Перейти до змісту

mastersat или НЕ ходите люди к Игорю паять :)

mix_forever

Рекомендовані повідомлення

Як показує практика, якщо народ пробує повернути собі ці гроші - це буває дуууже плачевно, при чому для цього самого народа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь

Ді, ти ж знаєш, все повертається на кругі своя. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Но когда иссякло терпение мое, как колодец в пустыне солнечной, то сорвал я пломбу с одного ноутбука и вот что увидел там:

77d5caa22c68t.jpg

И потом уже не страшась сорвал я пломбу с другого ноутбука и увидел компаунд на чипе, который якобы менялся и новым должен быть...

точно, я добре пам'ятаю,як Мікс мені дві плати показував,так галімо припаяні чіпи були,що я аж припух.Просто паяльником а не станцією,причому після такого паяння плату можна сміливо на смітник викидати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, я теж повівся, два рази віддавав йому відеокамери в ремонт і через день забирав... це ще було на Рівненській (Ремпобуттехніка).

тижні 2 тому також дав камеру і з кінцями, телефон бере і "кормить" мене, сьогодні, завтра ...

Може хто знає я його вичислити, де живе, контакти? Треба наказувати людей...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

grecuk, як? Як ти його накажеш?

От розкажи свої дії!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всіма законними і незаконними методами... що великий "перец"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

grecuk, незаконні дії вже пробували проти нього. Не вийшло. Законні також - теж не вийшло.

Ще варіанти?

Він не перець, просто вміє гарно морозитися. А ще є купа людей, які досі не навчилися на помилках інших а досі роблять свої.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так довго продовжуватись не може... то давайте будемо, один одного "кидати" і гарно морозитись!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Історія з Ігорьком вже починає нагадувати історію з Мазефакою:

09.08.11 я оплатил ноутбук стоимостью 2400 на номер карты указанный на аукро. Фамилия продавца Пьявка Игорь.г. Нововолынск. Ноутбук я не получил.

То з Аукро.

Людина написала заяву.... Ше би парочка таких і Ігор на собі відчує як весело сидіти в наших тюрмах...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за те, який він "хороший" майстер, гарно говорить мій спалений ним ноут...

І на борді не я один мав такі "хороші" враження від його "майстерності"

а ще можна уявити скільки народу, які обпеклися, просто не знають про борду

з.і. юзар зареєструвався тільки щоб співати діфірамби горе-майстру? не здивуюся якщо це пан Ігор завітав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нововолинськ :)))

35 років... Комп. комплектуючі... забагато збігів :)

Буде весело, якшо то одна і та ж особа виявиться )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наразі чоловік відпущений додому. Матеріали знаходяться на розгляді у Нововолинському МВ УМВС України у Волинській області. Триває перевірка.

Шукайте його тепер десь у якомусь Мухосранску...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нє Жень, він відпущений під підписку про невиїзд. Порушення цієї підписки може грозити такою санкцією, як взяття під варту і буде обтяжуючим в суді. Людина при здоровому глузді такого коня не викине :) Хоча... Хз-Хз...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так ото ж. Людина при здоровому глузді не буде найо*увати всіх кого не попадя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

камеру повернув, без ремонту

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

камеру повернув, без ремонту

і то вже щастя :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

був би час і натхнення. наш паяльник нещодавно також слой за слоєм відновлював після того як просверлили мамку в ноуті задовгим гвинтиком. І все паше.

пардон за оффтоп :) просто підтримав розмову :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це я не для того, щоб когось обісрати, чи принизит ще якось там. Це я до того, що людина не здається - навіть із такими ремонтами! Ну і + руки реально правильно ростуть, не тремтять. Мозок працює, смекалка!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Как жаль, что я не увидела эту тему раньше(

Тоже продинамил меня этот человек.

Рассказываю - купила себе недавно зеркалку Кэнон а старый Никол кулпикс л120 решила продать за 1300 грн. Выложила объявление на емаркет и еще паре сайтов. И К МОЕМУ ОГРОМНОМУ СОЖАЛЕНИЮ первым откликнулся именно этот товарищ :0165:

Сказал что фотоаппарат покупает и попросил доставку Новой почтой наложенным платежом. Посылка в Нововолынске с 28 августа (сегодня 10 сентября) он ее не забирает, ладно бы сказал, что не получится - как говорится, хрен с тобой, золотая рыбка - НЕТ, этот товарищ каждый день кормит меня завтраками, что вот-вот еду, вот меня в городе не было, вот приехал а там закрыто уже, вот приехал а там принимают груз... Каждый раз он говорит что он ему ооочень нужен....и все)

В эту субботу я ему позвонила и сказала, что если он не заберет в пн утром посылку я делаю заявку на возврат. Он мне сказал, что в 10 утра он заберет кровь из носу.

Сегодня в 10 утра я позвонила ему, он не ответил, прислал смс что едет на новую почту. В двенадцать (!!) я снова набрала, ответил что он еще не доехал. В час сказал что был там но там груз принимают, много людей. В 4 обещал перезвонить, перезвонил в пол 5 сказал что едет туда. В 6 я сама набрала он мне сказал, якобы фотоаппарат забрал, но я НЕ ВЕРЮ.

На новой почте говорят что нужно смотреть по статусу, а по нему посылка так и лежит на складе...

Так что человек этот - простое кидалово.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба виловити і яічкі в тіскі :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как жаль, что я не увидела эту тему раньше(

Тоже продинамил меня этот человек.

Рассказываю - купила себе недавно зеркалку Кэнон а старый Никол кулпикс л120 решила продать за 1300 грн. Выложила объявление на емаркет и еще паре сайтов. И К МОЕМУ ОГРОМНОМУ СОЖАЛЕНИЮ первым откликнулся именно этот товарищ :0165:

Сказал что фотоаппарат покупает и попросил доставку Новой почтой наложенным платежом. Посылка в Нововолынске с 28 августа (сегодня 10 сентября) он ее не забирает, ладно бы сказал, что не получится - как говорится, хрен с тобой, золотая рыбка - НЕТ, этот товарищ каждый день кормит меня завтраками, что вот-вот еду, вот меня в городе не было, вот приехал а там закрыто уже, вот приехал а там принимают груз... Каждый раз он говорит что он ему ооочень нужен....и все)

В эту субботу я ему позвонила и сказала, что если он не заберет в пн утром посылку я делаю заявку на возврат. Он мне сказал, что в 10 утра он заберет кровь из носу.

Сегодня в 10 утра я позвонила ему, он не ответил, прислал смс что едет на новую почту. В двенадцать (!!) я снова набрала, ответил что он еще не доехал. В час сказал что был там но там груз принимают, много людей. В 4 обещал перезвонить, перезвонил в пол 5 сказал что едет туда. В 6 я сама набрала он мне сказал, якобы фотоаппарат забрал, но я НЕ ВЕРЮ.

На новой почте говорят что нужно смотреть по статусу, а по нему посылка так и лежит на складе...

запости но номер за яким звонила...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це не людина, люди так не роблять, мав справу з подбіними. Через таких і сам людей підводив. Тепер таких мудаків з боку обходжу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...