Перейти до змісту

Піцерії

yura2281

292 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Liberta, пробачте, я ісправлюсь. Я ще обовязково вам допоможу сотворити таку тайну для Story, таку таємницю, що він за усе життя не розгадає і буде мучитись, мучитись до скону, а ви будете його мучити, ога. Ех, жінки.)

Story, та там і на смак усе відчувається, навіть розказувати нічого не треба. Продукти туди йдуть найнижчої якості, котрі вже нікуди не пустиш, або котрі вже треба б викидати.

• Відповідей 167
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Пробували в різних закладах, але найбільше і я, і малий, і мої дівчата чогось любим піцу в "Піцерії" що на Радянській (Лесі Українки), хоча може її хтось і піцою не назве, але кожному своє.

Опубліковано
расскажите тогда уже, где это, "У ТАТА"?

Це на Відродження,як спускатись від центрального приватбанку,трохи далі за Ланцелотом.

Опубліковано

Був у Тарантелі, що в Краї. Взяв з собою.

Резолюція така: ціна вважай як у Фелічиті, якість не відповідна.

Обслуговування не сподобалося.

Піцца 4 сезони (типу як в фелічиті) з ГОРОХОМ!!! — це жесть.

Після вживання — дивні відчуття в області живота :) Більше не піду.

Оцінка: 3 з 5.

Опубліковано

2Shkoder

расскажите тогда уже, где это, "У ТАТА"? :smile3:

Повна назва У Тата, піцерія

Адреса 43020, м.Луцьк, вул.Московська, 69

Телефон (332) 75-10-17

Рубрики Cafes, bars, pizzerias. Restaurants

І Якщо можна прикрутити голосувалку.

Опубліковано

Челентано! також не погане місце для відпочинку. ціни помірні.

Підтримую дуже смачна піца, ще подобається піца де-люкс або повний дім "У Миколи"! І на Радянській звичайно :rolleyes:

Опубліковано

Піца в "Тарантеллі" (і да хай мене пробачать всі) - н е с м а ч н а . . .

Чому - не знаю. Але під час board-coffe я перепробував всі, які були на столах, а на наступний день ще замовляв дві інших - і все одно "не альо". Маю підозру, що складники - не дуже хорошої якості. А може, просто треба змінити піцейолу.

Крім того, коли дають піцу з собою - навіть не розрізують її, упаковуючи одним великим круглим пляцком. А на офісі (та й в будь-якому іншому місці, крім як квартира з кухнею) гарно розрізати піцу проблематично. Чомусь всі інші піцерії ріжуть піцу на шматки, аби їх було зручно взяти, а в "Тарантеллі" до цього ще не дійшли.

Мені найсмачніша в "Беніссімо", і в "Фелічіті". Тільки "фелічітовська" піца - це апогей жлобства в частині кількості начинки. Можливо, якби я не був в Італії, і не пробував італійської піци - я б казав: "ах! Зате лише в "Фелічіті" - справжня італійська піца!" Але натомість мушу сказати: в "Фелічіті" - справжня італійська піца, на яку начинку видавав скупий шотландець.

Опубліковано

Піца в "Тарантеллі" (і да хай мене пробачать всі) - н е с м а ч н а . . .

Чому - не знаю. Але під час board-coffe я перепробував всі, які були на столах, а на наступний день ще замовляв дві інших - і все одно "не альо". Маю підозру, що складники - не дуже хорошої якості. А може, просто треба змінити піцейолу.

Крім того, коли дають піцу з собою - навіть не розрізують її, упаковуючи одним великим круглим пляцком. А на офісі (та й в будь-якому іншому місці, крім як квартира з кухнею) гарно розрізати піцу проблематично. Чомусь всі інші піцерії ріжуть піцу на шматки, аби їх було зручно взяти, а в "Тарантеллі" до цього ще не дійшли.

Мені найсмачніша в "Беніссімо", і в "Фелічіті". Тільки "фелічітовська" піца - це апогей жлобства в частині кількості начинки. Можливо, якби я не був в Італії, і не пробував італійської піци - я б казав: "ах! Зате лише в "Фелічіті" - справжня італійська піца!" Але натомість мушу сказати: в "Фелічіті" - справжня італійська піца, на яку начинку видавав скупий шотландець.

Справді піца в "Фелічіті" смачна, але начинка майже відсутня :unsure:

Опубліковано

в "Фелічіті" - справжня італійська піца, на яку начинку видавав скупий шотландець.

Завжди можна замовити подвійну начинку (ну, принаймі, подвійний сир завжди замовляєм)

То вже - або ціна, або смак)))

Опубліковано

Тільки "фелічітовська" піца - це апогей жлобства в частині кількості начинки.

Так то ж бізнес. Берете подвійний сир, додаєте вдвічі більше м’яса і все, піца виходить файна.

Чим підкупляє Фелічіта, так це обслуговуванням: приємні виховані дівчата, котрі завжди посміхаються і поводять себе як справжні офіціанти, котрим не шкода залишити на чай.

До уваги не беремо, правда, піцерію біля проміня — це найгірша фелічіта. Офіціанти нікудишні.

Опубліковано

А взагалі якви думаєте, від чого залежить справжній смак піци. (я знаю що в Фелічіті дуже багато складників привозять з закордону (Італія, Франція,Греція) а в ТаранТеллі піцейола яки раніше працював в Фелічіті)who is who

Опубліковано

Ще в Мадагаскарі смачна піца - така ж сама як в Фелічиті. З малечою частенько там смакуємо її.

ось тут я б не радив харчуватись, тим більше дітям...

Опубліковано

Мені піца найкраща в Беніссімо часто там буваю, правда обслуговуання бажає кращого, але й ціни відповідні

Опубліковано
Беніссімо, ТаранТелла, У ТАТА

Бенісімо це на Данила Галицького?

А де знаходиться Тарантелла і У тата, дайте відповідь будь ласка.

З тих піцерій що я був, насмачніша - Челенатно, Львівська контора, напевно найпоширеніша в Україні - піццерії майже в кожному райцентрі.

Опубліковано

А де знаходиться Тарантелла і У тата, дайте відповідь будь ласка.

А прочитати сторінку спочатку не пробував? Кажуть допомагає!

Опубліковано

З тих піцерій що я був, насмачніша - Челенатно, Львівська контора, напевно найпоширеніша в Україні - піццерії майже в кожному райцентрі.

Це така сама піца як і у дома, з духовки <_<

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...