ЙОЖИК Опубліковано 31 Січня, 2011 в 00:08 #101 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 00:08 Я і не зводжу, просто кожному своє. По-моєму, всі інші розділи форуму прекрасно працюють і їх ніхто не відміняв. Ну тоді для чого стільки непотрібного кіпішу навколо дурної торгівлі? Принцип "кожному своє" тут не діє, тут діє принцип "головної ідеї", а головна ідея данного форуму - це спілкування, а не торгівля! Так, форум прекрасно працює, а можливість торгувати - це лише одна із додаткових можливостей, люб'язно надана нам людьми, які створили і вивели цей форум у світ і працюють над ним на самому лише ентузіазмі, ну і на пиві звісно І замість того щоб їм дякувати ви показуєте своє "фе" по любому поводу, без видимої на то причини! Все, більш писати не варто, йдемо всі спати
Fedor4uk Опубліковано 31 Січня, 2011 в 08:11 #102 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 08:11 А можно в маркете, в раздел "Барахолка" еще категорий добавить?Підтримую. Звичайно категорый не треба так багато як наприклад тут http://itc.ua/freeads/ ,але все ж основні групи розділити. Наприклад вже давно потрібно щоб периферію відділили від комплектуючих.Наприклад зробити так:Комп'ютери, ноутбукиКомплектуючі ->Набори комплектуючих • Процесори • Материнскі плати • Пам'ять •Відеокарти • Контроллеры, платыЖорсткі диски • Оптичні приводи (DVD, CD...) •Кулери і системи охолодження • Корпуса и блоки живленняПериферія (принтери, сканери, UPS, клавіатури, миши)Монітори
NashLutsk Опубліковано 31 Січня, 2011 в 09:30 #103 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 09:30 Головне, щоб можна було редагувати ціни і т.д. Звісно ж про ціну можна домовитись і в коментах, але краще коли користувач зайде на головну "Маркета" і побачить цікаву їму ціну а не ту яка була в період створення лота!
difoto Опубліковано 31 Січня, 2011 в 09:55 #104 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 09:55 Звонок в газету бесплатных объявлений: - Я вчера давал объявление о продаже одной фиговины, измените, пожалуйста цену! - Но газета уже вышла! - Я вас очень прошу, измените, это для меня важно!
Адміністратори t0rik Опубліковано 31 Січня, 2011 в 10:06 Автор Адміністратори #105 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 10:06 дорогие юзернеймы alovin, keron, yalivine, irenkaза злостное мультоводство покидают нас.
NashLutsk Опубліковано 31 Січня, 2011 в 10:59 #107 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 10:59 Всі заспокоїлись... )
frv Опубліковано 31 Січня, 2011 в 11:17 #108 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 11:17 Скільки людей - стільки і різних думок, комусь хочеться поговорити про місто, комусь про музику, комусь ще про щось..., а комусь їсти не дай, а дай пофлудити, поторгуватись, для цього і була зручна барахолка. Проблема, як мені здається, не у формі в якій буде відбуватись купівля/продаж, а у тому, що це обмежує спілкування на форумі для певного типу користувачів. Уявіть собі скільки було б незадоволених, якби закрили форум ВелоParty або наклали певні обмеження для спілкування в ньому (типу не маєш байка - нема чого і писати у темі). Вношу пропозицію: на певний період дозволити існування двох форумів (старий і новий варіант), модерацію не проводити в жодному з них; допрацювати МАРКЕТ і провести голосування. Залишити той, що набере більшу кількість голосів (не враховувати голоси новостворених юзерів і юзерів з одним і тим же ІР-адресом).
NashLutsk Опубліковано 31 Січня, 2011 в 11:32 #109 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 11:32 старий варіант вже був... на те й він і старий! А якщо запустити два сервіса то можна буде з глузду зїхати де шукати те що мені потрібно... і куди краще подати свій продаж!
8a8asik Опубліковано 31 Січня, 2011 в 11:37 #110 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 11:37 Чесно спочатку скептично віднісся до даного нововведення, але зрозумів що не все так погано.Але навіть тут не реалізований чіткий поділ на "Куплю" і "Продам" як в велопаті, поки не зайдеш в лот не зрозуміло чи хочуть купити чи продати, як на мене це основний недолік. Якщо поправлять буде "гуд"
NashLutsk Опубліковано 31 Січня, 2011 в 11:43 #111 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 11:43 Чесно спочатку скептично віднісся до даного нововведення, але зрозумів що не все так погано.Але навіть тут не реалізований чіткий поділ на "Куплю" і "Продам" як в велопаті, поки не зайдеш в лот не зрозуміло чи хочуть купити чи продати, як на мене це основний недолік. Якщо поправлять буде "гуд" і редагування цін! )
frv Опубліковано 31 Січня, 2011 в 11:49 #112 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 11:49 старий варіант вже був... на те й він і старий! А якщо запустити два сервіса то можна буде з глузду зїхати де шукати те що мені потрібно... і куди краще подати свій продаж!Можна подумати, що окрім борди ти на інші сайти не заходиш, ніде нічого іншого не читаєш, а при першому ж навантаженні на мозок з глузду з'їжджаєш...
Shkoder Опубліковано 31 Січня, 2011 в 12:02 #113 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 12:02 а теперь обратите внимание, кто самый активный в темах по новому Маркету. правильно, это gates, неоднократный нарушитель правил предыдущий барахолки, а также держатель "альтернативного ресурса". говорит это о неуважении к правилам и людям их составившим, а также попытках саботажа с целью продвижения собственного ресурса.
NashLutsk Опубліковано 31 Січня, 2011 в 12:07 #114 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 12:07 старий варіант вже був... на те й він і старий! А якщо запустити два сервіса то можна буде з глузду зїхати де шукати те що мені потрібно... і куди краще подати свій продаж!Можна подумати, що окрім борди ти на інші сайти не заходиш, ніде нічого іншого не читаєш, а при першому ж навантаженні на мозок з глузду з'їжджаєш...Звичайно заходжу на інші сайти... а хто є люди які крім борда нічого не знають!? )) Але ж мова йде про сервіс "Купівлю-Продаж" а це основний для мене міський сайт яким я користуюсь!
FunTom Опубліковано 31 Січня, 2011 в 15:32 #115 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 15:32 А можно в маркете, в раздел "Барахолка" еще категорий добавить?Підтримую. Звичайно категорый не треба так багато як наприклад тут http://itc.ua/freeads/ ,але все ж основні групи розділити. Наприклад вже давно потрібно щоб периферію відділили від комплектуючих.Наприклад зробити так:Комп'ютери, ноутбукиКомплектуючі ->Набори комплектуючих • Процесори • Материнскі плати • Пам'ять •Відеокарти • Контроллеры, платыЖорсткі диски • Оптичні приводи (DVD, CD...) •Кулери і системи охолодження • Корпуса и блоки живленняПериферія (принтери, сканери, UPS, клавіатури, миши)Моніториа ще помішала б категорія Комплектуючі в розділі Мобільні телефони
QWESTiON Опубліковано 31 Січня, 2011 в 16:33 #116 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 16:33 було би також непогано, якби був якийсь лічильник перегляду лота. Тільки так можна зрозуміти, чи привернув ти увагу покупця, чи ні.раніше в форумі він працював.
Shkoder Опубліковано 31 Січня, 2011 в 16:44 #117 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 16:44 поддерживаю предложение QWESTiON - счетчик просмотров был бы полезентеперь насчет редактирования цены. моя идея, как это сделать лучше и проще - кнопка вроде "перевыставить с новой ценой" или просто "перевыставить" по окончании срока действия лота. при этом старый лот автоматически закрывается и создается новый с аналогичным текстом и картинками, но возможностью ввести новую цену.ps. стоит взять лучшее с аукционов и известных досок. вот, скажем, хороший пример для подражания : http://itc.ua/freeads/
Deemon Опубліковано 31 Січня, 2011 в 16:57 #118 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 16:57 Thanked by 2 Members: bondlee, Pashakotактивні плюсарі знову в строю?
Stealth Опубліковано 31 Січня, 2011 в 17:18 #119 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 17:18 А хоть кто-то из тех, кто поимел выгоду с борды, не считая админов, модэров, меценатов(они её никогда не имели), а завсегдатаев "барахолки" хоть раз пожертвовал на развитие борды хоть полтинник? А? Пи***ть не мешки ворочать, мля, мне тут так неудобно, а поспособствовать кроме пиздежа, нечем? а на новый движок? тоже моя хата с краю?, а не хватало ресурсов железу, кто помогал переездом на новое железо? да, мля, 70% из темы куплю/продам сразу скинулись, да, мля? переехали на новый мод?- сказали спасибо админам!
Andrew_Best Опубліковано 31 Січня, 2011 в 18:14 #120 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 18:14 А хоть кто-то из тех, кто поимел выгоду с борды, не считая админов, модэров, меценатов(они её никогда не имели), а завсегдатаев "барахолки" хоть раз пожертвовал на развитие борды хоть полтинник? А? Пи***ть не мешки ворочать, мля, мне тут так неудобно, а поспособствовать кроме пиздежа, нечем? а на новый движок? тоже моя хата с краю?, а не хватало ресурсов железу, кто помогал переездом на новое железо? да, мля, 70% из темы куплю/продам сразу скинулись, да, мля? переехали на новый мод?- сказали спасибо админам!Ну раз ніхто не башляє то накуя шось можернізувати, хай би було як є. А ти вигоду мав/не мав? Чи чого ти так звівся?Може мені по всіх форумах де я зареєстрований башляти чи як?Мо ще ліцензійну вінду купити, ти мсамим завзячуючи білу шо я юзаю 10 років його ресурс?І те що я недав ні копійки розробникам, я ніким боком не виражаю неповагу, або невдячність за їхню велику зроблену роботу і поважаю їх труд.Ось ти цих ВЕЛИКИХ людей борди знаєш? - я ні. Знав би, інша справа.
difoto Опубліковано 31 Січня, 2011 в 18:17 #121 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 18:17 активні плюсарі знову в строю? спорим это один и тот же? он же автор поста
Stealth Опубліковано 31 Січня, 2011 в 18:31 #122 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 18:31 Да всё очень просто, был у на с модер, Shura жосткий, но справедливый, и что, нет его, заипался он вас выправлять, и баны разные писАть, и что теперь, если ничего не менять то какой будет срачь в теме? ты его будешь чистить? нет? ну то вместо тебя это будет делать робот! а н*х всякие каменты , типа"да дорого, я "там" могу дешевле купить" или разводить флуд "цуко, я тебя по айпи вычеслю", или попускать продавателей неуместной хуйнёй типа: "чё за цены [censored] ломиш", и основное: это тебе не все форумы, на которых ты зарегистрирован, это мля БОРДА, так шо, маст хэв сам риспэкт!!!
Shkoder Опубліковано 31 Січня, 2011 в 18:46 #123 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 18:46 ну что, нормальные тенденции. если все идет не так, как надо, значит пора вернуть Сталина Shura я уверен, что со временем стерпится-слюбится и будет намного лучше, чем раньше. главное, чтобы админы не забили на доработки и ошибки.
difoto Опубліковано 31 Січня, 2011 в 18:50 #124 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 18:50 Ну раз ніхто не башляє то накуя шось можернізувати, хай би було як є.Вот приходишь ты в свой любимый кабак пива попить, друзей повидать, а там все обблевано, на входе алкаши все зассали и еще каждые две минуты к тебе то бабка с цветами подходит, то канадский коммвояжер с товарами по 10 грн. В нормальные заведения таких бабок вообще не пускают, алкашей и бомжей отстреливают и за порядком следят."Модернизация" как раз в том, чтобы сделать борду удобной для общения.
Andrew_Best Опубліковано 31 Січня, 2011 в 19:11 #125 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 19:11 Нда, хто тільки з чим не асоціює борду Хто з кабаком, хто з коханкою а хто дивиться в CRT монітор при 800х600 і частотою 60Гц і думає, про що це вони ... І тепер, візьміть до прикладу ось тему з маркету http://board.lutsk.ua/classifieds/item/23-samsung-crt/ що то за оформлення, що то за відповідть на запитання про уточнення деталей лоту?? І де порядок? А я б сказав де )))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.