Перейти до змісту

Nero 7

snight

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мене теж просили цю версію NERO.

Буду безмежно вдячний побачити під своїм постом лінк на програму в каталозі ЛМ.<_<

Опубліковано

и не только он... недавно апгрейднул на новые версии три толстые, любимые и постоянно юзаемые проги - сплошное разочарование :)

Jasc PSP 9 -> Corel PSP X (тормознее стал раза в полтора и щедро добавили глюков. пока терплю).

1St Page 2 -> 1St Page 3 (это просто ужосанх... снес сразу же).

Adobe Pagemaker 7 -> Adobe InDesign 2 CS (вроде все то же самое, но через жопу. не снес, но и не юзаю)

единственное что порадовало за последнее время из свежего софта, так это FAR 1.70a6 - ребятам респект за отличный и постоянно дорабатываемый файлменеджер!

• Адміністратори
Опубліковано

Что ещё раз подтверждает что програмистов надо бить ногами ещё до того, как они релизят софт. :)

Опубліковано
то ещё раз подтверждает что програмистов надо бить ногами ещё до того, как они релизят софт.

Просто не давати похмелятися. До тортур вроді ніг він з часом звикає!! :)

• 3 тижня потому...
  • Адміністратори
Опубліковано
а я качнув той файл з лм шо важить біля 400 мб і кряк.

працює відмінно і не глючить вроді поки-що. дякую адмінам

Через кілька днів можеш побачити глюк а може це особливість така :)

Опубліковано

побачив. зайшов в NeroStartSmart ввів ще раз якийсь новий згенерований ключ. воно матюкнулось шо тіпа такий уже є. я нажав ок, перегрузив комп і все в ажурі!

З.І. Якщо хочете щоб ставилась не демо версія, по зпочатку при інсталясі там де уже стоїть в пункті сд-кей якийсь ключ, замініть його на згенерований для Ультра едішн, чи Платінум. Тоді отримаєте відповідну версію

може це уже хтось помітив, але повідомлення про це не форумі я ще не бачив

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Нормальна штука 7 Нюра..

Може в когось тачка херова того і користується старими прогами..

а ще краще постав англ версію і не пудри мозги

або руки криві і поставив криво через те і глючить..

Опубліковано

2 Zheny@, legolas_soi Навіщо Вам 7 неро? Що в ньому нового, того що нема в попередніх (тільки не треба про неро 4.х.х. писати)? І чим не задовільнала Вас одна із Ваших попередніх версій?

З.І. Відповідь писати аби написати неварто...

Опубліковано

А було у попередніх версіях фішка "затусувати 2 фільма на один диск"????

Ото ж бо...

А англійський краще тим , що на будь-яку англ версію будьякого продукту всі апдейти та аддони ставляться - БЕЗ ПРОБЛЕМ (якщо вони не глюкаві і не сирі) :woohoo:

Опубліковано

Я для затусовування ДВД енкодер юзаю, який, доречі після перекодування і затусовує ВКАЗАНУ к-ть відеофайлів на диск! :)

Опубліковано

Один фільм і може використовувати декілька файлів, так як двд.

в попередніх версіях нюра сама цього не пропонувала.

доводилося все робити руцями а тута ... клік ..... і фініш.. :)

між іншим що за набір кодеків у тебе стоїть???

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...