Перейти до змісту

Футбольні новини

Teo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вдалий дебют:

Півзахисник бельгійського "Генка" Руслан Маліновський опинився серед 11 найкращих футболістів чемпіонату Бельгії.

Видання Voetbalkrant включило хавбека "Шахтаря" у символічну збірну минулого вікенду.

Відзначимо, що "Генк" у рамках 22 туру переміг "Зюлте-Варегем" із рахунком 2:1.

298754_590330.jpg?201601140621

• Відповідей 3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Лидеры Севильи взбунтовались против Коноплянки

Цитата

Ведущие игроки Севильи настроились против украинского легионера Евгения Коноплянки. Об этом сообщает испанский портал Sevilla.abc.es.

Недовольство украинцем проявляют его непосредственные конкуренты за место в стартовом составе: Хосе Антонио Рейес, Витоло, Микаэль Крон-Дели и Эвер Банега объединились против Коноплянки. Вышеперечисленные футболисты недовольны эгоистичностью Коноплянки и его нежеланием работать на команду. Некоторых одноклубников украинца раздражает звездный статус Коноплянки, созданный испанской прессой после успешных матчей полузащитника против Реала и Манчестер Сити.Главный тренер Севильи Унаи Эмери не особо стремится загладить конфликт в раздевалке команды. Упоминая в своих интервью Коноплянку, испанец отделывается общими фразами, призывая своего подопечного больше работать для возвращения в стартовый состав.

Опубліковано

Кравець забиває....

Штутгарт-Гамбург 2:1

Артем вийшов на поле на 78-й при 1:1. На 89-й зробив 2:1.

ЗІ. Тащі просидів всю гру на лавці запасних.

Опубліковано
15 годин тому, igorgame сказано:

Лидеры Севильи взбунтовались против Коноплянки

Що тут скажеш - заздрість. але надіюсь, що Коноплянка знайде спільну мову з гравцями, у нього є для цього можливості і здібності.

Опубліковано
16 годин тому, Svityaz сказано:

Кравець забиває....

Штутгарт-Гамбург 2:1

Артем вийшов на поле на 78-й при 1:1. На 89-й зробив 2:1.

ЗІ. Тащі просидів всю гру на лавці запасних.

Штутгарт - Гамбург 2:1 (Обзор матча)

Опубліковано

Сьогодні Мирон Богданович святкує 65-річний ювілей.

Вітання ювляру та нових перемог!!!

Цікаве інтерв'ю:

http://www.ua-football.com/ua/ukrainian/high/1454307382-miron-markevich-yakbi-u-mene-zaraz-buv-rikun-ya-spokiyno-bi-sidiv-na-lavci-i-ne-hvilyuvavsya-rezultat.html

Опубліковано

Пока, пожалуй, самая громкая новость этого трансферного окна пришла из Англии - "Манчестер Сити" на своем официальном сайте объявил о назначении на пост главного тренера команды нынешнего наставника "Баварии" Хосепа Гвардиолы. Правда, возглавит каталонец горожан не этой зимой, а только следующим летом.

Опубліковано
10 годин тому, igorgame сказано:

Як сказав ВСС на Причалі - Лучше кошмарный конец, чем кошмар без конца. А взагалі дуже важко, що мій улюблений клуб не буде грати в Єврокубках...

Опубліковано

Луческу подтвердил переход Алекса Тейшейры в китайский клуб

Главный тренер "Шахтера" Мирча Луческу сообщил, что полузащитник "горняков" Алекс Тейшейра продолжит карьеру в Китае.

"Это правда, мы продали его в Китай", - цитирует Луческу L'Equipe.

Как сообщалось ранее, новым клубом Тейшейры станет "Цзянсу Сунин", который заплатит за лучшего бомбардира "Шахтера" 50 миллионов евро. Этот трансфер станет рекордным по стоимости в китайском футболе, перекрыв недавние 42 миллиона евро, заплаченых "Гуанчжоу Эвергранд" за Джексона Мартинеса.

Опубліковано

Кравець знову вийшов на заміну за Штутгарт: заробив пенальті, заробив для захисника суперника червону картку, перевірив на міцність перекладину воріт.

Айнтрахт-Штутгарт 2:4

Так тримати))

Опубліковано

Бойко дебютував за Бешикташ.

Як кажуть, перший млинець глевкий - Бешикташ програв 2:1.

Заради справедливості варто відзначити, що пропускали вже в меншості.

Удачі Денису в наступних матчах!!!

Опубліковано

Коноплянка забиває "Сельті"

Український півзахисник "Севільї" Євген Коноплянка вийшовши на заміну в матчі 1/2 фіналу Кубка Іспанії проти "Сельти" зумів відзначитися забитим м'ячем.Хавбек вийшов на поле на 72 хвилині, а на 87 оберті секундної стрілки замкнув передачу Вітоло. Цей гол допоміг його команді зрівняти рахунок у зустрічі, яка завершилася з рахунком 2:2.

Опубліковано

Нінкович: З Алієвим і Мілевським ходили по нічним клубам в режимі нон-стоп

Вразило:

Цитувати

Зараз вже все можу сказати. Одного разу ми удвох з Мілевським пішли на дискотеку і затрималися там до семи ранку. У Сербії в такий час прокидаються і снідають. Але Мілевський каже: "Пішли в інший клуб. Треба знайти дискотеку, яка працює до восьми". Ми пішли туди, але вже нікого не було. Кажу, що треба йти, але він відповідає: "Ні, вона відкривається в 9 ранку". Ми почекали і пішли туди. Пробули на дискотеці до 11-12, а потім повернулися на клубну базу поспати, оскільки тренування було призначене на 17. Чи треба говорити, що в цей день ми не тренувалися?

Весь текст:

Спойлер

Екс-півзахисник київського "Динамо", а нині гравець австралійського "Сіднея" Мілош Нінкович розповів про порушення режиму в київському клубі і чому вдячний Юрію Сьоміну.

"Я був в "Динамо" дев'ять років. Схоже, що більше мене в київському клубі провів лише один легіонер - Бадр Ель-Каддурі. Я прийшов в клуб в 19 років. Спочатку було важко грати в футбол - велике місто, гарні дівчата, нічне життя. Перші три роки у мене випали.

Перед тренуваннями нам постійно вимірювали тиск - якщо було більше 150, то ти не тренувався. В "Динамо" ми часто були з Алієвим і Мілевським. Бувало, ми гуляли без зупинки. У мене і у Мілевського високий тиск був постійно, тому ми просто робили пробіжку і плавали в басейні.

Зараз вже все можу сказати. Одного разу ми удвох з Мілевським пішли на дискотеку і затрималися там до семи ранку. У Сербії в такий час прокидаються і снідають. Але Мілевський каже: "Пішли в інший клуб. Треба знайти дискотеку, яка працює до восьми". Ми пішли туди, але вже нікого не було. Кажу, що треба йти, але він відповідає: "Ні, вона відкривається в 9 ранку". Ми почекали і пішли туди. Пробули на дискотеці до 11-12, а потім повернулися на клубну базу поспати, оскільки тренування було призначене на 17. Чи треба говорити, що в цей день ми не тренувалися?

І таке було постійно. Я кілька разів ходив до президента після травм і просив його, щоб він мене відпустив кудись. Він відкривав свій блокнот і говорив: "Як же ти не будеш травмуватися, якщо ти був в такому-то клубі до четвертої ранку, а в такому-то - до шести?" У нього все було записано, навіть майже все те, що я пив", - сказав Нінкович в інтерв'ю сербському виданню b92.net.

Я багато чим зобов'язаний Суркісу, адже він завжди вірив у мене. Після приходу Сьоміна я став основним гравцем і непогано зіграв на ЧС-2010. Я захотів змінити обстановку, так як на той момент я вже шість років грав в Україні, тому втратив мотивацію. Я знову зустрівся з президентом, але він сказав: "Я вірив в те, що ти заграєш, Мілош. Ти заслужив продовження контракту!" Тоді я подумав, що це не найправильніше рішення.

Проте, я провів у Києві прекрасний час, з яким у мене пов'язано багато дуже хороших спогадів. Там народилася моя дочка - Ангеліна, за Сьоміна я грав більше всіх, виграв чемпіонат, Кубок і Суперкубок України, брав участь в Лізі чемпіонів ... Без сумнівів, це найкращі роки мого життя.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...