Перейти до змісту

Аверс провайдер?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пройшла чутка... Так як рік назад у квітні місяці був підключений перший абонент, Аверс планує зробити зміни в тарифних пакетах.

Чув лише про 2-гий 3-тій і 4-тий пакети.

2-ий - 8 Гб.

3-ій - 16 Гб.

4-ий - 24 Гб.

Опубліковано

SunSeth - UKR.NET в мене тож незаходить <_<

Пробував реєстранути там ящик. Впринципі, колись можна було по поп3 забирати звідти, мож вже й SMTP прикрутили..

Опубліковано
йо-хо новий сервак на Аверсі. Народ прикальніться :)

Welcome

to homepage of avers.tv !

Соединение с сервером avers.tv сбой (Сервер не отвечает.)

а де смішно? ;)

Опубліковано
йо-хо новий сервак на Аверсі. Народ прикальніться :)

Welcome

to homepage of avers.tv !

Соединение с сервером avers.tv сбой (Сервер не отвечает.)

а де смішно? ;)

http://www.avers.tv/

*ROLF*

post-1923-1207859569.jpg

Опубліковано

Мда. VHCS це взагалі система керування хостингом. Як її Аверс застосував щодо користувача. Хіба що пошта/рахунок трафіку..

Опубліковано
Пройшла чутка... Так як рік назад у квітні місяці був підключений перший абонент, Аверс планує зробити зміни в тарифних пакетах.

Чув лише про 2-гий 3-тій і 4-тий пакети.

2-ий - 8 Гб.

3-ій - 16 Гб.

4-ий - 24 Гб.

Краще давайте про це. Хтось має достовірну інфу? Чи це лише чутки?

Опубліковано

Мене постійно не покидає відчуття, що гонять вони траф через супутник - на яку ссилу не нажми - хоть Яндекс, хоть Гугл - проходить 3-5 секунд до початку "мотання" лічильника байтів в Опері.

А це все дорогоцінний час (і нервові клітини) ;)

А пінг на сервак Аверса нормальний :)

• Адміністратори
Опубліковано

нууу, є варіант що це транспарент проксі, думають зекономити на трафіку.

Опубліковано
Мене постійно не покидає відчуття, що гонять вони траф через супутник - на яку ссилу не нажми - хоть Яндекс, хоть Гугл - проходить 3-5 секунд до початку "мотання" лічильника байтів в Опері.

А це все дорогоцінний час (і нервові клітини) :)

А пінг на сервак Аверса нормальний :)

Як тобі відмо що є така команда TRACERT (TRACEROUT)і опис її можеш почитати у Google.com.

Запусти дану команду Пуск\Выпонить\CMD і побачиш кудою бігають пакети через супутник чи по землі.

Побачиш ч-з кого ходить Інет у Аверса

ps: довідка з інету анлім ч-з супутник дорогий (Екномічно не вигідний для провайдингу, ефективний де нема ні Укртелекому, ні Датагруп, ні Візора, ні інших провайдерів)

:)

• 7 місяців потому...
Опубліковано
А на яких вулицях підключають аверс інтернет???!!!!Цікавить вул Грушевського!

http://avers.tv/tariff.php

До речі, в мене вже другий день аверсовський інет не працює. На модемі постійно блимає лампочка Online. Є тут ще брати по нещастю чи то тільки у мене така фігня?

Опубліковано
Як тобі відмо що є така команда TRACERT (TRACEROUT)і опис її можеш почитати у Google.com.

Запусти дану команду Пуск\Выпонить\CMD і побачиш кудою бігають пакети через супутник чи по землі.

Хм, а как будет видно, что пакеты идут через спутник?

Опубліковано

Хм, а как будет видно, что пакеты идут через спутник?

так зачем проверять они инет берут в ДАТАГРУП так как и Визор :):friday:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...