Перейти до змісту

Аверс провайдер?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Її там просто немає!

Це одмін ще повинен платити гроші за те що він працює в Аверсі!

oddmean, вкратце, лібо в приват )) що завтра має відбутись в 13-00?

Опубліковано

Її там просто немає!

Це одмін ще повинен платити гроші за те що він працює в Аверсі!

Всерівно якась ставка має бути я так думаю.

Опубліковано

Ставка? Офіційно - мінімальна, обіцяти вони вміють, що поверх офіційної будиш мати огого. Але от бачиш як людина ще в грудні не отримала зп за жовтень.

Там хто раніше в бухгалтерії дорветься той зп отримає. Хто не встинге, чекає кращих часів.

Опубліковано

не знаю почему , но читать етот тред крайне интересно!

с нетерпением жду новых вестей с горизонта событий! g05.gif

камрады у кто-нить часом газетки аверсовской немае? в енторнетах никак не нашол а мне нада списочек каналов кабельного... частоты и всё такое ... ато тв-тюнер както не дружит с аверсом .. есть подозрение что оне не придерживаются стандартной сетки..

Опубліковано

По поводу зепе - не скажу точьно. Глянь розмір мінімалки.

А завтра о 13-й... Мають закінчитися мої стосунки з Аверсом. При цьому я мушу лишитися задоволеним, або тим що зі мною зіграли чесно, або тим, що спрацювали закони вищої справедливості в техніці.

не знаю почему , но читать етот тред крайне интересно!

с нетерпением жду новых вестей с горизонта событий! g05.gif

камрады у кто-нить часом газетки аверсовской немае? в енторнетах никак не нашол а мне нада списочек каналов кабельного... частоты и всё такое ... ато тв-тюнер както не дружит с аверсом .. есть подозрение что оне не придерживаются стандартной сетки..

сетка стандартна, в мене тюнер з дешевих показує фсьо на ура. в настройках частотного плана - рашка.

Опубліковано

Рівно о 13-00? Це щось нове )))

Нерівно. Може й о 9-й. Чи 10-й. Чи 12-55. Але не о 13:00, бо довше ніж до першої чекати я не буду ні хвилини. Хай тоді працюють закони вищої справедливості.

Опубліковано

Banzai вот які канали транслює аверс

ут1, аверс, 1+1, інтер, вт, україна, мега, іств, тет, к1, 5канал, стб, новий канал, рада, м1, news one, тоніс, бабай, 24, 1діловий, тв1, отв, dw-tv, qtv, 1автомобільний, крт, ентер фільм, Меню тв, малятко тв, максі тв, euro sport, ентер мюзік, погода, снл, к2, ubc, ру тв, shopping tv, нтн, music box ua, star tv, 2+2, 24техно, охота и рыбалка, ртр, Viasat Explorer, футбол, Viasat History, орт, tv 1000, Драйв, Здоровое тв, Кино, нтв, детский мир, ностальгия, Совершенно секретно, Ретро , Усадьба, Fashion TV, RTVi, Беларусь тв

ітого 62 канала

Опубліковано

под каналами я понимаю Частотные каналы по вот такой сетке

ДСТУ 4196:2003 на вещательную сетку я не нашел - если кто подскажет, то респект немеряный :)

наш0л росийский ГОСТ Р 52023-2003

однако ети госты разрабатываются в соответствии с рекомендациями МСЭ ( он же ITU ) и вряд ли сильно отличаются

тем не менее твтюнер авер-медия, видимо разработаный в соответствии с рекомендациями МСЭ четко разделяет ефирные каналы и кабельные каналы ..

и аверсовскую нарезку каналов пилит напополам... вручную замахался настраивать dry.gif

Опубліковано

тем не менее твтюнер авер-медия, видимо разработаный в соответствии с рекомендациями МСЭ четко разделяет ефирные каналы и кабельные каналы ..

и аверсовскую нарезку каналов пилит напополам... вручную замахался настраивать

Аналогічна ситуація в мене з тюнером compro. :( Треба було купляти Beholder...

Опубліковано

Це що за допомогою телевізійного кабелю????????

Сумніваюсь що це можливо.

можеш не сумніватися

я таким інтеренетом користувався два роки.

Опубліковано

Бачиш нема звісток від oddmeanа.

Напевно треба починати хвилюватися за його здоров"я!

Нашо за моє здоров’я хвилюватися? Я відпочив і посвєжел.

А величько - брехун. І це погано.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...