Перейти до змісту

Футбольні новини


Teo

Рекомендовані повідомлення

В даному топіку будемо записувати всі новини футболу

Ось одна з них:

У середу на адресу Ігоря Суркіса прийшов цікавий лист. Частина цього листа до вашої уваги:

«Як Посли Доброї волі Програми з Розвитку ООН футболісти Рональдо і Зінедін Зідан запрошують своїх друзів-футболістів, які беруть участь у європейських чемпіонатах, прийняти участь у традиційному матчі, спрямованому на боротьбу з бідністю.

Як і в минулих трьох «Матчах проти бідності», які пройшли в Базелі, Мадриді і Дюссельдорфі, Рональдо і Зідан зіграють як капітани двох команд футбольних зірок. Стати його учасниками запрошені гравці ФК «Динамо» Карлос Корреа, Сергій Ребров, Діого Рінкон і Родріго».

Матч відбудеться 19-го березня 2007 року на стадіоні «Велодром» у Марселі.

І ще одне:

28 лютого гравець збірної України та капітан донецького «Шахтаря» Анатолій Тимощук став футболістом санкт-петербурзького «Зеніта». Трансферна вартість Тимощука склала 20 млн. доларів, що є новим рекордом для футбольного простору в межах колишнього СРСР.

- Анатолій провів у Донецьку 9 років. За цей час він перетворився з перспективного юніора в зрілого майстра, набрався безцінного досвіду і спромігся завоювати любов уболівальників. «Шахтарю» непросто розставатися зі своїм лідером. Але цей вибір зробив сам Тимощук, і клуб з повагою поставився до нього, - так прощається з футболістом офіційний сайт гірників.

Контракт із «Зенітом» Тимощук підписав на чотири роки, про це вже повідомляє офіційний сайт пітерської команди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

аааа....ржунимагу....Тимоха в зенит переходит.... вот народ..сматрите как обычный луцкий паренек скакнул..все выше и выше и выше.....тачнее не выше а там платят больше... недавно общался с девушкой - каторая его личный пресссекретарь в шахтере была, так гаварит мне мол Анатолий очень любит Шахтер..тыры пыры...не кинет его....АГА!! ЩАС!! вот какой он...сначала Волынь кинул..теперь кротов.....малаток кароче....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

малаток ??? :)

Шахтар набагато кращий клуб за Зеніт по всіх якостях...

І я не розумію навіщо було переходити !?

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зарплата Тимощука в Зеніті буде 200000 уе. Немало. Хоча там його і не сильно напевно питали чи хоче він переходити чи ні. Президенти домовились, і допобачення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"малаток" я написал с сарказмом....я тоже считаю что Шахтер лучше чем Зенит... хотя сегодня русские клубы выглядят покруче... это показал кубок первого канала... и зарплаты там не чета нашим... лично мне то что он оставил шахтер нравилось... не люблю я этот клуб.. но зенит не люблю еще больше.. шило на мыло кароче... так что как по мне так лучше бы оставался... хоть бы на родине был.. а так с Диком(членом) Адвокатом теперь....бэ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НОВИНИ:

Лондонський «Арсенал» не зміг пробитися до чвертьфіналу Кубку Англії. Підопічні Арсена Венгера у поєдинку-переграванні на виїзді поступилися «Блекберну» – 0:1. Перемогу «Блекберну» приніс гол Бенедікта МакКарті на вісімдесят сьомій хвилині матчу.

Ледь не завершився трагедією матч-відповідь 1/4 фіналу Кубка Іспанії «Бетіс» – «Севілья». На 57-ій хвилині після забитого м’яча у бік лави запасних севільців вболівальники «Бетіса» почали кидати скляні пляшки. Одна з них влучила в голову наставника команди Хуанде Рамоса. Тренер втратив свідомість і його відразу госпіталізували. Якої тяжкості травма – поки не відомо. Але відомо те, що Хуанде Рамос прийшов до тями. Поєдинок вже більше не поновлювали. Яка доля цього чвертьфінального матчу вирішуватимуть вже сьогодні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НОВИНИ:

Англійський «Челсі» підписав контракт із Федерацією футболу Азії, повідомляє Sky Sports. Угода розрахована на чотири роки і передбачає, що лондонці будуть активно співпрацювати і допомагати китайському футболу, поліпшуючи його імідж.

- Це довгостроковий проект, адже ми розуміємо, що одразу не треба розраховувати на дивіденди. Але ми віримо, що наша співпраця піде на користь обом сторонам, - заявив виконавчий директор «Челсі» Пітер Кеньон.

************************************************************

1 березня у Донецьку відбулася остання прес-конференція Анатолія Тимощука як гравця «Шахтаря». Перед початком спілкування з журналістами генеральний директор клубу Сергій Палкін вручив футболісту почесну відзнаку «За заслуги перед клубом» I ступеня.

Тимощук став першим діючим гравцем, відзначеним вищою нагородою «Шахтаря», повідомляє офіційний сайт гірників.

************************************************************

Сьогодні в продаж надійшли квитки на чемпіонат Європи 2008 року, повідомляє uefa.com. Протягом березня будь-який охочий може замовити заповітний квиток на сайті euro2008.com.

Ціни на квитки на матчі групового етапу турніру коливаються від 45 до 110 євро, а на фінал можна буде потрапити мінімум за 160 євро, а максимум за 550.

************************************************************

Сьогодні капітан «Челсі» Джон Террі пройшов сканування мозку в одній з лондонських лікарень, повідомляє Sky Sports.

В офіційній заяві «синіх» сказано, що це «звичайна процедура, не викликана якими-небудь ускладненнями».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як повідомляє Reuters, кращим футболістом Африки 2006 року був визнаний форвард «Челсі» Дідьє Дрогба.

У боротьбі за титул він обійшов нападаючого «Барселони» Самюеля Ето'о й одноклубника Майкла Ессьєна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Україна не втратила рекордно високого для себе місця в рейтингу ФІФА. Наша збірна, як і минулого місяця, посідає у ньому 11 сходинку. Зміна відбулась на горі таблиці. Відтепер Аргентина - найсильніша збірна світу. Суперник України по відбору на Євро-2008 – Італія - опустилась на другу сходинку. Ще один опонент вітчизняної команди - збірна Франції - на четвертій позиції. Решта суперників по кваліфікаційному раунду континентального чемпіонату розташувались нижче України.

Рейтинг ФІФА

1 (3). Аргентина - 1616 очок

2 (1). Італія - 1592

3 (2). Бразилія - 1557

4 (4). Франція - 1515

5 (5). Німечина - 1390

6 (6). Англія - 1339

7 (7). Голландія - 1313

8 (8). Португалія - 1288

9 (9). Чехія - 1195

10 (10). Іспанія - 1161

11 (11). УКРАЇНА - 1037

16 (20). Шотландія - 911

23 (27). Росія - 854

76 (72). Литва - 425

85 (86). Грузія - 374

182 (183). Фарери - 32

******************************************************************

Головний тренер збірної України Олег Блохін у вівторок оприлюднив список футболістів, викликаних на підготовку до матчів відбіркового турніру до ЧЄ-2008 року з командами Фарерських островів (24 березня) та Литвою (28 березня).

До списку української команди увійшли 23 футболісти, серед яких три воротарі. Повернув у команду Блохін і Реброва, який не був викликаний на товариський матч з Ізраїлем.

Список збірної України:

Воротарі: Шовковський (Динамо), Шуст (Шахтар), П`ятов (Ворскла);

Захисники: Несмачний (Динамо), Чигиринський, Кучер, Свідерський, (усі Шахтар), Русол, Романчук, Єзерський (усі Дніпро);

Півзахисники: Гусєв, Ротань, Ребров, Михалик (усі Динамо), Тимощук (Зєніт, Росія), Лєвченко (Гронінген, Голландія), Калініченко (Спартак, Росія), Шелаєв, Назаренко (обидва Дніпро);

Нападаючі: Шевченко (Челсі, Англія), Воронін (Байер, Німеччина), Воробєй, Бєлік (обидва Шахтар).

Збір національної команди розпочинається 20 березня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зінедін Зідан провів свій перший матч у Європі після чемпіонату світу 2006-го року. У французькому Марселі Зізу зіграв у благодійному поєдинку.

Зустрічалися команди «Зідан та друзі» і «Роналдо та друзі». Перемогу з рахунком 6:2 відсвяткували «зіданівці».

Голи у цьому матчі забивали на будь-який смак. Найефектніший м’яч провела команда Роналдо. Автор шедевру Сонні Андерсон.

Взяли участь в цій зустрічі і троє «динамівців» Києва. В складі переможців на заміну вийшов Сергій Ребров. За команду Роналдо відіграли Родріго та Корреа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 7 місяців потому...

Лужный временно возглавил киевское ”Динамо”

Обязанности главного тренера тренера киевского "Динамо" временно будет исполнять Олег Лужный. Об этом сообщила пресс-служба ФК "Динамо Киев". "В связи с нетрудоспособностью, возникшей из-за резкого обострения ишемической болезни сердца главного тренера ФК «Динамо» (Киев) Йожефа Сабо, готовить команду к матчам чемпионата Украины и Лиги чемпионов УЕФА временно будет его ассистент Олег Лужный", - идет речь в сообщении.

Ситуацию в "Динамо" прокомментировал Игорь Суркис. У президента клуба нет претензий к Йожефу Йожефовичу, а на вопрос, вернется ли Сабо на пост главного тренера после выздоровления, Игорь Суркис ответил так: "Пусть выздоровеет, об остальном говорить не стоит. Тем более, не так много времени осталось до зимы, когда, как вы знаете, у нас будут большие изменения. Пусть только выздоровеет. У меня нет претензий к Сабо: он пришел в разбалансированную команду, но ему не удалось стать спасителем".

От Олега Лужного президент киевлян ждет в первую очередь улучшения дисциплины в команде:

"Это тот человек, который дисциплину быстро наведет. А какой он как тренер... Я знаю это точно так же, как и вы. Давайте посмотрим. Восемь игр — это немного, но достаточно, чтобы себя как-то зарекомендовать", - сказал Суркис.

По материалам Football.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

Владелец "Криворожстали" пошел по пути Абрамовича

Один из самых богатых людей мира Лакшми Миттал приобрел 20% акций английского клуба первого дивизиона "Куинз Парк Рейнджерс".

Владелец "Криворожстали" не очень-то балует украинский клуб "Кривбасс" (Кривой Рог). Зато, по примеру Абрамовича, обратил внимание на английский футбол. После того, как Миттал купил акции "Куинз", его зять - Амит Батия - тут же вошел в совет директоров клуба. Помимо него в совет входят глава "Формулы-1" Берни Экклстоун и руководитель команды "Рено" Флавио Бриаторе, отмечает Газета.ru.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

Динамо vs Шахтарь

Кубок Першого каналу

Чому ніхто не говорить за цей матч?:huh: Люди це було щось... Давно я не бачив такого захоплючого футболу, не дали заснути:)Ну просто :rolleyes: обом командам:)Червоні карточки не вирішували долю наступних матчів, бо наступгних вже не буде, от вони і відірвались по-повній :blink: В цьому матчі ну просто багато спірних моментів, але на якість перегляду це вплинуло тільки з кращої сторони :) Мені здається, що така іграла була через те, що Семин хтів показати себе як тренера, от він там всіх і настроїв...:) Хто не бачив раджу подивитись повтор, починаючи з кінця першого періоду :D;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Динамо vs Шахтарь

Кубок Першого каналу

Чому ніхто не говорить за цей матч?:) Люди це було щось... Давно я не бачив такого захоплючого футболу, не дали заснути:)Ну просто :) обом командам:)Червоні карточки не вирішували долю наступних матчів, бо наступгних вже не буде, от вони і відірвались по-повній :) В цьому матчі ну просто багато спірних моментів, але на якість перегляду це вплинуло тільки з кращої сторони :) Мені здається, що така іграла була через те, що Семин хтів показати себе як тренера, от він там всіх і настроїв...:) Хто не бачив раджу подивитись повтор, починаючи з кінця першого періоду :);)

А коли буде повтор? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

Нарешті продовжилось дійство під назвою "Чемпінат України".Дивився вчора Арсенал-Зоря,живенька гра була,бігали хлопці добре боролись,.. жорстко (дві червоні).Якім чином Робінович(власник Арсенала)зібрав 40 500 зрителей (согласно информации ПФЛ)цікаво.Хоча ця цифра здається привеличена.Вхід на матч був здається безкоштовний але 40500.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Класна гра була Динамо - Дніпро 4-0.Може дійсьно Сьомін шось зробить з Динамо <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був впевнений що Динамо не програє навіть ставочку зробив,але 0:4.Шкода Дніпро.Цікаво грали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Я думав поїхати до Львова на матч, але все, як завжди получається :( Бум дивитись тоді так, якщо і так получеться :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Класна гра була Динамо - Дніпро 4-0.Може дійсьно Сьомін шось зробить з Динамо ;)

:) Думаю що Дніпро і його вболівальники на хвилі успіху возомнили себе третьо силою в чемпіонаті, от Динамо тоді і відгрузило їм 4 банки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...