Перейти до змісту

Державні гроші на лікування Богдана Ступки

Skorpio76

93 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Звичайно за слуговує!!!

Навіть зате як він зіграв у фільмі "Вогнем і мечем", це чудовий актор!!!

ви б ще згадали як він “Тараса Бульбу” зіграв. В нього бабло є і він сам може оплатити своє лікування, а ось є багато людей які не мають грошей на лікування. Потрібно соціально незахищених людей підтримувати...

Опубліковано

так оно было всегда,

есть более правильные и менее правильные....

только комуняки этого не признавали

І тому у них були спецпайки, спецдачі і т.п.

Опубліковано

так оно было всегда,

вони просто цього не афішували

Опубліковано

так оно было всегда,

Поэтому ни кто в то время не думал о том что если вдруг окажется при смерти , то не будет парится что врач прежде чем спасать ему жизнь будет проверять наличие денежных знаков у умирающего .

Ступку в очередь на лечение как и многих детей ждущих помощи от нашего "Незалежного" государства!

Опубліковано

Абсолютно не заслуговує. Краще б дитину якусь врятували, яка могла б стати таким от Б. Ступкою.

Опубліковано

Що значить "в очєрєдь"? Що це за грьобаний комунізм? Це там всі рівні і однакові.

Нічого подібного. Щоправда відмінність ця визначається не пресом бабла, а тим що людина зробила корисного в житті.

В нас зовсім не багато українців створило стільки для своєї країни. Більше того, не так багато взагалі хоч щось зробили.

І не треба відразу кидатись в комплекси, "у нього і так все є" і т.п.

Мені як платнику податків приємно що мої гроші пішли на допомогу ТАКІЙ людині, а не на якісь черговий пільговий кредит для бізнеса Клюєва.

Опубліковано

Що значить "в очєрєдь"? Що це за грьобаний комунізм? Це там всі рівні і однакові.

Нічого подібного. Щоправда відмінність ця визначається не пресом бабла, а тим що людина зробила корисного в житті.

В нас зовсім не багато українців створило стільки для своєї країни. Більше того, не так багато взагалі хоч щось зробили.

Мені як платнику податків приємно що мої гроші пішли на допомогу ТАКІЙ людині, а не на якісь черговий пільговий кредит для бізнеса Клюєва.

Недай боже в тебе щось станеться, то з твоїм підходом я подивлюсь як тобі держава гроші дасть.

Одним словом всі повинні бути рівні перед законом, окрім пам'ятників.

Опубліковано

можливо він і заслуговує на таку фінансову допомогу за свій внесок в розвиток нашої держави, але ж у нього свого бабла хватає, а от падло своє тратити...

наступний раз при сплаті податків так і зазначай в податковій декларації “Ступці Б. на ліки”

Опубліковано
Вочевидь, ні сам Богдан Ступка, ні його улюблений син Остап Ступка не змогли знайти у своєму сімейному бюджеті необхідної суми для лікування в німецькій клініці. Та й не дивно, адже восени минулого року актор Остап Ступка придбав собі двоповерховий пентхауз, що потребував ремонту. І це все, звісно, гроші, адже ж зарплати в акторів театру ім. Франка не дуже великі. Подейкують, що щомісячна зарплата в театрі в Остапа Ступки складає всього лише 10 тис.

гривень. Тому цілком можна зрозуміти Остапа Ступку, в якого просто немає коштів для фінансування лікування рідного батька.

тут
Опубліковано

Вочевидь, ні сам Богдан Ступка, ні його улюблений син Остап Ступка не змогли знайти у своєму сімейному бюджеті необхідної суми для лікування в німецькій клініці. Та й не дивно, адже восени минулого року актор Остап Ступка придбав собі двоповерховий пентхауз, що потребував ремонту. І це все, звісно, гроші, адже ж зарплати в акторів театру ім. Франка не дуже великі. Подейкують, що щомісячна зарплата в театрі в Остапа Ступки складає всього лише 10 тис.

гривень. Тому цілком можна зрозуміти Остапа Ступку, в якого просто немає коштів для фінансування лікування рідного батька.

Дещо переосмислив своє ставлення до завжди бідних акторів, віддаю свій голос дітям

Опубліковано

Нет чтобы скромно открыть счет,сделать обьяву что б все желающие и фанаты могли пожертвовать "бедному" Ступке.А то получается что он по сути берет из нашего же кармана ,без нашего же спроса.

Опубліковано

будьте добріші! допомагати треба в таких ситуаціях. якщо не дадуть гроші ступці, то це не означає, що дадуть вам, чи, скажімо,  спрямують на виплату пенсій і стипендій, чи поліпшення матеріально-технічної бази срам-там-там.... нехай хоч комусь допоможуть!

Опубліковано

А ми й так не злі :) .

А допомагати "комусь" непотрібно. Є конкретні установи: лікарні, дитбудинки іт.д.

А то так вже в нас повелося що завжди чомусь допомагають "комусь".

І, як правило, у тих "комусь" дєнюшка і так є.

Парадокс, нє? :)

Опубліковано

згідна. але то не найбільший "порок" нашої системи. ви краще полдивіться, як наші міністри і політики відзначають корпоративчики в канах, монако, на багамах і тд. а тут так вас заїло за допомогу на лікування. питання не варте того, щоб стесувати на ньому зуби.

Опубліковано

От, дідько. Ну не сволочі, а?

Гуляють собі на Багамах в Канах чи Монако і не запрошують навіть щоб хоч подивитися.

Ну свинство, їй Богу. :)

Опубліковано

Уряд також доручив Міністерству фінансів під час підготовки пропозицій щодо внесення змін до Закону України “Про Державний бюджет України на 2011 рік” передбачити збільшення бюджетних призначень Міністерству охорони здоров’я за зазначеною програмою на 550 000 гривень.

http://news.ligazakon.ua/news/2011/2/9/37476.htm

Схоже на резервування коштів для найбільш приближених.

Опубліковано

Уряд також доручив Міністерству фінансів під час підготовки пропозицій щодо внесення змін до Закону України “Про Державний бюджет України на 2011 рік” передбачити збільшення бюджетних призначень Міністерству охорони здоров’я за зазначеною програмою на 550 000 гривень.

http://news.ligazako...1/2/9/37476.htm

Схоже на резервування коштів для найбільш приближених.

Це відразу було передбачено. При виділенні Міністерством охорони здоров’я грошей для Ступки, було закладено подальше збільшення бюджету даного міністерства на аналогічну суму.

Так що гроші ніхто не забирав в "хворих дітей", як тут люблять писати, а виділили з інших статей бюджету. Хоча вони звичайно ж набагато важливіші і нагальніші для громадян України, а ніж операція для Ступки. :)

Опубліковано

Не можна казати, що гроші набагато важливіші для того чи іншого громадянина, хто б це не був.В нашій країні корумповані дії влади самі собою розуміються, тому що всім знайоме слово "блат" продовжує жити.

Опубліковано

Ну а хто про це говорить? Новина проста як двері: Ступці виділили з бюджету гроші на лікування. Що власне в цьому поганого? Вилікували не найгіршого громадянина країни.

Так треба відразу починати перевертати все з ніг на голову. Крачити що когось обібрали, що хтось кращий, а хтось гірший. Що він міліонер і олігарх.

Розумію що не зовсім коректно, але... якби навпаки. "Ступка помер, а дежава відмовила в фінансуванні операції...". Впевненний ті самі люди завалили б форум постами на тему яка це чудова була людина, а наша держава г...., бо не вберегла генія.

Що за дурна звичка у всьому шукати негатив і болото?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...