Перейти до змісту

"Доска позора"

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
я рефералів не збираю, вам роботу не пропоную, просто роблю добро вам, те що я вам роздам ці фішки від цього я не зароблю а ви можете задаром щось виграти. Для рефералів у мене зовсім інше зикревордс, але мені там реферали не потрібні бо від них толку мені не буде, я і так непогано зароблю.
Опубліковано

Не зовсім з Борди, але...

твір студента 2 курсу (пунктуація та орфографія збережені).

внз залишиться невідомим :)

<a  href=%7Boption%7Dhttp://s52.radikal.ru/i137/1205/39/b04d89f98e46.jpg' alt='b04d89f98e46.jpg'>

В селі студині рожещянського молоду є легенда.

Десь в 1990-80 рр. жили в селі дідусь і бабуся і привезли їм внучата собачку її назвали Дінго. Діт дів Діт був після війни контужений і він не дуже добре ставився до собаки бив її голодом морив і якось через два рокі собака не витерпіла і після очередного разу побоїв вона загризла діта і втікла у ліс.

Після дес декількох років дорослі розказували що в лісі бачили цих собак що тепер вони гризуть людей. І з того часу забороняють дітям годити в той ліс бо там живуть собаки Дінго.

З того часу їх називають собаки Дінго. І цю легенду розказують всім дітям щоб вони не ходили в ліс.

Кінець.

Опубліковано

є різні планшети, я з наморочками є без ... Тіпа в одному більше різних штучок, а в іншому менш і ціна теж впливає на це, від моделі планшета, якщо хто-сь надумає купляти я об*ясняю подробніше..

Опубліковано

звідти ж

Ви писати порозуміню Вмієте, чи в школу почали недавно ходити., сказав будеш купляти подробніше розкажу, шо й до чого.Планшети цінуються в характеристиці, понімати краще треба.

Опубліковано

Зустрів одне слово неправильне, ну думаю опечатка, але в іншій темі знову теж саме

не знаю яка ціна була раніше а зарас 100 грн.
якщо ні - то зарас є дуже багато людей які цим займаються.

Автор, якщо прочитаєш це повідомлення, без образ, але треба виправлятись)

Опубліковано

Зустрів одне слово неправильне, ну думаю опечатка, але в іншій темі знову теж саме

не знаю яка ціна була раніше а зарас 100 грн.
якщо ні - то зарас є дуже багато людей які цим займаються.

Автор, якщо прочитаєш це повідомлення, без образ, але треба виправлятись)

?

Опубліковано

не думав що сюди писатиму, але... комп'ютерна барахолка... жесть

Куплю Видеокарты Radeon X1600

і куплю Оперетивку DDR на 1

І продаю гітару! шисти струна! в хорошомо состаянія! + чихол! вартість 300 гри! на цій гітарі не хто не іграв! просто лежала!

Опубліковано

школота всегда с ошибками пишет

scool - так пишеться школа в уявленні 10-ти літної дівчини з Лондона, звязався по ICQ через пошук. Я спочатку подумав опечатка, потім повторилось...

переписка, дитё 10 лет Ульяновск

- здесь какието карабли

- говоришь что по русскому контрольную на 5 написал, а корабль написал Карабль, я вот с Украины и то пишу правильно))

- я когда в скайпе я не на контрольной зачем писать правельно...

совсем другое дело когда с ошибками пишет человек который уже далеко не школьник

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Де знайти самолеючу клівку,..

Кроме пленок, что сами себя клеят, есть уже клевки, что сами себя лечат :D

Опубліковано

Випадково натрапив в старій темі на таке повідомлення:

можна переначивать на ЛШК (парк на сараковам) паставить там палатку и жить......А чё ми раз так зделали прокольна била)))))

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Моторолла, негоже меня да на Доску... :)

Як не тебе то кого, всі умніками позадєлувались, тему по 20 днів не заповнюють. А ти шо особливий?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...