий сценарій.. то чого начинати давити на вищі матерії і змовчувати що ми їх за руку привели і навчили красти (гіпотетично)..Вовка, винні такі як Гетто (з тобою я так і не розібрала).Чого прогресивна молодь політичнопасивна (аполітична)?Чого він (ти?) свій голос засунув в .опу і тепер ще й цим так пишається?
DrFaust Опубліковано 17 Березня, 2011 в 09:22 #23 Опубліковано 17 Березня, 2011 в 09:22 Ксюш, так от власне я свій голос нікуди на запихав, просто після майдану і його результату я побачив реальність що в ж*пу всіх до одного хто там сидить.. не буде там порядку поки всіх дружно не вигонять...і не сядуть свіжаки не страші за 40 років.. і головне щоб страх був коли крадеш чи мутиш свіжу тЄмкО..конфіскат майна нахрен із всім майном родини до 3 сословності.. (це щоб не переписували всі права власності на братів, кумів і т.д.) вот тоді буде мисля про щось а так який смисл щось доказувати ? Вже доказували і навіть в пеній мірі всетаки доказали що може бути так як хоче народ і що з того ? Ющ иданув всіх і кожного окремо і буде це з остальними послідуючими бо немає ніякої відповідальності.. ніхто нікого не боїться з депмандатом..це ж фантастична новина була 2-оє суток підрят по ящику що ГАЇшник осмілився зупинити "ізбраного"... ну ппц просто..самі ж винні що допустили такий сценарій.. то чого начинати давити на вищі матерії і змовчувати що ми їх за руку привели і навчили красти (гіпотетично)..Вовка, винні такі як Гетто (з тобою я так і не розібрала).Чого прогресивна молодь політичнопасивна?Чого він (ти?) свій голос засунув в .опу і тепер ще й цим так гордиться?
Prot Опубліковано 17 Березня, 2011 в 09:25 #24 Опубліковано 17 Березня, 2011 в 09:25 Чого він (ти?) свій голос засунув в .опу і тепер ще й цим так пишається?а були варіанти?
zaHARE Опубліковано 17 Березня, 2011 в 09:28 #25 Опубліковано 17 Березня, 2011 в 09:28 Питання! А для чого вибори до Верховної Ради??? Кого ми вибираємо? Наступних дармоїдів, що сидять за податки простих громадян? ФАК!!! НУ так взагалі все ігнорувати!!!!!!Так точно!!!!Ігнорувати.Якщо ми проігноруємо вибори,то є шанс що після них не проігнорують нас.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.