Перейти до змісту

Опалення лоджії

Yava

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підкажіть знаючі люди, а яку управу можна знайти на сусіда знизу, який переробив опалення.

Кілька років тому, після його грандіозного ремонту у квартирі стало відчутно холодніше. Він проживає на третьому, я на п’ятому (5-ти поверхівка). Є підозри що круто змінив систему опалення (теплу підлогу собі організував). У людей, які живуть під ним тепло, а у нас холодно. До себе гад не пускає. Наглий такий тіпок. Грошей у нього купа, судячи з кількості і якості авто, що має у своєму розпорядженні. Яку перевірку на нього наслати, щоб добитися справедливості. Вже замучив той холод, платимо ж усі однаково.

vanus: цей гад просто поставив насос і водичка пішла до нього, підключення батарей паралельне і швидка течія води минає ваші батареї.

Опубліковано

Я думаю тре зробити так.

Для початку викликати комісію з ЖКП, для встановлення факту невідповідності послуг, які надаються, вимогам нормативних документів. Є нормативний документ, який регулює надання послуг з теплопостачання населенню. ЖКП при тому треба "кагбе" натякнути про незаконні перепланування поверхом вище. Далі вимагати перерахунку плати за опалення. І тут вже буде ЖКП турбота, щоб показати "сусідові" статтю 270-1 ККУ.

Отака-от "партизанщина" виходить. :0011:

ЗІ. Не претендую на істину.

Опубліковано

Я думаю тре зробити так.

Для початку викликати комісію з ЖКП, для встановлення факту невідповідності послуг, які надаються, вимогам нормативних документів. Є нормативний документ, який регулює надання послуг з теплопостачання населенню. ЖКП при тому треба "кагбе" натякнути про незаконні перепланування поверхом вище. Далі вимагати перерахунку плати за опалення. І тут вже буде ЖКП турбота, щоб показати "сусідові" статтю 270-1 ККУ.

Отака-от "партизанщина" виходить. :0011:

ЗІ. Не претендую на істину.

Якщо йде скарга на якість теплопостачання, то ЖЕК відфутболить до ЛуцькТепло.

Опубліковано
Підкажіть знаючі люди, а яку управу можна знайти на сусіда знизу, який переробив опалення.

Кілька років тому, після його грандіозного ремонту у квартирі стало відчутно холодніше. Він проживає на третьому, я на п’ятому (5-ти поверхівка). Є підозри що круто змінив систему опалення (теплу підлогу собі організував). У людей, які живуть під ним тепло, а у нас холодно. До себе гад не пускає. Наглий такий тіпок. Грошей у нього купа, судячи з кількості і якості авто, що має у своєму розпорядженні. Яку перевірку на нього наслати, щоб добитися справедливості. Вже замучив той холод, платимо ж усі однаково.

В нас народ розуміє тількі фізичну силу... но бить морду тоже не вихід!

я б на Вашому місці якщо дуже гостро стоїть проблема з опалення перей шов би на автономне! і без всякіх там дозволів! а на рахунок перевірки то просто не відкривати двері і всьо!

П.С. якшо захочете там якусь перевірку зробити сусіду чи судитися і тд то дорожче вийде ніж зробити собі автономку!!! перевірено на практиці!

Опубліковано

При використанні лоджії як кімнати, слід,як вірно було сказано вище, в першу чергу утеплити зовнішні стіни, при чому це треба робити ззовні, щоб змістити "точку роси" подалі на вулицю. Але крім того, слід подумати про "містки холоду" і кинути утеплення підлоги і стелі. Разом з тим я б ще й поставив вентиляцію вікон "Вент-аір" для нормального провітрювання.

Опубліковано

я б на Вашому місці якщо дуже гостро стоїть проблема з опалення перей шов би на автономне! і без всякіх там дозволів!

і як ви собі уявляєте таке???

потрібно ж від’єднатися від централізовної системи!, і вничку то зробити не вийде

Опубліковано

я б на Вашому місці якщо дуже гостро стоїть проблема з опалення перей шов би на автономне! і без всякіх там дозволів!

і як ви собі уявляєте таке???

потрібно ж від’єднатися від централізовної системи!, і вничку то зробити не вийде

Та це HelloBoy написав явно не подумавши. Як вничку від'єднатися від центрального теплопостачання? Якщо не від'єднуватися, то в квартирі получиться "бабруйский вадаправод" - куча лишніх труб і батарей. Платити прийдеться за обидва джерела тепла. Брєд.

Опубліковано

ребята перестаєм флудити і перечитавши перший пост даєм поради, або просто робимся читачами на днів 5.

Опубліковано

В нас народ розуміє тількі фізичну силу... но бить морду тоже не вихід!

я б на Вашому місці якщо дуже гостро стоїть проблема з опалення перей шов би на автономне! і без всякіх там дозволів! а на рахунок перевірки то просто не відкривати двері і всьо!

П.С. якшо захочете там якусь перевірку зробити сусіду чи судитися і тд то дорожче вийде ніж зробити собі автономку!!! перевірено на практиці!

HelloBoy : Роз'яснення Міністерства з питань житлово-комунального господарства України щодо влаштування індивідуального опалення 27.06.08 №8/7-562

Unknown: Стаття 150 Кодексу України про адміністративні правопорушення , на порушника потрібно складати Протокол про адміністративне правопорушення.

Опубліковано

ostelenu

HelloBoy : Роз'яснення Міністерства з питань житлово-комунального господарства України щодо влаштування індивідуального опалення 27.06.08 №8/7-562

Unknown: Стаття 150 Кодексу України про адміністративні правопорушення , на порушника потрібно складати Протокол про адміністративне правопорушення.

оце все роздрукуй і сходи до сусідів моїх... ага пошлють тебе чім подалі ... і мене і всіх......

Правила(Закони) для того і створені шоб їх ДОТРИМУВАТИСЬ, а шо робить коли один Хе.. зробив собі теплу підлогу, і в кожню спальню по 2 бат?

Уви такій менталітет, або порушиш раз закон і будеш жить в теплі, або будеш дотримуватись його і куплять кожуха...

Кто успел тот и сьел)

Опубліковано

Підкажіть хто знає, яка дозвільна процедура встановлення додаткової батареї (або теплої підлоги) центрального опалення на лоджії. Потрібно звертатись в БТІ чи вирішувти з теплопостачальником чи "забити" і вирішувати проблему локально, якщо нагряне перевірка ?

Можна встановити електричну теплу пiдлогу,i не потрiбно нiяких дозволiв.

Опубліковано

Підкажіть хто знає, яка дозвільна процедура встановлення додаткової батареї (або теплої підлоги) центрального опалення на лоджії. Потрібно звертатись в БТІ чи вирішувти з теплопостачальником чи "забити" і вирішувати проблему локально, якщо нагряне перевірка ?

ой таки не треба? яку потужність споживає тепла підлога? А яку потужність дозволено підключити згідно умов договору\проекту і т.д?

Опубліковано
ой таки не треба? яку потужність споживає тепла підлога? А яку потужність дозволено підключити згідно умов договору\проекту і т.д?
А яка різниця яку він потужність споживає? В нього автомати стоять на 2,5кВт на вході в сумі далі при перевищення просто відключиться електрика, а на лоджію там взагалі панти треба тої підлоги.
Опубліковано

На лоджiю буде потужнiсть якщо квадратура 6 кв. буде 0,9 кВ.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...