Перейти до змісту

Епідемія віруса грипа

Darkraven

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

да, ребята... Истерия рулит, ББС тоже... у всех инфа самая что ни есть правдивая...

В Волынской области умерло 2 человека. Вышеупомянутая беременная и еще 1 чел, 77 года выпуска. Вот по второму как раз и вопросы, потому как сгорел очень быстро.

З.Ы. От пневмонии подобного типа мрёт порядка 5 000 в год, что то раньше всем насрать было...

З.З.Ы. Уж не предвыборный ли мессия грядет...

• Відповідей 650
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

IMXO по плану ми десь на половині шляху.Спасуть (локалізують) нас думаю числа 9-10 а повна перемога над кууварною хворобою буде в 20их числах.

З.З.Ы. Уж не предвыборный ли мессия грядет...

100% IMXO

Опубліковано

У Міністерстві охорони здоров’я України діє гаряча телефонна лінія щодо інформування населення з питань грипу A/H1N1 - 044 200-07-80. Працює постійна урядова гаряча лінія 0-800-507-309. Уряд закликає повідомляти про відсутність ліків у аптеках та про випадки спекуляції ліками, про неналежне медичне обслуговування.

У Луцьку, крім 02, цілодобово за допомогою можна звернутись і до ст.. лікаря швидкої допомоги за номером 29-39-15 або 23-40-20.чергують терапевти та педіатри. Невідкладна дитяча допомога - за номером 5-78-56.

За інформацією начальника управління охорони здоров’я Луцької міської ради Федора Кошеля, протягом минулої доби у Луцьку захворіло на ГРВІ та грип 400 чоловік, 9 з них - госпіталізовано.

Персонал усіх і лікувальних установ міста забезпечено марлевими пов’язками. У масках працюють водії муніципального транспорту.

За ініціативи міської влади, між лікувально - профілактичними закладами розподілено додатковий транспорт для обслуговування медиків, які виїжджають на виклик. Автогосподарство міськради надало 3 авто міській поліклініці №1, «Луцькі таксі» - три авто поліклініці №2, «Морячок таксі» та «Люкс-таксі» - міській поліклініці №3 та міській дитячій поліклініці, по одному таксі виділили компанії «Волинь-авто» та «Київстар», а «Морячок таксі» та «Люкс-таксі» закріпили ще по машині за амбулаторіями сімейної медицини по вул. Корольова та Бенделіані.

За наказом Міносвіти , із 2 листопада на Волині, як і інших областях, в яких оголошено карантин, не працюватимуть дитячі дошкільні заклади. Із понеділка дитсадки не працюватимуть і в Луцьку.

© www.lutsk.ua

Опубліковано
ОСЬ ЦЕ РЕАЛЬНА ПРБЛЕМА!!!!Вирішити яку наші висококлоуни не взмозі та й не хочуть вони в багні возитись.Багато мороки а політичного вихлопу 0 й шоу з ліками не проканає.

В Україні епідемія туберкульозу зареєстрована починаючи з 1995 року. Вона прогресує і набуває загрозливих масштабів. За даними Центру медичної статистики в Україні щодня реєструється 82 нових хворих на туберкульоз, а 30 хворих помирають. Захворюваність (тобто кількість вперше виявлених за поточний рік хворих осіб) всіма формами туберкульозу в 2002 році становила 75 хворих на 100 тисяч населення, а у 2005 році — вже 84. Сьогодні в Україні понад 125 тисяч :huh: хворих активною формою туберкульозу. Щорічно близько 10 тисяч громадян України помирають від цієї хвороби :ohmy::ohmy::ohmy: . На диспансерному обліку в протитуберкульозних диспансерах знаходяться 670тисяч чоловік, або кожний 70-й мешканець України. (http://www.ult.lviv.ua/index.php?newsid=8)

Щогодини в Україні занедужує на туберкульоз 4 людини і помирає від нього 1 хворий (http://www.likar.info/news/13849.html)

ПОШУТКУВАТИ НІХТО НЕ ХОЧЕ?!!!!

Нє, тут мастурбують на ГРИП, а ти з якимось туберкульозом лізеш.

ПС. Ти вже третій про туберкульоз згадуєш, я був перший, другий взагалі сказав, що в Україні ПАНДЕМІЯ туберкульозу :)

Масовий психоз, істерія - зараз їх нічим не налякаєш, грип страшніше.

Хто б не був автором цього психозу (політики, фармацевти, журналісти), вони явно не розраховували на таку бурхливу реакцію, все вийшло з під контроля. В принципі, як завжди (помаранчева революція, криза, яка почалася з рейдерської атаки на банк і т.д.). Нове реаліті-шоу. Все ІМХО.

Опубліковано

А мені казали що садікі роблять! оО тільки будуть додому відправляти дітей с підозрами хвороби...

(с) 40-ий

Опубліковано
Интересно - сколько ты времени пробыл в больнице что бы сдать снимок? Нету очереди? Какая больница?

Ходил во вторую, на Відродження. Сперва хотел идти в поликлинику, но потом подумал, что как раз такой вариант может занять ОЧЕНЬ много времени (очередь-врач-направление на снимок-очередь-снимок-ожидание снимка-очередь-врач). Поэтому просто пришел в приемное отделение (там где скорые подъезжают) и обратился к дежурному терапевту, рассказал, что болею уже на протяжении 5 дней и хочу исключить подозрение на пневмонию. Предварительно обследовав меня и смеряв температуру, она все-таки отправила меня на снимок. Я его сделал, показал ей и был отпущен восвояси. Вся процедура отняла у меня около часа. Людей не было, за исключением нескольких с травмами и переломами...

Опубліковано
А мені казали що садікі роблять! оО тільки будуть додому відправляти дітей с підозрами хвороби...

(с) 40-ий

тоже (с) 40-ий, мне в субботу звонила выхователька и сказала что карантин на 2-3 недели, что они позвонят когда ребенка везти.

Опубліковано

в мене племінник 3-х річний лежить в інфекційній...разом з ним моя братиха...тільки що говорив з нею,каже що всі палати заповнені ПОВНІСТЮ, починають людей і навіть малюсіньких діток на коридорі розміщати!інфа 100%

Опубліковано

Стою в черзі в аптеці. Заходить бабця, матюкаючись під носа, розпихає ліктями людей і кричить до продавця:- Маски є?

- Немає.

- Марля?

- Немає.

- Хоч бинт широкий є???

- Ні, немає.

Бабця, злісно:

- БЛЯ! Хоч трусами затуляйся!!!

)))))

Кожного ранку у 6-тій по радіо — звіт по епідситуації:«Ще не вмерла Україна…»

Опубліковано

а ведь уже начинает заЕЕбывать эта информация... кто то вёл статистику смертей в этот же период за прошлые года? почему именно сейчас среди оббывателей идёт подсчёт умерших, как будто это голы, забиваемые в футбольном матче? чем больше количество, тем круче кайф тем, кто ещё остался в живих... да.. и напомню, не тревожте зря машини скорой помощи, этим людям сейчас очень нелегко, будьте благоразумными, и не сейте панику...

Опубліковано

До уваги тих, хто вважає, що проблеми нема, все нормально, просто паніка, а так - "все, як завжди".

Чи можете ви навести приклади, щоб раніше, коли теж було "все, як завжди" - помирали медики, заразившись від хворих? Адже станом на 01.11.2009 р. є чотири померлих працівники закладів охорони здоров'я, внаслідок контактів з хворими. Чи ж ви думаєте, що доктОри не знають, як від соплів берегтися, та ще й під час "псевдоепідемій"?

Опубліковано

Сотрудники Верховной Рады стоят в очереди за лекарственными препаратами в аптечный киоск.

Из двух имеющихся в Верховной Раде киосков, только один обладает минимальным количеством антивирусных препаратов, сообщает "Интерфакс-Украина".

В частности, сотрудникам аппарата Верховной Рады предлагают такие средства как "Амизон", "Арбидол", мазь "Ацикловир".

При этом в продаже нет, пользующейся особым спросом "Оксолиновой" мази, а также отсутствуют марлевые повязки.

Аптечные киоски в Верховной Раде начинают работать с 9 часов, при этом уже с 8:30 у этих киосков наблюдались очереди. И эти очереди постоянно увеличиваются.

http://www.pravda.com.ua/ru/news/2009/11/2/101152.htm

В храмах Волинської області цілий тиждень дзвонитимуть у церковні дзвони.

Вчора, 1 листопада, така акція уже відбулася у всіх церквах УПЦ в області.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Волинської єпархії УПЦ, з благословення керуючого Волинською єпархією митрополита Луцького і Волинського НІФОНТА та єпископа Володимир-Волинського і Ковельського НИКОДИМА у всіх храмах Волинської області з 1 по 8 листопада кожного дня протягом 10-20 хв. в обідній час лунатиме церковний дзвін.

„Під час епідемій наші православні предки обов’язково били у церковний дзвін. Про це нам розповідає історія. Благодатна та спасительна сила церковного дзвону описана в багатьох книгах. До прикладу, в минулому столітті під час епідемії тифу, там, де дзвонили у дзвони, його не було. Згодом вчені з’ясували фізичну природу цього явища: вібрації звуку церковних дзвонів чинять руйнівну дію на хвороботворні бактерії”, - йдеться у повідомленні.

ООН просит $39 млрд для борьбы с детской пневмонией

Сеголня, 2 ноября, Всемирная организация здравоохранения и Детская организация ООН, ЮНИСЕФ, начали кампанию по борьбе с детской пневмонией.

Каждый год жертвами этого заболевания становится 1,8 млн детей в возрасте до 5 лет. Воспаление легких убивает больше детей, чем малярия, корь и СПИД вместе взятые. Однако средства, выделяемые на борьбу с пневмонией - ничто по сравнению с тем, что получает борьба с малярией, и тем более - со СПИДом.

Эксперты ВОЗ и ЮНИСЕФ говорят, что при помощи нескольких простых шагов к 2015 году можно спасти жизни более 5 млн детей. Обе организации хотят собрать $39 млрд для борьбы с воспалением легких среди детей. Первый этап, говорит доктор Энн Голас из ЮНИСЕФ, заключается в том, чтобы научить матерей узнавать признаки заболевания.

Одновременно с просвещением план борьбы с пневмонией предполагает вакцинацию против болезней типа кори, которые могут привести к воспалению легких. Вакцина, созданная специально с для защиты детей от воспаления легких, существует с 2000 года, однако имеется она только в богатых странах, в то время как 98% случаев детской пневмонии наблюдается в развивающихся странах.

Окрім того, у храмах УПЦ Київського Патріархату під час богослужінь додаватимуть молитву про відвернення епідемії грипу.

http://health.unian.net/ukr/detail/201761

Опубліковано

Примеров было тысячи. А хиррги гепатитом на операциях вообще, чть не каждый десятый заражаются.

Ярчик, ты поддался панике? :)

Опубліковано

Ні, я не піддався. Часник їм, бо подобається. Масок не ношу. Шарфом хлєбільнік не затягую. Прийом клієнтів не відмінив. Маю просто добрих лікарів знайомих - і надіюся, що якщо щось трапиться - врятують. До речі, якщо вони кажуть, що ситуація нехороша - то я їм вірю. Ще ні разу не наіпали.

Але казати, що проблеми нема, якщо вона є - я не хочу. Інше питання, звідки ноги ростуть в цієї проблеми, в цього віруса, і т.д., і т.п.

Опубліковано

Первые жертвы гриппа А/Н1N1 в Киеве!

Сегодня в больницу скорой помощи в Киев

был доставлен гражданин Д.

Диагноз, закрытая черепно-мозговая травма,

гематома в области правого глаза, множественные ушибы

и ссадины на теле и лицевой части. Перелом левой кисти.

Комментарии главного врача больницы.

- Больной Д. был доставлен к нам пассажирами

автобуса который следовал по маршруту

ст.м.Лесная - р-ок Троещина. С диагнозом грипп.

На данный момент состояние больного стабильно-тяжелое.

Из не обычных для данного заболевания симптомов надо

отметить множественные телесные повреждения и проступающую

у больного надпись красного цвета:

"маску одевать надо козёл если чихаешь!"

в районе позвоночника, в области лопаток.

Не смотря на отсутствие у больного явных симптомов

гриппа, по требованию пассажиров маршрутки доставивших его,

болной помещён в инфекционное отделение больницы. Основным

доводом в принятии такого решения послужили высказывания

пассажира Г.:

" а пусть с...ка почувствует то что мы чувствовали!"

Из слов самого больного Д.:

- Я зайшов до маршутки та запитав, як проїхати

на ринок, бо я не місцевий, з Тернополя приїхав.... Далі

здається я чихнув.... потім темрява... Нічого не пам"ятаю....

прийшов до тями лише тут, у лікарні. Дуже дякую Киянам що

доправили мене до лікарні, не кинули помирати на вулиці...

Опубліковано
Ні, я не піддався. Часник їм, бо подобається. Масок не ношу. Шарфом хлєбільнік не затягую. Прийом клієнтів не відмінив. Маю просто добрих лікарів знайомих - і надіюся, що якщо щось трапиться - врятують. До речі, якщо вони кажуть, що ситуація нехороша - то я їм вірю. Ще ні разу не наіпали.

Але казати, що проблеми нема, якщо вона є - я не хочу. Інше питання, звідки ноги ростуть в цієї проблеми, в цього віруса, і т.д., і т.п.

:D я жру лук только дома, специфика работы не позволяет это делать в рабочее время, сижу в маске, потому что работаю с детским контингентом. как то мне так безопасней, как за себя, так и за детей, панике не подвержен, за последних полгода не купил ни одного медицинского препарата, за исключением эластичного бинта (помогло), так что не надо истерии... всё равно сдохнем все )))) берегите себя и своих близких ))))

Опубліковано

difoto, у Вас ще всі здорові?

А у мене чотирирічний син кашляє, температурить. В дитячу поліклініку додзвонитись неможливо, народу біля реєстратури тьма. Я подіставала всі запаси ліків які тільки є вдома. Дочка шиє марлеві маски. Але я не знаю чи вистачить тих засобів і що я зможу ще купити в аптеці, якщо дитині ще щось призначать.

А так ні - я не панікую. Мені просто страшно. :(

Опубліковано

Увага! Україні приходить п*здєц.В Україну занесли невідому хворобу. Симптоматика: дибілізм, заторможенність, паніка, массове одягання шарфів на ї*альнік, намордніків на писок, психоз при чуєнні звуків кашлю, віра в Великих Магів-Целителів які літають на вертольотах і розбризкують чарівні, мега-убер-супер еффективні ліки від Свинячого Грипу АH1N1. 

Анамнез: хвороба починається при прослуховуванні, перегляді ЗМІ, спілкування з уже зараженими представниками людської раси, починається паніка, массове скуповання усіх ліків в аптеках, пох*й від чього, главне купити (особливо массово почали рокуповувати давно вже застоявшіся на складі аптеки препарати типу "пурген", массове поїдання часнику та цибулі (і заробляння різного типу гастритів) і росповсюдження чуток по типу "іспорчений телефон" (тіпа в мене захворів друг свата брата сестри мого батька по маминій лінії, температура - лопає градуснік, очі вилазять з орбіт, відпадають ноги, вуха скручуються в трубочку, руки вигинаються на другу сторону, тіло приймає колір гнилого банану, хоча насправді тіп кашляє бо курить дох*я).

Опубліковано
В дитячу поліклініку додзвонитись неможливо, народу біля реєстратури тьма.

Странно. Был там недавно. Коридоры пустые, народу у регистратуры - как обычно.

Опубліковано

починається паніка, массове скуповання усіх ліків в аптеках, пох*й від чього, главне купити (особливо массово почали рокуповувати давно вже застоявшіся на складі аптеки препарати типу "пурген", массове поїдання часнику та цибулі (і заробляння різного типу гастритів) і росповсюдження чуток по типу "іспорчений телефон" (тіпа в мене захворів друг свата брата сестри мого батька по маминій лінії, температура - лопає градуснік, очі вилазять з орбіт, відпадають ноги, вуха скручуються в трубочку, руки вигинаються на другу сторону, тіло приймає колір гнилого банану, хоча насправді тіп кашляє бо курить дох*я).

:D:D:D:D а ведь улыбнуло, сцука :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...