Перейти до змісту

Бордо_Похмелятор

Slavco

Рекомендовані повідомлення

бан, я это пойму и приму.

С ув. Гетто :)

І знову ти видаєш бажане за дійсне :0001:

Раз тебе були забанили, так ти відразу створив "Гетто в бане" :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 127
  • Створено
  • Остання відповідь

Неділя, вечір, приблизно 22 година. Похмелятор. Не мій. :rolleyes:

post-224-0-61861500-1298880887_thumb.jpgpost-224-0-90024600-1298880901_thumb.jpg

post-224-0-45247800-1298880909_thumb.jpg

В суботу, як і в неділю не похмелявся - просто пив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в перманентный бан, я это пойму и приму.

С ув. Гетто

допросишся :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раз тебе були забанили, так ти відразу створив "Гетто в бане"

так я создал тот клон только с одной целью - донести до народа информацию, что я не скопытился, а просто отправился попариться :rolleyes:

Venom, фоты дочери, я так понимаю, изумительные...подростает новое поколение Борды :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

донести до народа информацию, что я не скопытился

Як приємно, що є люди, які так вболівають за душевний спокій бордівчан!

От так би всі брали приклад!.. Це ж так просто -- всього лише потрібно створити клона, а людям відразу спокійніше...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачте, що нариваюсь, але чесно кажучи бентежить фоторепортаж, а також коментарі. Думав писати чи ні своє повідомлення, зрозуміють мене чи ні, хоча сам рідко пишу, але все ж таки наважився, адже теж люблю почитати нові повідомлення зранку, а також і діти сюди заглядають, і не тільки мої, а й Ваші напевно теж.

Читаючи сторінки нашої борди, нерідко зустрічаєш, що криза в країні, уряд поганий і ... А які ми самі? Невже за 6 років існування такого популярного форуму в нашому місті ми виросли до того, щоб похизуватися перед усіма, як гарно можна впиватися алкогольними напоями ще й демонструвати це на світлинах, які до речі можуть переглядати наші діти і робити для себе з цього певні висновки.

Приємно бачити на світлинах знайомі обличчя, але чому в такому ракурсі. Який приклад показуємо для підростаючого покоління. Можемо ж організовувати спортивні змагання, пропагувати здоровий спосіб життя. Є ж на форумі гарні спортивні фоторепортажі. Що сталось?

Куди котимось?

У більшості з присутніх вища освіта, де в кого й педагогічна …

Прошу модераторів, не видаляти моє повідомлення, якщо воно Вам не сподобається. Може хтось для себе теж зробить якісь корисні з цього висновки.

Бажаю Усім форумчанам здоров’я та мудрості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачте, що нариваюсь, але чесно кажучи бентежить фоторепортаж, а також коментарі.

Чё ща будет. :blink:

Ну все, скоро тема буде у Флеймі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да-да, там точно є пєдагогі, як їм ністидно!

ви пускаєте дітей в інторнет? я нє. і сам не ходжу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний noline, здоровий спосіб життя дуже активно пропагується у сусідніх розділах і активно підтримується половиною тієї компанії.) Не треба так однобоко сприймати світ, окей?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що сталось?

А якщо без церемоній, то ти б ще й у Флейм зайшов з цим питанням.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який приклад показуємо для підростаючого покоління.

Приклад того, що раз на рык можна зыбратись дружньою компанією і файно провести час. Шонітак?

Можемо ж організовувати спортивні змагання, пропагувати здоровий спосіб життя.

А можна ще секту свою організувати... і наректи себе пророком і всім сказать - "несіть мені по 3 рубля і мудрості я дам вам до*уя"

Що сталось?

Нічого. Ми - відпочили. Тобі - завидно. всьо тіп-топ. Видихай.

А в декого й по дві... Знаєш, шо інтелігенція, вона така... любить часом відпочити :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний noline простіть нас грішних, каємося. Хоча ні !!! Повторив би з радістю все так само!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стало интересно, тогда и я скажу пару слов.

Я человек сугубо непьющий, чего не помешало посетить праздник и от души там повеселиться. Два высших мне тоже не мешали, абсолютно. Я завсегдатай, практически, только одного самого здоровообразного подфорума. И мне, по правде, всегда очень скучно читать отзывы по следам каких-либо вечеринок. В основном они однообразны.))

ТЕМ НЕ МЕНЕЕ, никого не осуждаю и не собираюсь осуждать. Люди имеют право веселиться, так, как они умеют, в рамках законов, конечно (это здесь уточнять не нужно, но я на всяк случай). А уж о своих детишках мы позаботимся как-нибудь.

noline всеръез с интернетом не дружит, раз ему банальный отчет по пьянке видится самым кромольным на весь интернет ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приємно бачити на світлинах знайомі обличчя, але чому в такому ракурсі

добре, що в такому ракурсі само обличчя, в нас культурний форум :lol:

а от для пушкінських читань от культури не фатило

як гарно можна впиватися алкогольними напоям

шота в етой сказочкє нє так.... :0026:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Одна. Умнічка. :smile-zachot:

2 Солнишко. А шо не так? Все так.))))))

Нормальним людям не заважає алкоголь.., а тільки сприяє розумінню. :g15:

З.І. 2 Веном.... моя тож ходлила пиво клянчила в неділю... ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А шо не так? Все так.))))))

так то воно так))))))))))

гарно - енто в рєсторані мартіні раз в 15 мінут сьорбати з умним ліцом)))

а у нас - ЗМІСТОВНО :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... а також і діти сюди заглядають, і не тільки мої, а й Ваші напевно теж.

Мої діти не заглядають, я якби й заглядали - не бачу нічого поганого в тому. Такі зустрічі відбуваються не щодня. А чим гірше святкування ДН Борди від святкування того ж ДН будь-кого з сім'ї, де безпосередньо присутні ті ж діти? Який же приклад подають батьки дітям, вживаючи алкогольні напої в їх присутності? Ай-ай-ай!!!

Читаючи сторінки нашої борди, нерідко зустрічаєш, що криза в країні, уряд поганий і ... А які ми самі? Невже за 6 років існування такого популярного форуму в нашому місті ми виросли до того, щоб похизуватися перед усіма, як гарно можна впиватися алкогольними напоями ще й демонструвати це на світлинах, які до речі можуть переглядати наші діти і робити для себе з цього певні висновки.

А хто сказав упиватися? Я наприклад не упився, так як і не упилися багато з присутніх на Бордовці. А навіть якщо і хтось упився, то й що? Впевнений, що 100% присутніх не дозволяють собі такого щодня.

Приємно бачити на світлинах знайомі обличчя, але чому в такому ракурсі.

А мені сподобався ракурс на фото Командора:-)

Який приклад показуємо для підростаючого покоління. Можемо ж організовувати спортивні змагання, пропагувати здоровий спосіб життя. Є ж на форумі гарні спортивні фоторепортажі. Що сталось?

А хто сказав, що змагання не організовуються? Тільки це вже зовсім інша історія і не в цій гілці.

Куди котимось?

Не знаю, куди котишся ти, а я старюсь з впевненістю і вперед. Причому, як правило, на двох колесах, як і багато тих, хто був присутній на ДН. :rolleyes:

Прошу модераторів, не видаляти моє повідомлення, якщо воно Вам не сподобається. Може хтось для себе теж зробить якісь корисні з цього висновки.

Бажаю Усім форумчанам здоров’я та мудрості.

Корисні висновки. Зробив. І знаєш які. Дуже шкодую, що ця бордовка була для мене першою в житті. Багато пропустив. Буду старатись приймати участь в кожній організованій зустрічі такого плану. Чорт, приємно познайомитись та поспілкуватися з гарними людьми.

Ну і основне, коли мої діти підростуть - не буду проти того, щоб вони приймали участь в такого роду зустрічах.

А за побажання дякую.

2 Лєкс, вона в мене пиво дуже любить, але останнім часом хворіє, то недаємо, Але в неділю побачив те, як вона дивилась на бокал щойно налитого, з пінкою, не зміг відмовити висьорбати пінку. Але зараз з'явиться noline та буде звинувачувати в зпоюванні дитини. :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, куди котишся ти, а я старюсь з впевненістю і вперед. ...

Ай бросте! Вы еще крепкий старик, Розенбом!(с)

:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а еще мы там рок слушали, а некоторые бесноватые - пели... шо делаеца... содом и гоморра, содом и гоморра

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nolin, ваш пост всетаки справив на мене враження і я вам обіцяю, що коли на наступній бордовці так само хороше погуляю, обов'язково задумаюсь над своєю поведінкою ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Карочє, я так поняв, шо всі зробили висновки, при чому саме такі, на які сподівався пан нолін ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Карочє, я так поняв, шо всі зробили висновки, при чому саме такі, на які сподівався пан нолін ?

Так, тату:blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оргвисновки зроблені, винні будуть покарані... на наступній бордовці. :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

362.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як один пост оживив тему :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...