Перейти до змісту

Аверс провайдер?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Віриш за два роки вже достало з ними гратися і бути чемним на словах та ділі!

А вони в той час помаленьку вилазять на шию тобі!

По перше ми платимо їм гроші за інет, я вважаю що за такий інет який вони дають, взагалі він повинен бути без коштовний!

Радуєшся тільки від того що в 00:00 він появиться, та взагалі цю дискусію можна продовжувати на цілий день!

Я не правий?

чи хтось можливо зі мною не згоден?

Риба гниє з голови, бізнес з керівництва.

Зважаючи на кількість матюжні, яку ти вуалюєш зірочками можна також скласти певне враження про твої здібності в спілкуванні.

Опубліковано

По перше ми платимо їм гроші за інет, я вважаю що за такий інет який вони дають, взагалі він повинен бути без коштовний!

Це ж не мобільний оператор, зміна якого несе за собою незручності типу повідомлень про новий номер.

Я в цій темі вже писав, що не рахую Аверс провайдером взагалі тому я не користуюсь їх послугами і гроші їм не плачу.

Щоб це зрозуміти 2 роки не потрібно.

Радуєшся тільки від того що в 00:00 він появиться, та взагалі цю дискусію можна продовжувати на цілий день!

Ця тема відкрита в 2007 році..

• 2 тижня потому...
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

Знову на Аверсі "революція", звільнився черговий адміністратор.

Інтернету нема з 02/12/2010 :smile-zachot: , всі хто залишився перейде до інших операторів,

Опубліковано

Ооо, там все набагато цікавіше. На аверс взяли оцього коня тіпа другим адміном (гугління "андрій красоткін луцьк" видасть багато інфи, в першу чергу про то, чим цей чувак займався до аверса і який багатий досвід адміністрування провайдерів він має). А перший адмін (псіх ненормальний, журналіста колись набив, але дєло своє, кажуть, добре знав, просто там на аверсі обладнання параша, дроти параша, все параша) пішов, хлопнувши дверима, навіть заяву не писав, з формулюванням "з дебілами робити - себе не поважати". А другий адмін - живчик з моторчиком в сраці, який ходить по аверсу і всім настойчіво дає поради, навіть там, де ні бельмеса не тямить, наприклад у відеомонтажі. Десь дві неділі всьо робило, а тоді оцьой конь знать поліз настраювати інет (див вище), бо хотів все настроїти по свому разумєнію - все наєбнулося. Тепер відновити то всьо назад не можуть, бо жодних записів по собі скоропостижно с'єбавший адмін не лишив. А якісь більш-менш стандартні настройки не підходять, бо все хазяйство на аверсі дуже сране, найдешевше з можливого, а мєстами навіть беушне. На компах по офісу наприклад стоїть Microsoft Windows 2000, а комп який має гігагерцовий проц і 256 Мб оперативки - вважається сервером. Інета журналісти не мають, на всіх був один комп з інетом, але і той згорів. Кстаті по цій же причині я впевнений, шо Величко грошей безврємєнно ушедшому адміну не заплатить. Потому нада запасатися поп-корном, бо я чось сильно сумніваюся, шо останній не лишив там хлопалки дверима з годинниковим механізмом, а собі на память не набрав різної цікавої інфи (ну наприклад, на аверсі тел.розмови пишуться).

Опубліковано

Хух, це не про мене )))) В аверсі я журналітів не бив, я з ними тільки пиво пив ))))) :lol:

Що правда Назар вже після мене був, а до мене, самим першим адміном був Юра, якщо не помиляюсь.

mix_forever, тиж вроді як тоже на аверсі працював, ну не мені ж тобі росказувати шо там робиться. "Зарплатанама нєт - работанама нєт!"

nekto, а дозвольте поцікавитись, а звідки Ви так детально про аверс знаєте?

А 1 пк на інет )) Аха, ото дійсно прикол ще той :D

Ой, хто в аверсі працював той в цирку не сміється. Є що згадати )))

Опубліковано

Зря ви так про Аверс. В епоху глобалізації і шаблонізації, на зміні кустарним провайдерам з одним єдиним адміном в тельняшці і з банкою пива в руці, приходять бездушні глобальні корпорації, коли організація вже не просто національна, а транс-національна...

Уявляєте яке задоволення дає юзеру пристойна швидкість і стабільність зєднання на Аверсі? Він просто плаче від щастя. Це не порівняти ні з чим. Ти наче знову доторкуєшся до ЧУДА. Як в перший раз в житті, коли ти відкрив свою першу сторінку.

Аверс це провайдер не для гігабайтів торентів, а для душі.

Порівнювати Аверс з гігантом провайдингу все одно що порівнювати бездушного робота з дядою васею з сусіднього підїзду.

Скоро інтернет від Аверсу помре, та ми будемо згадувати його, та ностальгічно змахувати сльозу, згадуючи всі ці приколи родом з 90х...

Опубліковано

nekto, а дозвольте поцікавитись, а звідки Ви так детально про аверс знаєте?

Ой, хто в аверсі працював той в цирку не сміється. Є що згадати )))

Ну відкривати джерело інформації я не хочу. А хіба у Вас виникли сумніви у достовірності викладеного мною? Ви не звернули увагу на саму цікаву фішку. Бєзврємєнно ушедший адмін навряд чи уходив з пустими руками. То шо без зарплати - панятно, то шо не залишив налаштувань, в результаті чого всьо прапало - абоненти аверса вже поняли. Вапрос в тому, що далі?! Настойчіво рекомендую все ж таки продовжити перегляд цієї вистави.

Опубліковано

nekto то що всі абоненти Аверса сидять без інтернету?

цікаво скільки їх там ще залишилось, десяток чи два? :smile3:

Опубліковано

Я не сумніваюсь, тому що Ви все точно сказали ))) Мені просто цікаво звідки Ві це все знаєте, я думав що Ви один із нас )))

А вистави не буде, це була остання капля помойму ))) У Величка як не було розуму, то після ухода вже скількох адмінів так і не прибавилось. Йому ж гірше, хоча реально аверс міг захопити весь Луцьк в плані ТВ і інтернету і ніякі білайни сюди б навіть і не рипнулись.

• Адміністратори
Опубліковано

06.2004-03.2005

Руководитель Интернет-направления

Интеллектуальные Телекоммуникационные Технологии - www.itt.net.ua, г. Луцк

Компания "Интеллектуальные Телекоммуникационные Технологии" - под­разделение компании "Фотаком" www.fotakom.lutsk.ua/.

Чесно, я чуть з стільчика не впав читаючи це :)

Ух, насмішив Андрюша, просто ух як насмішив :)

Опубліковано

Що такого складного в ъхных настройках, щоб не можна було нічого поправити?

Якийсь спецсофт чи спецобладнання зі специфічним налаштуванням?

Опубліковано

Що такого складного в ъхных настройках, щоб не можна було нічого поправити?

Якийсь спецсофт чи спецобладнання зі специфічним налаштуванням?

Нічого складного там немає. Розрулити три вілана на двох управляємих світчах, трьох комп’ютерах, іменуємих серверами і кількох мастерах HCNA. А также, настроїти на одному з тих комп’ютерів два нати і файрвол по-мєлочі.

Все вирішиться завтра о 13-й год. Я може мемуари про Аверс напишу - як там цікаво всередині всьо. А може не напишу. Все залежить від самого аверса.

Опубліковано

Ітаг, бєзврємєнно ушедший адмін, собствєнной персоной. Єслі хто не поняв.

В оцього коня походу нічьо не вийшлло. Величко начав терпіти убиткі. Став терпілой по-просту.

oddmean, поясніть чєстной публікє будь-ласка:

1) за що ви човпли журналістів і, подозріваю, не токмо іх;

2)чи очікувати нам завтра після 13-ї перебоїв з кабельним телебаченням (як інтернет-провайдер Аверс вже нікого не цікавить);

3)і шо в канце канцов має відбутись завтра о 13-й. Ладно, на це питання можна не відповідати. Все і так ясно.

Опубліковано

Цікаво яку ціну вони загнуть за пакет преміум який зараз працює в тестовому режимі.

то пакет аверс-провайдера? чи кабельної мережі?

Опубліковано
має відбутись завтра о 13-й

А білєти в пєрвам ряду єщо єсть? Бармен, 2 бакала пива і 400 гр водки!

nekto, тьозко, ти лі чьолі? То із-за тебе мене Величко замахував звінками, а транслятори наярювали дамой посеред ночі?

Опубліковано

nekto, тьозко, ти лі чьолі? То із-за тебе мене Величко замахував звінками, а транслятори наярювали дамой посеред ночі?

нєт, мабуть із-за мене, хотя я точьно не впевнений, що це було із-за мене. скорше, із-за непроходімої тупості і дубоголовості дєда С. який (я так поняв) повважав доцільнішим обдзвонити всіх моїх попередників замість того, щоб попросити мене поправити що там сталося.

а ще скорше - я розумію ситуацію так. 17-го мене заябує Конь Красовкін і я пишу заяву і йду на лікарняний наміру вертатися з якого вже не маю. ну що там казати - в сім’ї радість, окрилена новиною дружина, всьо такоє... числа точно не пам’ятаю, но певно шо 28-го звонить перепелиця - впав 4-й апстрім. піднімаю з дому путьом скана частоти, всьо ок, довольний перепелиця докладується дєду і йде дамой. другого числа грудня місяця звонить дєд.

- ну що ти надумав?

- ну ви ж знаєте, шо я надумав

- тоді дай пароль на свіч ХХХ

- с удовольствієм, но в обмєн на $

і атбой. Дєд завжди кидає трубку, коли чує не те, що сподівався. Береже нерви. А може це просто характерно для людини, яка найкращим своїм жартом вважає - коли з нею вітаються словами "добрий день", перепитати чи ти впевнений в тому, що він добрий.

А потім я узнаю, що першого числа бидлінг на новий місяць не перейшов, ще щось там ляпнулося, а Конь Козявкін запропонував вмєсто кликати мене, просто взяти в мене паролі і самому пофіксити те, в чому він як баран на зорях. Я кстаті догадуюся, чого він імєнно так повівся. Хто-хто, а Чєсоткін знав, що коли прийду я, то кожен бок, якого він запоров, буде витащений назовні і він получить в рог троєкратно (від мене, дєда, і Самого). Такі в нас з ним стосунки склалися.

Мене попросили прийти п’ятого числа. А вот що я застав коли прийшов - я можливо опишу завтра. А можливо і не опишу. Це вже не від мене залежить. Но то що інет п’ятого появився і до ранку шостого усери DOCSIS працювали майже всі (крім тих, в кого дроти параша) - то є факт, якшо тут є такові усєри - хай підтвердять. Появилось би і остальне. Якби п’ятого грудня, накрайняк, шостого вранці, мені дали зряплату за жовтень... А я зайняв наступну позицію: я можу плюнути на ті гроши, за жовтень-листопад, на трудову, але вам доведеться плюнути на цей напрямок бізнесу.

nekto: я не бив на аверсі журналістів, бо їх там нема. там є дві журналістКИ, але я з ними дружу (sic!). плоскогубцями за вухо до величка водив. по яйцях одному колись дав, але він не до журналістів, а до сброду належав. бив я тільки суппортьора Підаліка. За то що піднімав-кидав трубку коли люди звонили.

Кабельне скорше всього буде.

Опубліковано

PS. На столі в Самого я бачив анкету нєкоєго Я., (колишнього?) працівника «Датагруп». Скорше всього ним зацікавився сам (!) Аверс(!!!). Шановний Я., якщо ви справді знаєте сішку на нормальному рівні і хоч трохи EWSD (трохи - це вмієте пояснити чим SLMA відрізняється від CP і SN), я б вам радив шукати роботу ретельніше.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...