Перейти до змісту

Реконструкция ж/д вокзала

ursa

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 677
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Согласен. Но меня интересует другой вариант. Выбьют ли в нем все стены и уберут киоски, и самое главное эту забегаловку, с которой вонь похлеще чем возле магазинов с шаурмой. Вы как думаете?

Опубліковано

Яблуні зрізали((((((((((

я про це давно писав, їх зрізали одразу, як загородили вокзал. Вкрай шкода тих яблунь, мені вони були там в самий раз - додають (додавали((( ) якогось затишку, тепла, гостинності...

Опубліковано

чого так? мені нормально

зайшов колись-то красиво, уютно, столики накриті, крісла мягкі, ціни прийнятні... сподобалось вопшім

ніякого огидного запаху не відчув

Опубліковано

Там завжди "пахло" тютоновим димом (він стояв там як туман).

Також там пахло чебуреками, та "олією" в якії їх смажили чи продавали.

Продавщиця - фуфло, хамло, без комментаріїв.

За більшістю столиків завжди сиділи алкоголіки та випивали наступну чарку.

Ось так.

До речі відносно тютонового табаку.

Можливо хтось дивився вчора 5-ий канал, то Україна з 4-го місця по курінню в світі впала на 20-те. Що дуже навіть радує.

Сам не курю, а якщо це буває (іноді дозволяю собі) то тільки блек стоун черрі. :0003:

Опубліковано

І все-таки, "церковно-гламурний" варіант вокзалу - повний ОТСТОЙ! Повністю совіцький підход до проекту, нічого європейського, сучасного та раціонального. Бідзіля, одним словом. Він вам ще церкву таку ж ізваяє навпроти 4 школи (дуже нагадує азійську пагоду - красіва буде).

Гадаю, це відкидає Луцьк ще більш назад. Не кажучи вже про те, що вокзали - це перше, що бачать гості міста.

Опубліковано

а що ви так за яблінками плачете? вони старі-старезні. ліпше, якби самі почали розсипатись?нові насадити просто треба після завершення будови

Опубліковано

Это самый хороший и самый оптимальный вариант.

Сума денег которую выделили не мего, так что если сделают в таком виде - я только за.

Конечно с улицы ничего современного (надеюсь парковка ток норм будет, как возле епицентра).

В середине думаю будет таже комната матери и ребенка, таже комната отдыха, тот же по-современней и без бомжов зал ожиданим. Возможно новое табло с роскладом, надеюсь современное и електронное. И 2 монитор для пасажиров - самое главное.

Опубліковано

З сайту міськради:

Міський голова Микола Романюк, у свою чергу, зазначив, що відбуватиметься комплексна реконструкція Привокзального майдану: оновлення приміщення самого вокзалу, багажних відділень, туалетів, облаштування санітарних кімнат в приміщенні вокзалу, а також туалетів для інвалідів. «Ліва частина вокзалу буде призначена для транзитних і дальніх пасажирів, права - для приміського сполучення, пасажирів електропотягів. На другому поверсі розташовуватимуться службові приміщення, кімнати матері й дитини, відповідно до проекту», - розповів Микола Романюк.
(с)
Опубліковано

Просто так, не имею резона с конца города ехать в центр практически.

т.е. живу в "Струмівці".

Выкладывайте фотки, плиз :)

:friday:

Опубліковано

фотати нема шо! приїхав кран підняв наверх арматуру - мають заливати щось на мосту...

сходи потроху дозаливають + варять щось там

сам вокзал по-старому

Опубліковано

З інтерв'ю Романюка:

– На перспективу – реконструкція площі коло вокзалу. Відповідне рішення прийняли на черговому засіданні виконкому. Що плануєте зробити в тому куточку міста?

– Розповісти можу, але без конкретики. Мова йде про реконструкцію площі до вулиці Привокзальної. Зараз розробляється проект, котрий має бути співзвучний із архітектурою приміщення вокзалу. Згідно з одним із варіантів, який мені запропонували до розгляду (правда, він ще – в розробці), на цій величезній площі можна зробити клумбу. Як на мене, вона туди аж проситься. Можливо, буде ще щось. Над цим зараз і працюють проектанти. Не поспішаємо, бо коштів поки немає. В цьому році профінансуємо лише виготовлення проекту. А в 2012-му візьмемося за його реалізацію.

– Таким буде луцький вокзал (киваю на течку, котра лежить на столі, на обкладинці якої зображено будівлю з кількома невеликими вежами на даху)?

– Так. Щодо вокзалу, то проект благоустрою ще не завершений. Працюємо, як кажуть, із коліна (сміється, – авт.). Спершу проектанти виконали всі роботи, які стосувалися геодезії, потім – реконструкції приміщення. Матимемо велике фойє (показує проект, – авт.). У лівій стороні облаштують зал для пасажирів транзитних і дальніх рейсів. А права – для пасажирів приміських потягів. На другому поверсі буде «друге» світло. Зводимо мансардний поверх. Благо, що перекриття дерев’яні й можна щось робити. На третьому поверсі – кімната матері й дитини, адмінприміщення та два чи три готельні номери. Стосовно Привокзальної площі, то маємо час добре подумати, що робити із двома сквериками. Варіант – узагалі все зрізати й посадити нові дерева. Подивимося: можливо, доведеться саме так чинити. Зелені куточки мусять бути, але… От ітимете вулицею Лесі Українки, погляньте, в якому стані тротуар біля «Вопаку». Коріння дерев вивалило все. Тому дійсно правильним було рішення зрізати дерева на проспекті Волі й посадити нові.

– Якщо ми говорили про вокзал, то, певно, варто зачепити й тему пішохідного переходу через залізничні колії. Нині роботи тривають. Чи впораєтеся до Дня Незалежності, як і обіцяли?

– Так, роботи тривають. Думаю, наступного тижня вже почнуть фарбувати та вкладати покриття. До речі, як виявилося, то – величезна проблема. В першому варіанті мав бути асфальт. Я, як інженер, розумію, що навантаження на конструкцію – серйозне. Та й асфальт є асфальтом. Урешті в Києві знайшли дуже гарне покриття. Буде ось так (показує проект, – авт.).

Опубліковано

З інтерв'ю Романюка:

– Якщо ми говорили про вокзал, то, певно, варто зачепити й тему пішохідного переходу через залізничні колії. Нині роботи тривають. Чи впораєтеся до Дня Незалежності, як і обіцяли?

– Так, роботи тривають. Думаю, наступного тижня вже почнуть фарбувати та вкладати покриття. До речі, як виявилося, то – величезна проблема. В першому варіанті мав бути асфальт. Я, як інженер, розумію, що навантаження на конструкцію – серйозне. Та й асфальт є асфальтом. Урешті в Києві знайшли дуже гарне покриття. Буде ось так (показує проект, – авт.)

от скажіть мені - що за дебільно совкова система планувати завершення до дня чогось чи когось там?

зараз роблять, наприклад, із недостатнім фінансуванням, повільно і в розвалочку, а потім будуть гнути спину, намагаючись обігнати час та простір і нароблять при цьому багато недоробок.

невже не можна спокійно, виважено зробити той перехід, вокзал і т.д. наприклад до 15 вересня, а не 24 серпня, але так, щоб він сяяв в ззовні та всередині, а люди побачивши цю красу були горді, що стали свідками реконструкції.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...