Перейти до змісту

Футбольні новини

Teo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Макаренко попал в символическую сборную 3-го тура чемпионата Бельгии

http://football.ua/countrieselse/369349-makarenko-popal-v-simvolicheskuju-sbornuju-3-go-tura-chempionata-belgii.html

Хотілося б повернення Євгена в Збірну!

• Відповідей 3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Кілька приємних слів про ще одного нашого збірника:

Вчора ПАОК за підсумками двоматчевого протистояння пройшов в кваліфікації московський "Спартак".

Після закінчення поєдинку футболісти грецького клубу підійшли подякувати своїм фанатам за підтримку, а в цей час спартаківські фанати почали викрикувати провокаційні слова в адресу футболістів. Після цього український захисник ПАОКа Євген Хачеріді приспустив гетри та й вказав пальцем на свої щитки синьо-жовтого кольору.

Після цього вчинку у росіян знову почався черговий напад любові до "братнього народу України". Євгеніяа почали звинувачувати в провокації уболівальників "Спартака", а його instagram споганений неадекватними коментарями жителів східного сусіда України.

https://www.ua-football.com/ua/ukrainian/ukrainians/1534315256-hacheridi-rozlyutiv-rosiyskih-fanativ-praporom-ukrayini.html

Опубліковано
5 часов назад, justice777 сказал:

Кілька приємних слів про ще одного нашого збірника:

Молодець!

І пробачення не просив! У русского народа...

Опубліковано

Федорів, екс гравець ДК відвернувся підчас російського гімну.

https://football24.ua/yid_v_kiyivske_dinamo_hoch_golim_bigay_tam__u_rosiyi_obureni_vchinkom_fedoriva_yakiy_vidvernuvsya_vid_yihnogo_prapora_n483108/

Чим більше рускі будутьзаганятися з своїм патріотизмом- тим менше буде бажаючих туди їхати грати.

Тим нижчим ставатиме рівень чемпіонату.

• 3 тижня потому...
Опубліковано
В 07.09.2018 в 13:01, Betrer сказал:

Кто будет тренировать Динамо Киев?

Навіщо, аби бути лише у темах, постити всяку ху...  скрізь?! Постав відмітку, що подобається і будь собі  :)

Опубліковано
4 часа назад, Nokian сказал:

Мені би було дуже  цікаво побачити  тренером ДК Кварца

Це "футбольна новина"? :) Звідки перепостив? :) Чи це "бла-бла" про футбол? :)

Опубліковано
3 часа назад, Nokian сказал:

Це моє бачення.Власне. У вигляді припущення.

А назва теми яка? :) Чи тема про припущення, бачення...? :)

Опубліковано
Цитата
11'
Гоооол!!!
ЯРМОЛЕНКО! Украинец забивает первый гол в АПЛ. Арнаутович отозвался на пас из глубины, сам выходил на ударную позицию, однако не пожадничал и отдал пас на Андрея, Ярмоленко расстрелял голкипера с 12-ти метров.

Тільки що:   Евертон - Вест Хем.

Опубліковано
2 годин тому, igorgame сказано:

Я спєцом навіть на волиняк не пішов(перший раз) і не пошкодував, дивився матч повністю, як відчував, що Ярмола буде у старті і я ваапщє протащівся), його друга банка супер, просто його фішечка, нехай тренер собі думає. 

Опубліковано
17 годин тому, yura-patriot сказано:

Я спєцом навіть на волиняк не пішов(перший раз) і не пошкодував, дивився матч повністю, як відчував, що Ярмола буде у старті і я ваапщє протащівся), його друга банка супер, просто його фішечка, нехай тренер собі думає. 

Ну "Хто кращий" непогано зіграв, тут не заперечиш ) Чекаю таку ж гру від Жені Коноплянки :)

• 2 тижня потому...
Опубліковано
3 минуты назад, Volyniaka сказал:

і сміх і гріх...

Цікаво, а Ахмєтофф поїде вболювати, чи його "ХФутболи" будуть пряму трансляцію організовувати, а Пенісофф  у "Величайшому хфутболі" розповість? :)

Опубліковано
2 хвилин тому, ForZa сказано:

Цікаво, а Ахмєтофф поїде вболювати, чи його "ХФутболи" будуть пряму трансляцію організовувати, а Пенісофф  у "Величайшому хфутболі" розповість? :)

Запросто! Чімпійони ж світу гратимуть!

• 2 тижня потому...
Опубліковано

В Росії гравці  збірної  Кокорін та Мамаєв  розбишакували в готелі та гатили кріслом по голові  якомусь  російському Паку.

В результаті отримали по два місяці вязниці.

Але просто гляньте на ці обличчя.Як мінімум сумно.

https://112.ua/sport/kokorin-ulybalsya-a-mamaev-pryatal-lico-vo-vremya-doprosa-v-mvd-rossii-465640.html

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Браво, Женя!!!

Футболіст збірної України Євген Хачеріді розповів, чому показав російським фанам щитки жовто-синього кольору на матчі Ліги чемпіонів у Москві

Про це він заявив у ефірі програми "Профутбол".

"Щитки я не просто так показав. Коли ми після матчу йшли до наших уболівальників, то з сектора "Спартака" почали тикати пальцями, руками, говорити "Іди сюди". Я знав, що руки і пальці мені показувати не можна, тому що невідомо, що потім буде. Ось я і показав щитки. Я нічого такого не зробив, а просто показав, що я українець і люблю Україну", - сказав Хачеріді.

Ганьба гай!

Вболівальники "Олімпіка" зустріли скандуванням "Сепар" Олексія Гая, який у 2014 році відмовився одягти футболку на підтримку української армії

Під час матчу чемпіонату України між "Олімпіком" та "Чорноморцем" у Києві вболівальники донецького клубу на трибунах скандували "Сепар, сепар, Льоша Гай".

У грудні 2014 року півзахисник "Чорноморця" Гай був єдиним серед гравців, хто не захотів одягти футболку на підтримку української армії. Тоді перед матчем "Чорноморець" - "Карпати" обидві команди вийшли у футболках з написом "Слава українській армії".

https://espreso.tv/news/2018/10/22/separ_separ_losha_gay_yak_fany_zustrily_futbolista_yakyy_vidmovyvsya_pidtrymuvaty_ukrayinsku_armiyu

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...